Kocaman kadınsın razı olurlarsa olsunlar yoksa da evlen git. Önemli olan karşındaki kişiye güvenmek.
Ayrıca anasız babasız insan mı bulacaklar size? Gelirler de kalırlar da. Normal.
Kaç yaş fark var aranızda? Amcalara sormak neden?
Karşı çıkmalarının debebi nedir? Ve siz sadece tecavüz olayından kurtulmak içinmi evlenmek istiyorsunuz?
Ana baba rızası önemli ben onlardan habersiz evlendim ne oldu şimdi boşanıyorum çocuk da var,
Evlenmek zorunda değilsiniz, aileniz birşey biliyor demek ki istemiyor tecevüz konusunu erkek arkadaşınız biliyor dimi
Siz mutlu olacağınıza inaniyorsaniz bosverin. Büyükler her zaman doğru bilmiyorlar. Bazen boş inat onlarınki.
benim annemle babam arasında da 8 yaş var ne var ki 7 yaş gayet normal.koskoca öğretmen kadınsın, kendi mutluluğuna odaklan yaşını başını almışsın.kimsenin onayına ihtiyacın yok.7 yaş büyük benden.
danışıp fikir almak acısından sordular.
tecavuz edeni sikayet ettiniz mi?
cok uzuldum yanina kâr kalmasina.etmedim. bu olay 12 yaşımda başıma geldi.korktum tehdit etti bir kac kez karşılaştık çocukken kovaladı. kötü birşey olduğunu biliyordum ama aileme anlatmayı düşünmedim çocukken aklıma gelmedi korkudan
benim annemle babam arasında da 8 yaş var ne var ki 7 yaş gayet normal.koskoca öğretmen kadınsın, kendi mutluluğuna odaklan yaşını başını almışsın.kimsenin onayına ihtiyacın yok.
Yani ben de güzellikle ikna etmekle evlenmeyi savunuyorum ama sizinkiler abartmis artık. Hayır babanızın işi ne ki bu kadar küçümsüyor mesela?mutlu olacağına
inaniyorum inşaallah.
ailem bana inat veriyorsun diyorlar. şaştım kaldım. sanki yas tutuluyor evde.
cok uzuldum yanina kâr kalmasina.
insallah mutlu olursunuz bundan sonraki hayatinizda ama, anne baba rizasi gercekten onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?