ne önemliymiş be bu bekaret..

insanların ne düşündüğüne değil,kendi hayatına bak ..
derler,derler .. ağzı olan konuşur bilmiyor musun ?
toparlan işine gücüne dön .. nasip değilmiştir öyle düşün ..

bir de kadına kadın diyemeyip bayan hemcinslerim var ki çok feci.

----- BU SİTENİN ADININ ACİLEN BAYANLAR KULÜBÜ OLARAK DEĞİŞTİRİLMESİNİ TALEP EDİYORUM !!!!-------------

Kadın deme ayıp. Kadın dediğin sevişmiş pis mahlukatlar. Bağyanlar ise saf, temiz, her şeyin iyisini bağyanlar için. Yaşasın Bağyanlar Kulübü!!

Öncelikle başınıza gelenlere üzüldüm,umarım sizin için her şeyin hayırlısı olur.Ama tepkinin nedeni bekaret tabusuna karşı çıkmanız değil,burada hergün böyle 1 2 konu-çoğunlukla da dalga geçme/provokasyon amaçlı- açılıyor olması.Bu konu o kadar tartışıldı,o kadar üstüne söz söylendi ki bu sitede.Daha dün vardı yine bunla ilgili bir konu.Artık hem söyleyecek çok şeyimiz kalmadı hem de her defasında konu dine bağlanıyor,tartışmalar çıkıyor,konu kilitleniyor...Bu nedenle insanlar yine böyle bir konu açılmasına tepki gösterdi,başta spesifik olarak sorma nedeninizi belirtseydiniz böyle tepkiler gelmezdi.

Yok yahu,genellemeyelim.,
Bende kocamla düğün gecesi seviştiydim ama çok kötü değil evliliğim..
Mikemmel değil,ama idare eder...
Evlenmeden sevişsem ne değişirdi misal:26:

işte o zaman evlenmeden sevişenleri de genellemek doğru olmaz. benim annem evlenmeden sevişmemiş, güzel bir evliliği var.
ama burdaki konuları okuyunca kadınların cinsellik konusunda ne kadar cahil ve utangaç olduğunu görüyorum. bu kadar tabu olarak algılanmasa belki de birçok sorun çözülür.

Sen bir kadınsın konu sahibi. Ben bi bayanım ne ya off ağlamak istiyorum ben ama Biz de kadınız, unutmayın bayansınız demişsiniz de, yok ben kadınım almıyım bayan falan.

Yok yahu,genellemeyelim.,
Bende kocamla düğün gecesi seviştiydim ama çok kötü değil evliliğim..
Mikemmel değil,ama idare eder...
Evlenmeden sevişsem ne değişirdi misal:26:

Kişiye göre değişir parkon. Misal sen tabularla büyümediysen daha kolay olmuş olabilir. Ama vajinismusun ciddi bir psikolojik rahatsızlık olduğu ortada. Bilinçaltı fena bir şey işte...Yoksa mesele evlenmeden yapmayanın kötü olur diğerinin güzel olur değil de, tabuları yıkmak lazım. Yoksa kime ne diğerinin cinsel hayatından.

Sen bir kadınsın konu sahibi. Ben bi bayanım ne ya off ağlamak istiyorum ben ama Biz de kadınız, unutmayın bayansınız demişsiniz de, yok ben kadınım almıyım bayan falan.

kadın olmayabilir cowgirllcüm. gerçi nişanlım konusunu hatırlıyorum, kitap mitap mevzusu vardı, ben ona tavsiye vermiştim ama umursamadı, bir beğeniyi bile çok gördü.... çok kırgınım sana nays çooook

bu konudaki tartışmalar biter mi? Sonu yok bence.
Bir de herkes için demiyorum ama hissettiğim bazı üyeler var. Çoğunluk bunu yüz yıla uygun görüyorsa o yöne kayıyor. Halbuki kendi kültüründe de yoktur bu, belki ailesince cinayet nedenidir.
Ne düşünürsen düşün kendin ol derim ben.

Merhaba guzel ulkenin guzel insani. nerde okudun acaba et parcasina namus dedigimi?

Tekrar alıntılayamıyorum, nasıl yapıldığını bulamadım da. Bi önceki mesajınızda "bekaret önemli herkes namusunu korumalı" diyen "bayan" değil miydiniz? Ben de namusla bekaret birbiriyle alakalı değil dedim. Bakire olup da neler yapanlar var, onlar namuslu sevdiği insanla beraber olan kadınlarımız mı namussuz? Bunu söylemeye çalıştım. Elbette sizin görüşünüz ama namus hassas bir kavram, o sebeple bakire olmayan kadınlar namussuzdur algısı yaratacak yorumlardan kaçınırsak kalp kırmamış oluruz. Zaten polemiğe fazla açık bir konu olduğu ortada, konu sahibi bi geliyor bi kayboluyor, bence yok yere birbirimize girmeyelim biz Yanlış ifade ettiniz diye umuyorum diğer yorumunuzda:)

geçen gün yine seksle ilgili bir başlık açılmıştı, cinsellik bölümüne taşındığı için cevap verememiştim en son. bi kız vardı bana hakaret etmek amacıyla "sana iyi cinsellikler" demişti
hahaha sağ ol cicim ya, hepimize iyi cinsellikler valla. Türkiye'de sorunların yarısı sevişememekten çıkıyor.

koca da kadın da kendini evliliğine saklamalı diye düşünenlerdenim. herkesin namus tanımı farklı. namus türkiyede kullanılan kavram bunu yuzyıllar değiştirememiş... tabi herkes kendi namusundan sorumlu.

Yok,aslında benimki tabu olarak görmek değil.
Çocuklarını koruma içgüdüsü biraz.
Ergenliğe yaklaştıkça hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorsun..
Sanki herşey,herkes onları üzmek için var sanıp koruyabilir miyim diyorsun?
Ama tabii müdehale edemeyeceğiminde farkındayım.
Temenni benimkisi..

Ben "kadın" kelimesinden neden bu derece ürküldüğünü hala anlamış değilim. Aaaa aklıma geldi bak, bi tanıdığımız var 40 yaşında bekar. Ben buna "Ayy X abla ne tatlı bi kadınsın yaa" dedim. Orda bi gitti bunun suratı. Sonra eve geldim telefon çaldı bi saat sonra falan. Bu arıyor baktım, ağzına geleni saydı sen beni ne sanıyorsun ben kızım kadın değilim, diye. Çok şaşırmıyorum artık

Allah karşısına güzel insanlar çıkarsın, kızınız da aklını kullandığı sürece sorun olmaz bence. yoksa sevişmesek de üzülüyoruz terk edildiğimizde :) illa ki yaralanıcaz ama tercihlerimizi bilinçli yaparsak pişman olmayız en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…