Tabisi evlenince sevişebilirbi sakıncası yok yani
![]()
hayır kızımın kimseyle yatmasını istemem demiştiniz de :) bence öyle daha kötü ya, düğünlerde falan herkes biliyo sevişiceğinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabisi evlenince sevişebilirbi sakıncası yok yani
![]()
huyum kurusun cok ılerlemıs konulara hıc açıp bakmıyorum..
cunku genelede basıyla sonu alakasız oluyor..
benım yorumlar havada kalıyor..
ılk bölumunu yakalamam lazım oyuzden..
suan yakaladım sandım ama konu sahıbı saldı bızı otlatıyor..
puff burdan da bı numara cıkmıcak,anlaşıldı..
hanımlar teşekkurler..cevaplar için ..ince ayar diyoruzya hanı ınce ayar dınde devreye gırıyor bence..ben ben oldugum ıcın mutluyum ben bunu yasamadım bılemem yasamadıgım halde gelıp bana sorulursa burda bı kısırlasmıs zıhnıyet vardır..dın ozeldır ..kadınlıgında ozeldır..kendını saklaman korman ozel tutman en yuce sey allah cok sukur..ama lakın yasamıs olsaydımda nolucaktı bıtıcekmıydı olucekmıydım bunu anlamıyorum ben tek basıma sevısmıyorum bı erkek var sadece kadın suclu degıl.bekaretıde bu denlı alasagı etmenın mantıgı yok evet ıkı bacak arasında degıldır namus ama tutku sevdı tutkı asık oldu yasadı bırlesemedı napsın kız atsınmı kendını öldursunmu..oyle bı duruma geldıkkı dınle herseyı yaptırmaya calısıyoruz..ben cok dınını savunan ama kendısının 3kurus etmıcegı donup Allahın selamI dahı verılmıcek ınsan gordum..bayanlar bile celişiyor bayanlar bıle bırbırlerını kınıyor.yazık.
aman ya sana da konu beğendiremiyoruz. güzel konu açılırsa haber et, ben ders çalışcam![]()
hayır kızımın kimseyle yatmasını istemem demiştiniz de :) bence öyle daha kötü ya, düğünlerde falan herkes biliyo sevişiceğinizi![]()
Dün den beri bu kaçıncı konubi başlayınca üst üste açılıyor
Dün den beri bu kaçıncı konubi başlayınca üst üste açılıyor
Konu evlenmeden olduğu için belirtme gereği duymadım
Bilsinlernikahlı kocasıynan yatıyo,kimene
Hem belki ilk gece sevişmeyecekler,yorgun olacaklar
Şaka bi yana,evlenmeden birlikte olanlar beni zerre ilgilendirmez,herkesin kendi seçimi.
Ama burda sürekli okuyoruz kızlarımızın nikahsız beraberlik sonrası yaşadıkları ikilemleri,bazen pişmanlıkları..
Çocuğumun o kadar üzülmesini tabii ki istemem...
sus kız! dünyanın en önemli konusu bu, şimdi hep beraber el ele verip aynı teraneleri döndürmeliyiz, görevimizi yapmalıyız!!!![]()
Bide üstüne din muhabbeti yaptı bayyaaannn tamam olduÖyle ya,valla açılan bu konular sayesinde sitedeki herkesin cinsel hayatını öğrendim,açanlardan Allah razı olsun![]()
Bide üstüne din muhabbeti yaptı bayyaaannn tamam oldukonu ya gel arkadaş kaçırma gel
![]()
huahahahaha olsun bize de iş çıkıyo iştetam da 3. dilim çizkek yiycektim ki, aklıma sevişmek geldi, şişman şişman sevişilmez dedim bıraktım mesela. bi işe yaradı
![]()
ben daha çok evlenmeden önce sevişmediği için kocasıyla çok kötü bir evliliği olan kadınları okuyorum şahsen. "ayyy bekaretimi kaybettim" konuları genelde fake oluyor.
halbuki artık hazır paketler var![]()
Konu evlenmeden olduğu için belirtme gereği duymadım
Bilsinlernikahlı kocasıynan yatıyo,kimene
Hem belki ilk gece sevişmeyecekler,yorgun olacaklar
Şaka bi yana,evlenmeden birlikte olanlar beni zerre ilgilendirmez,herkesin kendi seçimi.
Ama burda sürekli okuyoruz kızlarımızın nikahsız beraberlik sonrası yaşadıkları ikilemleri,bazen pişmanlıkları..
Çocuğumun o kadar üzülmesini tabii ki istemem...
olsun yaa,kac gundur klavyeyı sehpa olarak kullanmaya başlamıştım..
hıc dişe gelir konu yok:)