Ne olur,yardimci olun?

Ayzagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
819
1.187
113
Merhaba Kk
Iyi bayramlar
31 yaşındayım evlenmek istiyorum ama ailem istemiyor 4 5 aydır ikna etmek için uğraşıyorum.(Ailemin sorun ettikleri yaş büyük benden ben öğretmenim sevgilim güvenlik ve yılda hir kaç kez ailesi ziyaretimize gelecekler) Babam bayramda ablaların gelsin akranlara soracam dedi. dün konuyu artı ablamlarla konuştuk ablamlar kendi istiyorsa olsun kararını vermiş dediler.babam bana ben istemiyorum dedi konuşma arasında " Aman birak Ne hali varsa görsün ben tamam derim sen sıkıntı yasayacaksin " dedi çekti gitti.
amcamlardan biri de onaylamıyoruz biz de konuşun vazgeçsin demiş.

Ailemin bilmediği ak benim yıllardır anlatamadığım bir durum var.m geçmişte tecavüze uğradım. Ben bu olayi da unutmak istiyorum. Evlenip düzeni kurup yoluma bakmak istiyorum.

Ama ailemin tepkileri o kadar çok bunalttı ki beni zerre hevesim kalmadı evlilige dair.Mucadele edecek gücüm kalmadı.

Artık ne düşünecegimi bilmiyorum.Nasil bu nurumun içinden çıkabilirim. Yorumlarınız için tşk ederim.

Kocaman kadınsın razı olurlarsa olsunlar yoksa da evlen git. Önemli olan karşındaki kişiye güvenmek.

Ayrıca anasız babasız insan mı bulacaklar size? Gelirler de kalırlar da. Normal.

Onlar in korkuları anne baba yaşlı oldukları için uzun kalır zorlanacaksin diyorlar. kocaman kadınım ama böyle mutsuz üzgün olduklarında hevesim kalmıyor. Ailemin benim yanimda olmalarını istiyorum iyi günde de kötü günde de.
Allah belanı versin der gibi ne hali varsa görsün dediği için tamamen hevesim kurudu

Siz mutlu olacağınıza inaniyorsaniz bosverin. Büyükler her zaman doğru bilmiyorlar. Bazen boş inat onlarınki.

Karşı çıkmalarının debebi nedir? Ve siz sadece tecavüz olayından kurtulmak içinmi evlenmek istiyorsunuz?

7 yaş büyük benden. mesleği bir öğretmene denk değil diyorlar.
sirf tecavüz olayından dolayı evlenmek istemiyorum 2.plânda o. tanıdığım anlaştığım biri o yüzden evlenmek istiyorum..

Birşey olmaz kaç yaşına gelmissiniz onay beklemeyin kimseden. Kötü bir şey yapmıyorsunuz sonuçta bırakın konussunlar sonra zamanla kabullenirler unutulur gider. Yaşınız küçük olsaydı ailenizi dinleyin sizin goremediklerinizi görürler derdim ama sizde kendiniz için doğru olanı gorecek yastasiniz

Çok geçmiş olsun öncelikle inşallah düzelirsin. Ama bu olayla evliliğinin ne alakası var? Sevgilin bunu bilip o şekilde mi kabul etti?

Bir de bir arkadaş olarak sana tavsiyem psikolojik destek al ve tedavi olmadan sakın evlenme. Evlilik kaçış yolu değil. Aksine evlilik çok sağlam bir psikolojiye sahip olarak girilmesi gereken bir yol. Evlenirsem düzelir diye bir şey asla yok
Allahım yardımcın olsun. ❤❤❤

geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun.
riza göstermeleri için bekledim.. ve o kadar yıprandım ki. Ailem surf meslekten ötürü istemiyor gerisi de bahane.
tecavüz konusunu bilmiyor. anlatmaya cesaret edemedim..

7 yaş büyük benden.
danışıp fikir almak acısından sordular.
benim annemle babam arasında da 8 yaş var ne var ki 7 yaş gayet normal.koskoca öğretmen kadınsın, kendi mutluluğuna odaklan yaşını başını almışsın.kimsenin onayına ihtiyacın yok.

cok uzuldum yanina kâr kalmasina.
insallah mutlu olursunuz bundan sonraki hayatinizda ama, anne baba rizasi gercekten onemli

benim annemle babam arasında da 8 yaş var ne var ki 7 yaş gayet normal.koskoca öğretmen kadınsın, kendi mutluluğuna odaklan yaşını başını almışsın.kimsenin onayına ihtiyacın yok.

Ailem baskıcı biraz her kararimi .sorgularlar.

Ailemin beni sahipsiz bırakmasını istemiyorum. ele güne karşı ailem yanimda olsun istiyorum

mutlu olacağına
inaniyorum inşaallah.
ailem bana inat veriyorsun diyorlar. şaştım kaldım. sanki yas tutuluyor evde.
Yani ben de güzellikle ikna etmekle evlenmeyi savunuyorum ama sizinkiler abartmis artık. Hayır babanızın işi ne ki bu kadar küçümsüyor mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…