• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne önemliymiş be bu bekaret..

Bekaretle ilgili ne çok konu açılıyor anlamıyorum. Sonra millet birbirine giriyor, konu sahipleri de aradan çekilip mısırını patlatıp gelip izliyor:ssz:
Ben anlamıyorum ki buradaki kadınlar evet önemli veya önemsiz dese ne değişecek sizin için? Sizin kendi kararlarınız yok mu? Benim etrafımda bekarete önem veren birçok insan var fakat benim gözümde önemsizdir. Önemsizdirden kastım da tek gecelik ilişkiler değil, birini çok seversin ve olur, senden başka kimseyi de bağlamaz. Herkes kendi doğrularına göre yaşar. Bu konuyla ilgili yanlış, günah veya çok doğru, hemen yap gibi yorumlar karşıdaki şahıs için bir şey ifade etmemeli, sizin doğrunuz neyse onu yaşarsınız. Bu bekaretle ilgili konular milleti birbirine düşürmek için açılıyor bence:51:

ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.

Site yorumlarını beğenmeme izin vermiyor artık camamber:27:

Bencede onemli bu bekaret. erkekte kadinda namuslu olmali bence , bazi ozel seyleri esinle paylasmalisin her onune gelenle degil. ama bazi kizlar sert bi sekilde dustugundede zarrin gidebildigini duydum nekadar dogru bilmiyorum ama boyle bisi varsa bu ayri bi mesele namussuzluk degildir tabi , tecavuze ugramakta namusuz oldugun anlamina gelmez bence.

"bekarligimda her halti yerim ama karim namuslu olsun" diyen erkekte en nefret ettigim erkek tipidir ztn. erkekte kadinda namusunu korusun ;)

Bencede onemli bu bekaret. erkekte kadinda namuslu olmali bence , bazi ozel seyleri esinle paylasmalisin her onune gelenle degil. ama bazi kizlar sert bi sekilde dustugundede zarrin gidebildigini duydum nekadar dogru bilmiyorum ama boyle bisi varsa bu ayri bi mesele namussuzluk degildir tabi , tecavuze ugramakta namusuz oldugun anlamina gelmez bence.

"bekarligimda her halti yerim ama karim namuslu olsun" diyen erkekte en nefret ettigim erkek tipidir ztn. erkekte kadinda namusunu korusun ;)

Merhaba et parçasına "namus" diyen güzel ülkemin güzel insanı:ssz:

Ben bunun goreceli oldugunu dusunuyorum.Benim icin bu ozel olmali oyle kalmali bu yuzden esimle yasadim ilk. Ama esimle evlenmeden once cok yakinlastik istese hayir demezdim ona guvenim sonsuzdu. Ama o evlenmemizi beklemek istedi. Tabi bence esim dahil erkeklerin buyuk cogunlugu bekareti kadinlardan cok onemsiyor.
Eger bekaret onemli olmasaydi benim icin esimle degil cok daha rahat takintisiz farkli karakterde biri olmak zorunda olurdu hayatimda. Ama sukurler olsun esim var ve ayni zihniyetteyiz. Kisacasi onemli olan senin ne istedigin ve ayni zihniyette secim yapmis olman.

bana göre önemli olsa ne olacak? önemsiz olsa ne olacak? tartışma çıkmasından başka ne gibi bir amacı olabilir ki? sizin için önemsizdir, öyle yaşarsınız ve sizin gibi düşünen biriyle evlenirsiniz.. önemlidir ona göre yaşar, bir evlilik yaparsınız.. kamuoyu yoklaması gibi haftada bir "ama öyle değil mi?" konusu açılıyor, ilginç.. :ssz:

Bekaret iki bacak arasında değil zaten, mesele ( çok affedersiniz daha hafif nasıl ifade edilir bilmiyorum ) helâlin olmayan bir erkeğin organını içine alabilme rahatlığı! Namus kavramı bunla ilişkili bence. Yoksa bir zar değil önemli olan, bu iş gayrimeşru olarak rahat bir şekilde yapabiliyorsa ben namus duygusundan şüphe ederim!

ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.

bunlar verse de mutsuz,vermesede:)

ben onları kendı görüşüm olmaktan zıyade turkıye gercegı olarak yazdım..

yoksa aklım bu konuda karışık..

ben duzgun karakterden yanayım..

mısal;

bekaretini bu zamana kadar korudugunu soyleyen bir kiz arkadasim,
evet bir cinsel birlesme yasamadim ama,
oral seks,
sevgiliyle masturbasyon,
on sevisme,
birlikte dus,
birlikte yatip kallkma
bunlarin hepsini yaptim dedi..

ama dedi, hala bakireyim ve kendimi evlenecegim adama sakliyorum..

bekaret degıl onemlı olan,kandırmak,kendını agır kız gıbı göstermek..

yoksa durust ol canımı ye..

vede kıme neyı saklıyorsun..karsındakı adam sadece kız kardesının bekaretını önemseyen bı ınsandı su zaman kadar..

herkesı elden gecırıp,bakıre kızla evlenmeye calısır..

bana göre önemli olsa ne olacak? önemsiz olsa ne olacak? tartışma çıkmasından başka ne gibi bir amacı olabilir ki? sizin için önemsizdir, öyle yaşarsınız ve sizin gibi düşünen biriyle evlenirsiniz.. önemlidir ona göre yaşar, bir evlilik yaparsınız.. kamuoyu yoklaması gibi haftada bir "ama öyle değil mi?" konusu açılıyor, ilginç.. :ssz:

İç rahatlatma bacım..
Benim gibi düşünenenler var mı diye görülmek isteniyor.
Tabii ki herkesin kendi fikri,kendi görüşü.
İsteyen bakire kalsın,isteyen kalmasın ..kimseyi ilgilendirmemeli..
Ama şuda bir gerçek bekaretin önemli olmadığını savunanlar bile kızı biriyle yatsın istemez..(enazından ben istemem)
Toplumun bize dayattığı rollerin dışına çıkamıyoruz..

böyle bir şey plmamışken..nıye herkesın tek derdı bu olurki birlikte oldunmu olmadınmı sanane be benim hayatim oldum veya olmadım vah vah yazıkmış bana..sanki her bayan ilk kocasıyla yasadı bunu hanımlar haksızmıyım..

Ne oldu bize anlatmak ister misiniz?:1:

İç rahatlatma bacım..
Benim gibi düşünenenler var mı diye görülmek isteniyor.
Tabii ki herkesin kendi fikri,kendi görüşü.
İsteyen bakire kalsın,isteyen kalmasın ..kimseyi ilgilendirmemeli..
Ama şuda bir gerçek bekaretin önemli olmadığını savunanlar bile kızı biriyle yatsın istemez..(enazından ben istemem)
Toplumun bize dayattığı rollerin dışına çıkamıyoruz..

evet ben de mesela, çocuğu da sevişmeden yapsın tüp bebekle, bekareti çocuğu doğururken bozulmasın diye de sezaryenle doğursun.:9:
evlenince sevişilmiyor mu acaba? o zaman sayılmıyor mu? kızınız ille de sevişecek bunu kabul edin. ister evlenince ister öncesinde.

evet ben de mesela, çocuğu da sevişmeden yapsın tüp bebekle, bekareti çocuğu doğururken bozulmasın diye de sezaryenle doğursun.:9:
evlenince sevişilmiyor mu acaba? o zaman sayılmıyor mu? kızınız ille de sevişecek bunu kabul edin. ister evlenince ister öncesinde.

Tabisi evlenince sevişebilir:27::27::27:bi sakıncası yok yani:27::27:

aynen milloş ya, bi tek nişamlım ve çevremdekilerim kehanetleri konusu güzel bugün. bunun açılması iyi oldu :8:

huyum kurusun cok ılerlemıs konulara hıc açıp bakmıyorum..

cunku genelede basıyla sonu alakasız oluyor..

benım yorumlar havada kalıyor..

ılk bölumunu yakalamam lazım oyuzden..

suan yakaladım sandım ama konu sahıbı saldı bızı otlatıyor..

puff burdan da bı numara cıkmıcak,anlaşıldı..

Back
X