merakım ınsanlar..ben bı bayanım ve konularımı biliyosunuzdur nisanlımdan ayrıldım 2 hafta oldu daha ınsanlar bıhataya dusmedın dımı yanlıs yapmadın dıyebılıyor ben ıyımıyım kotumuyum hıc umurlarında degıl..ve burda bazı arkadaslrda dalga konusu halıne getırebılıyo unutmayın sızde bayansınız bende..
bir de kadına kadın diyemeyip bayan hemcinslerim var ki çok feci.
----- BU SİTENİN ADININ ACİLEN BAYANLAR KULÜBÜ OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUM !!!!-------------
merakım ınsanlar..ben bı bayanım ve konularımı biliyosunuzdur nisanlımdan ayrıldım 2 hafta oldu daha ınsanlar bıhataya dusmedın dımı yanlıs yapmadın dıyebılıyor ben ıyımıyım kotumuyum hıc umurlarında degıl..ve burda bazı arkadaslrda dalga konusu halıne getırebılıyo unutmayın sızde bayansınız bende..
Yok yahu,genellemeyelim.,
Bende kocamla düğün gecesi seviştiydim ama çok kötü değil evliliğim..
Mikemmel değil,ama idare eder...
Evlenmeden sevişsem ne değişirdi misal:26:
Kimsenin Titisi kimseyi ilgilendirmez..
Merhaba et parçasına "namus" diyen güzel ülkemin güzel insanı
Yok yahu,genellemeyelim.,
Sen bir kadınsın konu sahibi. Ben bi bayanım ne ya off ağlamak istiyorum ben amaBiz de kadınız, unutmayın bayansınız demişsiniz de, yok ben kadınım almıyım bayan falan.
Birşey değişmiyor....Yok yahu,genellemeyelim.,
Merhaba guzel ulkenin guzel insani. nerde okudun acaba et parcasina namus dedigimi?
Kişiye göre değişir parkon. Misal sen tabularla büyümediysen daha kolay olmuş olabilir. Ama vajinismusun ciddi bir psikolojik rahatsızlık olduğu ortada. Bilinçaltı fena bir şey işte...Yoksa mesele evlenmeden yapmayanın kötü olur diğerinin güzel olur değil de, tabuları yıkmak lazım. Yoksa kime ne diğerinin cinsel hayatından.
işte o zaman evlenmeden sevişenleri de genellemek doğru olmaz. benim annem evlenmeden sevişmemiş, güzel bir evliliği var.
ama burdaki konuları okuyunca kadınların cinsellik konusunda ne kadar cahil ve utangaç olduğunu görüyorum. bu kadar tabu olarak algılanmasa belki de birçok sorun çözülür.
Kişiye göre değişir parkon. Misal sen tabularla büyümediysen daha kolay olmuş olabilir. Ama vajinismusun ciddi bir psikolojik rahatsızlık olduğu ortada. Bilinçaltı fena bir şey işte...Yoksa mesele evlenmeden yapmayanın kötü olur diğerinin güzel olur değil de, tabuları yıkmak lazım. Yoksa kime ne diğerinin cinsel hayatından.
kadın olmayabilir cowgirllcüm. gerçi nişanlım konusunu hatırlıyorum, kitap mitap mevzusu vardı, ben ona tavsiye vermiştim ama umursamadı, bir beğeniyi bile çok gördü....çok kırgınım sana nays çooook
Yok,aslında benimki tabu olarak görmek değil.
Çocuklarını koruma içgüdüsü biraz.
Ergenliğe yaklaştıkça hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorsun..
Sanki herşey,herkes onları üzmek için var sanıp koruyabilir miyim diyorsun?
Ama tabii müdehale edemeyeceğiminde farkındayım.
Temenni benimkisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?