ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.
Bencede onemli bu bekaret. erkekte kadinda namuslu olmali bence , bazi ozel seyleri esinle paylasmalisin her onune gelenle degil. ama bazi kizlar sert bi sekilde dustugundede zarrin gidebildigini duydum nekadar dogru bilmiyorum ama boyle bisi varsa bu ayri bi mesele namussuzluk degildir tabi , tecavuze ugramakta namusuz oldugun anlamina gelmez bence.
"bekarligimda her halti yerim ama karim namuslu olsun" diyen erkekte en nefret ettigim erkek tipidir ztn. erkekte kadinda namusunu korusun
ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.
Konu sahibi mısırını patlatıyo
bana göre önemli olsa ne olacak? önemsiz olsa ne olacak? tartışma çıkmasından başka ne gibi bir amacı olabilir ki? sizin için önemsizdir, öyle yaşarsınız ve sizin gibi düşünen biriyle evlenirsiniz.. önemlidir ona göre yaşar, bir evlilik yaparsınız.. kamuoyu yoklaması gibi haftada bir "ama öyle değil mi?" konusu açılıyor, ilginç..
olsun yaa,kac gundur klavyeyı sehpa olarak kullanmaya başlamıştım..
hıc dişe gelir konu yok:)
böyle bir şey plmamışken..nıye herkesın tek derdı bu olurki birlikte oldunmu olmadınmı sanane be benim hayatim oldum veya olmadım vah vah yazıkmış bana..sanki her bayan ilk kocasıyla yasadı bunu hanımlar haksızmıyım..
İç rahatlatma bacım..
Benim gibi düşünenenler var mı diye görülmek isteniyor.
Tabii ki herkesin kendi fikri,kendi görüşü.
İsteyen bakire kalsın,isteyen kalmasın ..kimseyi ilgilendirmemeli..
Ama şuda bir gerçek bekaretin önemli olmadığını savunanlar bile kızı biriyle yatsın istemez..(enazından ben istemem)
Toplumun bize dayattığı rollerin dışına çıkamıyoruz..
Ne oldu bize anlatmak ister misiniz?
evet ben de mesela, çocuğu da sevişmeden yapsın tüp bebekle, bekareti çocuğu doğururken bozulmasın diye de sezaryenle doğursun.
evlenince sevişilmiyor mu acaba? o zaman sayılmıyor mu? kızınız ille de sevişecek bunu kabul edin. ister evlenince ister öncesinde.
aynen milloş ya, bi tek nişamlım ve çevremdekilerim kehanetleri konusu güzel bugün. bunun açılması iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?