• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne önemliymiş be bu bekaret..

nays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
52
0
1
Bursa
böyle bir şey plmamışken..nıye herkesın tek derdı bu olurki birlikte oldunmu olmadınmı sanane be benim hayatim oldum veya olmadım vah vah yazıkmış bana..sanki her bayan ilk kocasıyla yasadı bunu hanımlar haksızmıyım..

namus kavramını kadına bagdaştırıyolar hep...
yada namusu iki bacak arasında arıyan zihinler cok:ssz:

her kızın küçükken erkeklerin sünnet olması gibi bekaretleri bozulursa;

ki bu doktor kontrolunde olabilir..

çünkü zar belli bir yaşa kadar vajinayı mikroplara karşı korumak için var olan bir yapı, ülkede birçok şiddet suçunun önüne geçilebilir..

birçok insanın ciddi anlamda hayatı kurtulabilir..

başka bir çözüm olabilir mi bilmiyorum.. ancak bizim ülkemizde bu okadar büyük birşey ki insan hayatını tehdit ediyor..

Çok hassas bir noktaya çok ani giriş yapmışsın. Bununla ilgili bir sorunun var muhakkak.
Kimse kimsenin zarından sorumlu değil elbette. Herkesin hayatı kendini ilgilendirir.
Namus da iki bacak arasında değildir kesinlikle. Ancak biriyle birliktelik yaşamak da bence çok özel bir şey. Özgürlüğü ve çağdaşlığı simgelemiyor. İnce bir ayar var.

Namus insana ait bir kavramdır. Neden duyunca hep aklımıza "KADIN" gelir?? Üstelik de çevremizde namusunu kaybetmiş onca "ADAM" varken. .

Son düzenleme:
Bu çok yönlü bir konu. Bir gurup çıkar “tabi istediğinle birlikte olabilirsin” der. Nasıl olsa senin bedenin senin kararın. Bir gurup çıkar bunu namusla bağlar ya da bağlamaz, diğer gurup tasvip etmez. En tehlikeli olan da tasvip etmeyen ancak çoğunluğa ayak uyduran kesim.
Tabi herkes kendi hayatından sorumlu. Ancak şurada kaç kere okuduk pişman olan.
Ne yapıyorsanız yapın ama önce çarpın, bölün işlemleri doğru yapın ki pişmanlık ihtimalini hesaplayın önce.

bu cok çelişkılı bı konu bencee tabıkı namus ıkı bck arasnda degıll ne ınsanlar var yanı amaa oda onemlı tabıkı sen sormussun evlı bayanlar sankı sadece kocası ılemı dıye bu nasıl bır soru yakıstıramadım sızeee yasamınızı bılemem ama benı sorarsan evet ben sadece kocama yanıı oylede olması gerek ama şimdikılerr masallah elden ele

Zor bisey.biz sevgi pesindeyiz erkekler onu alma pesinde.eger sorun varsa da onlarin gözünde en assagilik insansin.inanmazlar bile bakir olduguna kanit isterler bilmem ne.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özellikle türkiye şartlarında değerlidir bekaret.. önemlidir, evlilik için gereklidir..

ve fakat sanki türkiye'de bekaret tabusu kalkmış gibi bir algı yaratılmaya çalışıyor..

büyükşehirlerdeki kızlar birbirlerini gazlayarak sex and the city yaşadığını zannediyor..

günde 5 vakit ezan okunan ülkeyiz..

genciz, güzeliz, takmıyoruz, sevişiyoruz..

ama tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur..sonra bir sürü mutsuz evlilik, evde kalmış 30 yaşında bekar kadın...

sex and the city olur sana desperate housewives..

dini boyutlarını zaten herkes bilir kimsenin burada ahkam kesmesine gerek yok benim tek söyliyeceğim zar zar diye tutturdular da noldu çok afedersiniz millet zar korkusuna birçok kişiyle anal yolla birlikte olmaya başladı ee noldu zar ? yapcak olan yine yapmıyor mu? kimin namusu neresinde bilmiyorum ama esas namus kişinin aklında olmalı ha birde erkekler onca kadınla düşüp kalkıp sonra namuslu kız arıyorlar sen önce kendi uçkuruna sahip çık sonra namus ara ..

özellikle türkiye şartlarında değerlidir bekaret.. önemlidir, evlilik için gereklidir..

ve fakat sanki türkiye'de bekaret tabusu kalkmış gibi bir algı yaratılmaya çalışıyor..

büyükşehirlerdeki kızlar birbirlerini gazlayarak sex and the city yaşadığını zannediyor..

günde 5 vakit ezan okunan ülkeyiz..

genciz, güzeliz, takmıyoruz, sevişiyoruz..

ama tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olur..sonra bir sürü mutsuz evlilik, evde kalmış 30 yaşında bekar kadın...

sex and the city olur sana desperate housewives..

ay millan sanki sevismeyen cok mutlu da. ben her gun yok kocamla sevisemiyorum, yok cok sert davraniyor, yok utaniyorum, yok vajinismus oldum, kocam megerse ne pis bi insanmis konulari okuyorum.
herkes bi sevisse de rahatlasa.

böyle bir şey plmamışken..nıye herkesın tek derdı bu olurki birlikte oldunmu olmadınmı sanane be benim hayatim oldum veya olmadım vah vah yazıkmış bana..sanki her bayan ilk kocasıyla yasadı bunu hanımlar haksızmıyım..

Namusu iki bacak arasında arıyorlar.. Asıl namussuzluk yapan da onlar.. Bir bayana baktıklarında onu zar olarak gören zihniyetler..

Back
X