Ne oluyor şimdi

Muhtemelen.
Özgür davranabilmek için, trip sevmem diyerek önünüzü kesmiş.
Size karşı dürüst olduğunu düşünmüyorum.

Ah sormayın.
Bende de hata var asla trip sevmem zaten dedim.
Ama şuan yaptığım trip değil ki olması gereken.
Bana da aferin yani.

Rahatsız olduğunuz bir konuyu dile getirmeniz trip değil, iletişim olur. Sırf çekindiğiniz için bu konuda susmayın. İlişkilerde sorunları konuşamayacaksak, o nasıl sağlıklı bir ilişki olabilir ki? Söylediklerinizi önemsemeyip, cevap vermemesi, sonra da alakasız muhabbetler etmesi bana çok saygısızca geldi. Çok ilgi göstermiyorsa, siz de göstermeyin. Her zaman ilk arayan olmayın. Ve ayrıca daha 1 aydır tanıyorsunuz. Bir şans verip konuşun ama çok da umut bağlamayın. İlişkinin daha başında bu kadar özensiz, kaba davranabiliyorsa, saçma sapan bir insan olması muhtemel.

Tamam birde ben açıklama yapmayı düşünüyordum.
Ben böyle şeylere gelemem diye :skandal:
Hic açıklama yapma ona onun diliyle tabriyla cevap ver yaptiginin aynisini yap ki anlasin sonea da hic cevap vermemeye basla.yol ver. O senin uzerine düşsün.

Ah sormayın.
Bende de hata var asla trip sevmem zaten dedim.
Ama şuan yaptığım trip değil ki olması gereken.
Bana da aferin yani.
Tripkar davranan karşınızdaki insan, lütfeder gibi tavırları.
Yani buradan bakınca görünen o, yaşayan sizsiniz. Size ne hissettirdiği önemli.

Böylesi sosyal medyada aynı anda bir çok kişiyle konuşuyor oluyor genelde. Benim eskilerden birinde sonradan öyle olduğunu öğrenmiştim. Hatta o konustuklarindan biriyle evlenmis sonra.

Hic açıklama yapma ona onun diliyle tabriyla cevap ver yaptiginin aynisini yap ki anlasin sonea da hic cevap vermemeye basla.yol ver. O senin uzerine düşsün.

Tamam o zaman soğuk yağmaya başlıyorum.
Başarırım umarım :)
Zaten olacağı yok ben geç anlamışım

Tripkar davranan karşınızdaki insan, lütfeder gibi tavırları.
Yani buradan bakınca görünen o, yaşayan sizsiniz. Size ne hissettirdiği önemli.

Ne olur buradan bana sataşılmasın ama inanın dışarıdan bakılınca çok özgüveni yüksek ve kendime güvenirim.
Ama nasıl olduysa bir anda böyle bir konunun içinde buldum kendimi.
Ben şuan cepte hissediyorum nasılsa ne zaman yazsam bu tav olmuş gibi.

Böylesi sosyal medyada aynı anda bir çok kişiyle konuşuyor oluyor genelde. Benim eskilerden birinde sonradan öyle olduğunu öğrenmiştim. Hatta o konustuklarindan biriyle evlenmis sonra.

Bu da ihtimal tabi ki.
Ailesinin yanına gittiğinde belki biriyle tanıştı.
Ne bilim artık bana önem vermediği açık :(

Ne olur buradan bana sataşılmasın ama inanın dışarıdan bakılınca çok özgüveni yüksek ve kendime güvenirim.
Ama nasıl olduysa bir anda böyle bir konunun içinde buldum kendimi.
Ben şuan cepte hissediyorum nasılsa ne zaman yazsam bu tav olmuş gibi.
Bu düşüncesini boşa çıkarmak sizin elinizde.
Ona karşı sevginiz varsa bir şey diyemem ancak henüz tanıma aşamasındaysanız, kendinizi boş yere yormayın derim.

Bu düşüncesini boşa çıkarmak sizin elinizde.
Ona karşı sevginiz varsa bir şey diyemem ancak henüz tanıma aşamasındaysanız, kendinizi boş yere yormayın derim.

Kaybetsem üzülebilirim.
Şuan kazandığımda söylenemez ama :)
Kendimi geri çekiyorum o zaman.
İsterse çabalar çabalamazsa da olmaz zaten :)

Ay bilmem neyim dicem şimdi olmayacak. Paşa ya bak sen istediğinde yazsın istemediğinde yazmasın asla ama asla yazma sen bırak sürekli o yazsın kaçan kovalanır seviyor demek ki

Ay bilmem neyim dicem şimdi olmayacak. Paşa ya bak sen istediğinde yazsın istemediğinde yazmasın asla ama asla yazma sen bırak sürekli o yazsın kaçan kovalanır seviyor demek ki

Bende kartları hep açık oynarım.
Buraya yazmadan önce ne bu tavır hiç sevmem demeyi planlıyordum.
Gerek yokmuş hiç :)

Trip atmaya ne gerek var.Yazmazsin.Sebebini sorarsa da gayet net bicimde "benim flört anlayışım seninkiyle örtüşmüyor der bitirirsin.Bu kadar basit.

Bu karşınızdaki erkek tam olarak şöyle bir tip:

Niye hep erkek açılıyor, kadın da açılsın, çaba göstersin diyip bunu yapan kadın görünce kendince onu basitleştiren, küçük gören, cepte sayan.

Asla trip çekemem diyip klasik kezban muhabbetiyle kadınları aşağılayıp ıssız adamcılık oynayan ama yeri geldiğinde tribin kitabını yazmış kadınlar için paspas olan.

Sizin yapacağınız şey yazmayı kesmek, sorarsa da aramızdaki iletişim bana uygun değildi demek. Ben olsam böyle yapardım en azından.

Yok annem yok sakın yazma daha çok ego kasar madem böyle istiyor sen de anladığı dilden konuş hiç yazma sorarsa sana çok yoğunum ya kusura bakma seninle de bi konuşamadık haklısın filan de. Açıkcası belli ki seni kaybetmek istemiyor ama adım da atmıyor hani yedekte tutuyor gibi yanı İnan bana kafasına yatan başka bi kız olsa anında siler. Onun için hiç gerek Yok sen de düşünme zaten bosver başka teklıflerı de değerlendir

Trip atmaya ne gerek var.Yazmazsin.Sebebini sorarsa da gayet net bicimde "benim flört anlayışım seninkiyle örtüşmüyor der bitirirsin.Bu kadar basit.

Yok trip atayım demedim.
O en baştan trip asla sevmem buz gibi olurum demişti.
Öyle anlaşılsın istemedim.
Haklısınız.

Yok annem yok sakın yazma daha çok ego kasar madem böyle istiyor sen de anladığı dilden konuş hiç yazma sorarsa sana çok yoğunum ya kusura bakma seninle de bi konuşamadık haklısın filan de. Açıkcası belli ki seni kaybetmek istemiyor ama adım da atmıyor hani yedekte tutuyor gibi yanı İnan bana kafasına yatan başka bi kız olsa anında siler. Onun için hiç gerek Yok sen de düşünme zaten bosver başka teklıflerı de değerlendir

Çok sağolun çok haklısınız gerçekten.
Bende kendimi cepte hissediyorum :(
O zaman dediğinizi yapıyorum bugün başlıyorum.

Rahatsız olduğunuz bir konuyu dile getirmeniz trip değil, iletişim olur. Sırf çekindiğiniz için bu konuda susmayın. İlişkilerde sorunları konuşamayacaksak, o nasıl sağlıklı bir ilişki olabilir ki? Söylediklerinizi önemsemeyip, cevap vermemesi, sonra da alakasız muhabbetler etmesi bana çok saygısızca geldi. Çok ilgi göstermiyorsa, siz de göstermeyin. Her zaman ilk arayan olmayın. Ve ayrıca daha 1 aydır tanıyorsunuz. Bir şans verip konuşun ama çok da umut bağlamayın. İlişkinin daha başında bu kadar özensiz, kaba davranabiliyorsa, saçma sapan bir insan olması muhtemel.

Daha fazla ilgi duymadan aslında yolumu çizeyim dedim.
O kadar haklısınız ki resmen sindirildim sanki.
Trip sevmez diye ağzımı açsam trip mi sanar diyorum.
Bu mesaj olayına da çok takıldım her dakika yazsın demiyorum asla ama görüldü yapan iki kelime yazar.
Ya da mantıklı açıklama sunar.

Back
X