Ne olur,yardimci olun?

amin insaAllah.
söylemek gibi bir düşüncem yok
olayı her yönüyle düşündüm. 4 4 lük bir evliliğim olacak demiyorum. ama mutlu huzurlu olmak için elinden gelenini yapacak biri var karşımda.

ben aslinda koca adayini merak ettim. aranizdaki sevgi/ask mi? davranislari nasil sana karsi? ailenin karsi olduklarini biliyo mu ve biliyosa nasil davraniyo? kendi ailesinin gelip gitmesi hakkinda nasil bi dusunceye sahip?

evet ben kıpır kıpır olmak isterdim inanın hiç bir yapmaya hevesim kalmadı gücüm kalmadı
damat adayı istenmediğini biliyor bravo yine aynı bekliyor sadece

Keşke istenmediğini söylemeseydiniz. Sonradan bunları başınıza kakacak çünkü. Benim arkadaşımın ailesi de eşini istemiyordu, arkadaşım belli etmemeye çalıştı. Eğer keyfiniz kaçtıysa evliliği bir kez daha düşünün, acele etmeyin derim.

keşke söylemeseydim ama 2 yıl önce den de karşı çıkmışlardır ne zamana kadar idare edebilirdim ki.
keyfimiz kaçtı evet

ben aslinda koca adayini merak ettim. aranizdaki sevgi/ask mi? davranislari nasil sana karsi? ailenin karsi olduklarini biliyo mu ve biliyosa nasil davraniyo? kendi ailesinin gelip gitmesi hakkinda nasil bi dusunceye sahip?

aramızdaki sevgi hiç bitmedi.
istenmediğini biliyor ama bana karşı davranışları aynı ama evlilik düşüncesine karşı ikimizin de hevesi kalmamış durumda.
senin ailen de benim ailem de bakıma muhtaç ise birlikte bakarız diyor.
şimdilik yılda gelip bi iki ay kalacaklar erkek kardeşi de var o da bakacağını söyledi.
Ama ilerde neler olur bilemem. ben uzun süre kalmalarını istemediğimi söyledim. biliyor tahammül sınırımı.

Bakıma muhtaçlıktan kasıt nedir? Elbette anne babalar bakıma muhtacken evlatları onlarla ilgilenmeli ama şuan oğulları evli değilken ne yapıyorlar mesela? Çok mi yaşlılar veyahut hasta. Yoksa oğlum evlendi gidip senenin belli zamanları gidip kalalım düşüncesine mi sahipler, öyleyse o 2 ay uzayabilir.

kendi evlerinde kalıyorlar şimdi kisin gidip çocuklarında kalıyorlar baharda dönüyorlar
80 72 yaşlarındalar. şimdilik çok bir sıkıntı yok yatalak falan değiller.kendi ihtiyaçlarını gideriyorlar

sabirla biraz bekleyin madem eminsiniz sevgilinizden..ama ailenin rizasi cok onemli diyenlerdenim bende.
sevgilinizin istenmedigini bilmesi biraz kotu olmus. insan ister istemez sevmez karsi tarafi cunku, sonradan is tatliya baglansada hep bi mesafe/kopukluk olur.

ana babalara bakma konusunda simdiden ‘soyle boyle’ diye anlasmalar da yapilmiyo ki. umarim durumlari emeklilikleri filan vardir da herkes kendi kendine baktirir o duruma kimseyi dusurmesin Allah (yani baskalarina muhtac). yarinimizi bilemeyiz belki biz genc yasimizda bakima muhtac olucaz (Allah korusun).

Ben de rızası olsun isteyenlerdenim ama olmuyorsa yapacak birşey yok zamanla gönülleri olur inşaallah. kabullenirler unuturlar.

erkek arkadaşı na mecbur söylemek sorunda kaldım çünkü biz 2 yıl önceden de söyledim yine aynı tepkiler verildi askiya aldık şimdi ise daha çok direnmeye çalışıyoruz

emekli maaşları evleri var kizlari da var köylerinde. amin. belli olmaz hayatın ne getireceği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…