Ne oluyorr ?

Bu kadar sık Boğaz ettiğiniz için bunalmış olabilir mi ? Sürekli sizin gönlünüzü almaya çalışmaktan yorulmuş olabilir mi ? Bu derece yorucu bir ilişki aşık usandırmış olabilir. İlla ki düzeltilecek yönleri olabilir ama sizin de kendinizi düzeltmeniz lazım .

"12ye kadar oturabilir miyiz dedi 12.15 de evde oldu
ben de bu yüzden tartıştım çünkü o eve gelmeden uyuyamıyorum"

Bu ne ya ? Okurken benim icim daraldi.
Sizin kendinize ait bir hayatiniz yok mu o gelmeden nicin uyuyamiyorsunuz ?
Sevgiliniz sizden izin mi aliyor, saka gibisiniz.
Bir de 15 dakika gec kalmis (!)
Sizin manasiz tripleriniz icin yeterince maymunluk yapmiyor diye daha cok kiziyorsunuz.
Kusura bakmayin da erkek arkadasiniz cok sabirli.
Karsinizdaki insanin da kendine ait ozel bir alaninin oldugunu, her alanina bu kadar hukmetmemeniz gerektigini hatirlayin.

15 dk için mi bu tavır ? Tamam merak ediyorsunuzdur anlarım . Ben de sevgilim gece dışarda iken merak ederdim ama ben uyuyorum eve geçince mesaj at olur mu der uyurdum, mesaj sesine uyanırdım aaa geldin mi hadi sen de yat iyi geceler der uyumaya devam ederdim. Biraz abartılı gibi geldi davranışlarınız. Bir yerden sonra patlar sevgiliniz, ben olsam patlardim yani 15 dk nedir yahu? O gün sohbet sohbeti açmıştır gerekirse 3'e 4 'e kadar otururlar , olamaz mı yani? Eve gelince haber ver der kafayı vurur yatarsiniz , yazık caniniza da. Siz de karşıdaki de çabuk yorulur.

Şu yazıyı okurken çok rahatsız oldum gerçekten. Lütfen bu aşamada evlenmeyin ve psikolojik destek alın. Evlilik bile olsa insanların özel yaşantısı vardır. Saat saat, dakika dakika hesap sorulmamalı. Bakın ciddiyim, boşanırsınız bir seneye kalmadan. Ben kadınım ama okurken boğuldum. Hiç de güvenmeyin evlendikten sonra 180 derece öyle bir döner ki feleğiniz şaşabilir. Biliyorum yani böyle evlenene kadar susan erkek tipleri de var. Senden izin alması değil, gidebilir miyim demesi problem. Biz eşimle birbirimize bir planımız varsa söyleriz, fikrimizi sorarız. Güven problemin var ve bu burada çözebileceğin bir problem değil canım. Psikolojik destek al.

geçen sefer de adam kaçıp kendini kurtarsın demiştim yine aynısını söylüyorum.hanımefendi kendinize de yazık böyle ömür mü geçer Allah korusun kanser olursunuz bu ne böyle.bi salın ya

15 dk geç kaldım diye surat asacak birde astığı suratı ben düzeltecem .. bu nasıl bir şımarıklık nasıl bir ego pes .. o gariban arkadaşa şapka çıkarıyorum bunca zaman size tahammül ettiği için ..

sana bir sır vereyim mi? yine haksızsın.
acilen kendine çeki düzen vermen gerekiyor.
bak bu çocuk pes edecek sonunda benden söylemesi..

Nişanlın gece yarısından sonra bal kabağına mı dönüyor?

Koca koca insanlar, hesap alıp vermeler... Böyle bir kadınla evlenen erkeğin aklına şaşarım!

Hii, adam 15 dakika geç eve gittigi için nisanlisindan azar isitecek, sonrada "daha erken evlenelim mi" diyecek. En ezik erkek bile bunu yapmaz. Konularini hiç ama hiç inandirici bulmuyorum.
Adam aynı evde yaşayalım da kıskançlığı azalsın diye düşünüyor bence ama hata!

15 dakika geç gitti diye tartışma çıkarıp günü zehir etmek! Bence buradaki eleştirilerden sonra iki gün dişinizi sıkmış kıskançlık yapmamışsınız ya, onun patlamasını toptan çıkarmışsınız! Ne diyeyim nişanlınız yalan söylese haklı!

kuaförler de bıkmış artık dert dinlemek istemiyorlar

Kendini duzelt mi dedin?
Insan gercekten hayret ediyor.. Sen kendini duzelt bi once..
Bi de izin almış 12'ye kadar oturabilir miyiz diye, yemin ederim şaka gibi..
Adam artik sallamiyormus, onemsemiyormus, aa cok ilginc, neden acaba Iyi niyete ve sevgiye layik olunur, yuz bulup ustunde tepinilmez..
Bi de değişti diyor, yıldırmışsın, yine iyi dayaniyor adam..
Sen düzelmezsin konu sahibi, cidden degismezsin..

Bırak adamı nefes alsın yahu.Evlenince altın kafese mi koyacaksın acaba?

Icim daraldi.nisanliya izin vermek de ne? Boyle bir erkekle evlenmek istemem.ama erkek olsam sizden de kacardim

İki yetişkin insan bir ilişkide birbirlerine saygılarına binaen gidip gelecekleri yeri Bilgi verir diye biliyorum ben .Siz onun velisi değilsiniz ,izin veriyorum demişsiniz .Aynı şekilde o da izin almış ama 15 dk gecikmiş diye dünya tersine dönmüş.Yeri geliyor bir avmden çıkarken bile insan kuyrukta 15 dk bekliyor ;bu kadar abartarak insanlara hayatı zindan etmeyin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…