geçen gün yine seksle ilgili bir başlık açılmıştı, cinsellik bölümüne taşındığı için cevap verememiştim en son. bi kız vardı bana hakaret etmek amacıyla "sana iyi cinsellikler" demişti
hahaha sağ ol cicim ya, hepimize iyi cinsellikler valla. Türkiye'de sorunların yarısı sevişememekten çıkıyor.
ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.
Yok,aslında benimki tabu olarak görmek değil.
Çocuklarını koruma içgüdüsü biraz.
Ergenliğe yaklaştıkça hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorsun..
Sanki herşey,herkes onları üzmek için var sanıp koruyabilir miyim diyorsun?
Ama tabii müdehale edemeyeceğiminde farkındayım.
Temenni benimkisi..
Bence seven adam evlendikten sonra da dokunmamalı..Bayanlar kusura bakmayın da
Sizi seven adam sizin bekaretinizi elinizden almaz siz verseniz de isteseniz de almaz eğer onun için gerekten değerliyseniz sizin değerlerinizi asla ezip geçmez geçiyorsa kusura bakmayın da sizi sevdiğine inanmam mümkün değil çünkü erkekler sevmeden de yaşayabilir bunları kadınlar sevdiği adamla yaşamak ister
Ahahahahhahaha ay öldüm ya şimdi allahıııımKimbilir kendince nasıl ağır bi laf soktu, bi de ona sormak lazım Tüh be bi teşekkür etme şansın olmamış, hepimize iyi cinsellikler bence. Yemek yemek ne kadar ayıpsa bu da o kadar ayıp. Ben bi cinsellik bölümüne bakayım kim sana iyi cinsellikler dilemiş
Yok,aslında benimki tabu olarak görmek değil.
Çocuklarını koruma içgüdüsü biraz.
Ergenliğe yaklaştıkça hayatın gerçekleriyle yüzleşiyorsun..
Sanki herşey,herkes onları üzmek için var sanıp koruyabilir miyim diyorsun?
Ama tabii müdehale edemeyeceğiminde farkındayım.
Temenni benimkisi..
Bence kimse burada cinsellik ayıp demedi ya da onu demek istemedi.
Ama cinsellik de belli bir olgunluğa gelince yaşanması gereken bir şey sanki. En azından mantıklı düşünme melikeleri kazanınca. Yani 14-15 yaşında çocuklar kalkıp da sevdim, birlikte oldum veya benim bedenim benim kararım veya bir halt yedim çok pişmanım dedikleri zaman ben empati yapamıyorum.
Buna rağmen ben de Parkona katılıyor ve çocuğumun sevişmesini istemezdim diyorum.
Tekrar alıntılayamıyorum, nasıl yapıldığını bulamadım da. Bi önceki mesajınızda "bekaret önemli herkes namusunu korumalı" diyen "bayan" değil miydiniz? Ben de namusla bekaret birbiriyle alakalı değil dedim. Bakire olup da neler yapanlar var, onlar namuslu sevdiği insanla beraber olan kadınlarımız mı namussuz? Bunu söylemeye çalıştım. Elbette sizin görüşünüz ama namus hassas bir kavram, o sebeple bakire olmayan kadınlar namussuzdur algısı yaratacak yorumlardan kaçınırsak kalp kırmamış oluruz. Zaten polemiğe fazla açık bir konu olduğu ortada, konu sahibi bi geliyor bi kayboluyor, bence yok yere birbirimize girmeyelim bizYanlış ifade ettiniz diye umuyorum diğer yorumunuzda:)
kadın olmayabilir cowgirllcüm. gerçi nişanlım konusunu hatırlıyorum, kitap mitap mevzusu vardı, ben ona tavsiye vermiştim ama umursamadı, bir beğeniyi bile çok gördü....çok kırgınım sana nays çooook
Kızlar konu sahibesi ortada yok,konuyu ciddiye alıp birbirinizi kırmayın,tartışmayın bence.Her defasında -ben dahil- oltaya geliyoruz
özür dilerim kırıldıysan ama yazdıklarınız suan benım aklımı basıma getıryor cok cok tesekur ederım ..kırılma sakın
Bence kimse burada cinsellik ayıp demedi ya da onu demek istemedi.
Ama cinsellik de belli bir olgunluğa gelince yaşanması gereken bir şey sanki. En azından mantıklı düşünme melikeleri kazanınca. Yani 14-15 yaşında çocuklar kalkıp da sevdim, birlikte oldum veya benim bedenim benim kararım veya bir halt yedim çok pişmanım dedikleri zaman ben empati yapamıyorum.
Buna rağmen ben de Parkona katılıyor ve çocuğumun sevişmesini istemezdim diyorum.
Sorun yaşananlar değil.
Sorun özgür kız takılıp her haltı yedikten sonra kızlık zarı nasıl diktirilirin derdine düşülmesi.
Böyle tiplere soruyorum;
Madem kızlık zarı bu kadar önemsiz, madem evlilik öncesi cinsel hayata azami derecede dikkat eden insanlar ahlak polisi, neden köşe bucak doktor arıyorsunuz kardeşim?
Erkekler buna önem veriyor diyeceksiniz. O zaman bir zahmet kendiniz gibi adamlar bulun. Biz ahlak polislerinin yetiştirdiği erkeklerin peşine düşmeyin, yaptığınızın arkasında durun. Onlar peşinize düşüyorsa da yüz vermeyin.
Kendi arkasında duramayan, tutulacak tarafı olmadığı için sağa sola saran inanlardan hiç hoşlanmıyorum.
Kızlar konu sahibesi ortada yok,konuyu ciddiye alıp birbirinizi kırmayın,tartışmayın bence.Her defasında -ben dahil- oltaya geliyoruz
Aynen. Trollumuz misirini bitirdi bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?