Ne oluyorr ?

Bence mesele 15 dk. gecikme meselesi falan kesinlikle değil. Arkadaş her ayrıntıdan sorun çıkarmaya meyilli zaten. Bunun sebebi ise maalesef nişanlını sevmiyorsun. Onun sana olan ilgisini seviyorsun sadece. Bunun üzerine kurulu olduğu için ilişkisi bunun yokluğunu hissettiğinde kabullenemiyor ve sorun çıkartıyor.
Ben diğer arkadaşların aksine nişanlının iyiliğinden ziyade kemandı iyiliğin için bu ilişkiyi bitirmen gerektiğini düşünüyorum.çünkü sürekli bir ayrılık düşüncesi kafanda dönüp duruyor. Gerçekten ona sevgiyle bağlı olsan bırak bunları düşünmeyi onsuzluğu düşünemiyor olurdun ve böyle eften püften sebeplerden sorun çıkarmazdın.
Kendine dönüp sevgini sorgulamanı öneririm

15 dakka için mi skandal yaaa. valla bazen buradaki konuları eşime anlatıyorum kıymetimi bilsin diye. yok adam yine kıymet bilmiyor. ama bu kadarcık konuyu takıntı edenlerin nasıl kıymeti biliniyor anlamıyorum. sizin gibi mi davranmak lazım acaba. valla konuya dönecek olursak nişanlın şimdi olmasa bile evlendikten sonra seni boşar. herkes bir yere kadar çeker. kimse bulunmaz hint kumaşı değil. inan senden daha iyisini de bulur emin ol. hatta garanti bulur. çünkü kimse bu kadar takıntılı değildir. sert gibi gelmesin yorumum düşüncem bu canım.

görüntü bir yere kadar insan huzur bulduğunun yanında olmak ister. hani bazen görüyoruz erkek yakışıklı kız güzel değil ya da tam tersi. hatta nasıl olur ya deriz. işte huzuru kimde buluyorsa insan onun yanındadır. evlendikten sonra nişanlın hormonsal olarak elde etmek istediklerini edince ozaman ayıkla pirincin taşını. sonra eşim çok değişti diceksin. emin ol evlendikten sonra bu kadar çekmicek

O gelmeden uyuyamıyorum yazınca evliler çocuk flan var bu arkadaş da yalnız kalmaktan korkuyor falan sandım.
Güzel kardeşim muhtemelen yaşın küçük, yada yaşın var ama yaş almamışsın
Nişanlın değil kocan dahi olsa bir insanı bu kadar kontrol etmek niye
Valla çekilmezsin Allah yardım etsin çocuğa

Çok teşekkürler uzun uzun yorum yaptığınız için inşallah düzelecek her şey

Köle-sahip fantazisi gibi yemin ederim okuyunca zihnimde deriler içinde elinde kırbaç bir kadın; ve ağlayan, kadının ayağının altında ama ayağını öpmeye çalışan, beyaz atletti bi adam belirdi
Kişilik bozukluğunun hangi çeşidisiniz siz gardeş:)

Tavsiye veriyorum:
Böyle devam ederseniz bu adam size çok fazla katlanmaz. Eften puften sorunlarla adamı bunaltıp durmayın. Ona kendinize de hayatı zorlastırmayın. Kendinizi vazgecilmez sanıyor olabilirsiniz şimdiye kadar vazgecmedi diye ama adam size sinyallerini veriyor dikkat edin kimse vazgecilmez değildir. Trip tavır kontrol kıskançlık hepsinin alası sizde var. Çok sıkıcı ve baskıcı bir insansınız bence. Onun yerine daha rahat eglenceli bi insan olmayı deneyin

Tamam tamam eski ilişkimde ben de böyleydim gerçekten. Aldatılmaktan aşırı korkardım. Ama emin ol yapacak olan yapıyor sen istediğin kadar kısıtla adam değilse yapıyor

A
Ay annem bir de toplumsal analiz yapmış az yukarıda da insanların kötü niyetli olduğu için ayrıl dediğini söylemişsin. Kurda merhamet kuzuya zulümdür demişler, nişanlının iyiliği için ayrıl diyor insanlar. Trip atmayı iletişim yöntemi olarak kabul eden canlılar olarak keşke çoğalmasanız da o analizini yaptığın toplum bir miktar düzelse.
Seviyorum dediğin insanı hayattan soğutmuşsun, sevmediğine ne yapıyorsun acaba? Sen kimseyi sevemezsin bacım, tek derdin ego tatmini. Bir evcil hayvan al, tasmasıyla gezdir. İnsanoğluna böyle muamele etmiyoruz biz.

Kusura bakmayın ama evet DÜRÜSTLÜK bu devirde zor bulunan bir meziyet. Ayrıca 15 dk geç kalmış dünyanın sonu değil uyuyamıyor olmakta sizin sorununuz ama 15 dk uykusuz kalmakla da ölmezsiniz. Ayrıca karşınızdaki insan oyuncak değil robot değil beni keyiflendir de nedir? Bir de herşeyi geçtim izin almak nedir ya ? Haber verir tamam onu anlarım da izin almak saçma geldi bana

Birgün buraya ayrıldık diye konu açsanız valla sevinicem nişanlınız adına.
Adam kendini sizden kurtarmak için neyi bekliyo acaba.

Size daha onceki konularinizda bir cok tavsiye verildigini hatirliyorum. Bu suru psikolojisi degil olsa olsa aklin yolu bir psikolojisi :) bizim toplumumuz boyle derken olmasi gerektigi gibi davranan konusan insanlari mi kastediyorsunuz?

Hahah nden bunu gözümde canlandırmama sebep oldunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…