- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
Bence seven adam evlendikten sonra da dokunmamalı..![]()
ben ne diyorum sen ne diyorsun ya değer diyorum değer bilmem anlıyor musun?
bir kadın çok değerlidir bu kadar alçaltmayın kendinizi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özür dilerim kırıldıysan ama yazdıklarınız suan benım aklımı basıma getıryor cok cok tesekur ederım ..kırılma sakın
böyle bir şey plmamışken..nıye herkesın tek derdı bu olurki birlikte oldunmu olmadınmı sanane be benim hayatim oldum veya olmadım vah vah yazıkmış bana..sanki her bayan ilk kocasıyla yasadı bunu hanımlar haksızmıyım..
konular cok farklı yone gıttı hanımlar cok tesekkurler yazdıklarınıza mınnettarım.
Eski ust komsumuzun mihtesem bir sozuyle devam etmek istiyorum. ''Biz necatiyle sevişerek evlendik..'' sair burda her ne kadar severek evlendik demek istiyorsa da benim hayalimde canlanan,nikah masasinda sevisen bir necati.. sevişesiniz varsa sevişin arkadaslar kimsenin kukusu bizi baglamaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ya biraz saygı!
neden kesin konuşuyorsunuz ki.Bayanlar kusura bakmayın da
Sizi seven adam sizin bekaretinizi elinizden almaz siz verseniz de isteseniz de almaz eğer onun için gerekten değerliyseniz sizin değerlerinizi asla ezip geçmez geçiyorsa kusura bakmayın da sizi sevdiğine inanmam mümkün değil çünkü erkekler sevmeden de yaşayabilir bunları kadınlar sevdiği adamla yaşamak ister
Yoo ben yanlış anlaşıldım sanırım. Ben kesinlikle cinselliğin belli bir yaşı olduğuna inanıyorum. Açıkçası 14-15 yaşındaki "çocuk" bunu yaşarsa ben de buna karşı olurum. Benim kastettiğim belli olgunluğa erişmiş insanlar. O yaşlarda bunları yaşamak psikolojik açıdan da iyi değil. Çocukluğunu erkeklerden korkarak baskı içinde yaşamak neyse 14 yaşında biriyle beraber olmak da o. Aynı derecede sıkıntılı yani bence. Dediğim gibi benim kastım olgun insanlardı. Ve gerçekten bazı insanlar ayıp olduğunu düşünüyor sevgili İpek emin olabilirsin, o yüzden belirtme ihtiyacı hissettim ben:)
önce kadın olarak kendinizi korumakla kendinize saygı duyunda sonra saygı duyanınız çok olur merak etmeyin
kadınlar kendileriniz korusa erkeklerde bekar kalırlardı bu kadar basit kimse size zorla birlikte olalım demez varsa da sapıktır e öyle bir adamlada evlenemezsiniz dimi cicim![]()
hıı evet eski türk filmlerinde de öyle diyorlaryok tatlım bu forumda "kuku" denmesinden rahatsız olanlar olduğu sürece bağlıyor valla beni.
geçen gün cinsellik başlığına girmiş bir arkadaş, ben kuku deyince "ayyy beni burdan alın!!" demiştio zaman niye giriyorsun acaba başlığa?
neden kesin konuşuyorsunuz ki.
benim çevremde evlenmeden beraber olup sonnra evlenen ve mutlu olan o kadar kişi varki.
genellemeye gerek yok.
Ben de şöyle söyleyeyim. Cinsellik hayatımızın bir parçası ise elbette ayıp değil. Ancak bu kültüründe olmayıp da ailesinden saklı gizli yaşayıp pişman olan insanlar bende acıma duygusu uyandırmıyor. Camiyi çalan kılıfını hazırlasın. Bu olay bana bir arkadaşımı hatırlattı nedense. Ben o zaman 23 yaşında falandım o da 29 yaşındaydı. Bundan 11 sene önce. Arkadaş da değil de ortak bir gurup. Evlenememeyi nedense odak haline getirmiş biriydi. Olmuyordu yani kimle denese. Aynen şöyle demişti: 40 yaşına kadar da evlenemezsem artık bir takım zevkleri yaşamayı düşünüyorum.
Ben bu insanı kendimi zorlayınca anlayabilirim. Çünkü intihar eden bir insanı bile asla kınamıyorum. Asla onun gibi hissedemeyiz.
Ancak ve ancak bunu çağdaşlık olarak görmek de bana son derece ters geliyor vesselam.
evlenirim, hmmm sapık en sevdiyyimm
kendinize saygınız kukunuzdan geliyorsa çok yazık valla. benim kendime saygı duymak için çok daha büyük nedenlerim var.