• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne önemliymiş be bu bekaret..

benim çevremde de bu tür şeyleri yapıp evlendikten sonra pişmanlıktan geberip ama dışarıya acayip mutlular havası veren sürüyle insan var.ve eşlerinden duydukları laflar inanılmaz güvensizlikler sen evlenmeden öncede benimle beraber olmuştun demeler ohooo daha neler neler ama bunu iki taraf içinde söylüyorum tabi ki erkekte kadında bekaretini yalnızca tek birine saklamalı herşey bu kadar ortayken bırakın da bazı şeyler gizli saklı ve de değerli kalsın

demekki neymiş her erkek böyle demek doğru değilmiş. genelleme olmazmış. çevreye göre değişirmiş ki bu konudda ilk mesajımdada bunu yazdım.
bu sizin ve çevrenizdeki erkeklerin görüşü, diğeride benim ve çevremdeki erkeklerin görüşü. kısaca kıstas değil. kişiye ve kültürüne göre değişiyor.

Son düzenleme:
evet benimde çok büyük nedenlerim var kendime saygı duymak için ama eşiniz size saygı duymazsa hiç ama hiç kırılmayın derim kendi değerini ayaklar altına alan bir kadına kim değer verecekmiş

allah allah hala değer diyorsunuz, sizin çevrenizde eğer kukudan ibaret demek ki. size bol saygılı değerli kukular dilerim.

Bekret ayrı bekaret ayrı ama..:27:

o neydi öyle ya şimdi hatırladım da :1::1::1::1: ne bekaretse bitmiyor hergün konular hortlayıp cortlayıp duruyor :)

benim çevremde de bu tür şeyleri yapıp evlendikten sonra pişmanlıktan geberip ama dışarıya acayip mutlular havası veren sürüyle insan var.ve eşlerinden duydukları laflar inanılmaz güvensizlikler sen evlenmeden öncede benimle beraber olmuştun demeler ohooo daha neler neler ama bunu iki taraf içinde söylüyorum tabi ki erkekte kadında bekaretini yalnızca tek birine saklamalı herşey bu kadar ortayken bırakın da bazı şeyler gizli saklı ve de değerli kalsın

Bir dakika bu ilginçmiş işte.Adam kızla sevgiliyken cinsellik yaşıyorlar,sonra evleniyorlar.Adam kızın başına evlenmeden onla birlikte olmasını kakıyor?Eee sen adam demişsin ama bu bildiğin HANZOymuş.Bu nasıl bir kafa yapısı?Niye birlikte olmuş madem evlenmeden,olduysa bunda niye yalnızca kadın suçlu?Ben hep diyorum hanzoyla evlenmeyin diye evlenenler buluyorlar cezalarını.Normal namuslu bir erkek böyle davranmaz.Eğer böyle şeylere önem veriyorsa evlenmeden birlikte olmaz,yok önem vermiyorsa,birlikte olup tüm suçu kadına atmaz.Bu adamlar bildiğin tam evrimleşememişler.Sokakta balgam çıkarıp duvara da siler bunlar.

İki saat kayboldum yine bekaret konusu almış başını gitmiş. Her hafta en az bi doz almazsak kendimize gelemiyoruz kk olarak.

Seven adam bekaretini almazmış. Bekaret alınıp verilen bişeymiş de haberimiz yokmuş. Kukumuzdan çıkarıp adamın eline mi veriyoruz nasıl oluyor o iş?

Evlenmeden önce cinsellik yaşamak namuzsuzluksa, evlendikten sonra karısını, kocasını aldatanlar namuslu mu oluyor bu durumda. Sonuçta bekaret nikahran sonra gitti değil mi? Ondan sonra ne halt yersen ye namuslu olabilirsin. Ya da her haltı yiyip bekaretini korursan temiz pak eblenirsin, namusunu korumuş olursun.

Ben de bu durumun tabu olmasından dolayı türkiyede cinselliğin klinik vaka olduğunu düşünüyorum. Erken boşalan, ..... bağımlısı adamlar mı ararsın, vajinismuslu ya da orgazm olamayan kadınlar mı. Hepsi böyleolacak diye bi durum yok da istisnalar da kaideyi bozmuyor işte.

Belli yaştan önce cinsellik yaşanmasına ben de karşıyım. Ama kızım olursa onu korumak adını ödünü patlatmayı düşünmüyorum. Doğru yolu gösterdiğimiz, özgüven kazandırdığımız ve ailesinin her durumda arkasında olduğunu öğrettiğimiz takdirde çocuklarımızın pişmanlık yaşayacağını düşünmüyorum.

Neyse bu konuya da yorumumuzu yaptık. Özetle İŞTE BUNLAR HEP SEX...

Allah size nasip etmiş bir evlat vermiş birde böyle bir haramın içine bulaştığı için çocuğunuzun arkasında duracaksınız öyle mi?
yazık ki evladınızı kendi ellerinizle ateşin tam ortasına atmışsınız ve atıyorsunuz da acıyorum sizin evladınıza çok şükür ki böyle düşünen bir annem yok Allah'tan sizin için hidayet diliyorum yoksa sizin gibi düşünenler yüzünden uçkuruna yenik düşüp basiretsiz kalan bir nesil yetişecek.Allah bunun hesabını misli misli sorar size ki sizin gibiler bizim evlatlarımıza kötü örnekler olacaksa Allah sorsun hesabını ben sizin gibi düşünen insanlara hakkımı helal etmiyorum :20:

demekki neymiş her erkek böyle demek doğru değilmiş. genelleme olmazmış. çevreye göre değişirmiş ki bu konudda ilk mesajımdada bunu yazdım.
bu sizin ve çevrenizdeki erkeklerin görüşü, diğeride benim ve çevremdeki erkeklerin görüşü. kısaca kıstas değil. kişiye ve kültürüne göre değişiyor.

Aslında cemiyet hayatından da insanlar tanıyorum, mimarı, mühendisi doktoru, fabrika işçisi..
Baskılanmış olarak hala önem veriliyor. Önem vermeyen az bir çoğunluk var.
İtalyan birini tanıyorum. Yıllar önce buraya ilk geldiğinde, iki ülke arasındaki farkları konuşuyorduk. Dedi ki “ benim eşim benimle ilk evlendiği zaman bakire değildi, böyle bir beklentim de yoktu zaten. Ancak olsaydı gerçekten de özel olurdu benim için”

ben ne diyorum sen ne diyorsun ya değer diyorum değer bilmem anlıyor musun?
bir kadın çok değerlidir bu kadar alçaltmayın kendinizi :20:
Anlamıyorum...:26:
Kadın olarak değerimin farkında olduğum için kimseyi ilgilendirmez benim titim diyorum..:34:

Cinsellik hayatın gerçeği, Çağdaşlıkla alakası yok, cinselliği doğal karşılayabilmek çağdaşlık bi noktada. Ama kadınların biriyle beraber olmasının kendini kullandırmak olduğunu düşünmüyorum. Kullanma durumu varsa karşılıklı, erkekler ihtiyaçları olan varlıklarsa kadınlar da öyle. Pişman olup zar diktirmeye falan çalışan kadınlara ben de acımıyorum açıkçası. Bu utanılıp saklanılacak bir şey değil bence. Ama neticede namus cinayetleri işlenen bir toplumda insanların bunu göğsünü gererek rahatça anlatmasını beklemek de ütopik bir düşünce. Neyse sonuç olarak herkesin zarı kendine:27:

aman bu cinselliği hayatın bir parçası olarak görmedikleri sürece ben daha çok Müge Anlı izlerim valla :9: hıı evet mesela Sivas'ın gelenekleri öyle namuslu ki, nişan yaparken çiftler yanyana gelmiyorlarmış, sadece damadın annesi babası gidip kıza yüzük takıyorlarmış.
bu arada nişanı yapılan kız da hamile :)
olmuyor işte, yürümüyor bu saçma sapan kurallarınız, ne zaman uyanacaksınız?

Bir dakika bu ilginçmiş işte.Adam kızla sevgiliyken cinsellik yaşıyorlar,sonra evleniyorlar.Adam kızın başına evlenmeden onla birlikte olmasını kakıyor?Eee sen adam demişsin ama bu bildiğin HANZOymuş.Bu nasıl bir kafa yapısı?Niye birlikte olmuş madem evlenmeden,olduysa bunda niye yalnızca kadın suçlu?Ben hep diyorum hanzoyla evlenmeyin diye evlenenler buluyorlar cezalarını.Normal namuslu bir erkek böyle davranmaz.Eğer böyle şeylere önem veriyorsa evlenmeden birlikte olmaz,yok önem vermiyorsa,birlikte olup tüm suçu kadına atmaz.Bu adamlar bildiğin tam evrimleşememişler.Sokakta balgam çıkarıp duvara da siler bunlar.

he işte canım benim bende onu diyorum adamaların çoğu hanzodur sende istedin der istemeseydin der kadın kendini korur der aa laf mı yok adamlara siz ne sanıyorsunuz onları melek falan mı :1:

direk hanzo. adam gibi adam bunu karıısına yapmaz ve demez.

aman bu cinselliği hayatın bir parçası olarak görmedikleri sürece ben daha çok Müge Anlı izlerim valla :9: hıı evet mesela Sivas'ın gelenekleri öyle namuslu ki, nişan yaparken çiftler yanyana gelmiyorlarmış, sadece damadın annesi babası gidip kıza yüzük takıyorlarmış.
bu arada nişanı yapılan kız da hamile :)
olmuyor işte, yürümüyor bu saçma sapan kurallarınız, ne zaman uyanacaksınız?

Müge Anlı benim de favorim, sevişmek de güzel, camamber ruh ikizim olabilirsin:52:

he işte canım benim bende onu diyorum adamaların çoğu hanzodur sende istedin der istemeseydin der kadın kendini korur der aa laf mı yok adamlara siz ne sanıyorsunuz onları melek falan mı :1:

sizin oradakiler öyle demek. bizim gördüklerimiz hanzo değil.
farkmız farkımızdır:ssz:

Son düzenleme:

hanzolar konusunda hem fikirim deee;

evlenmeden sevdiği kadına dokunan, evlendikten sonrada bunu onun başına kakmayan..
gül gibi geçinip giden adamlar için ne diyeceğiz?? (böyle pek çok adam var)

bi kere evlenmeden yaptığı için adam diyemiyoruz..
ee başa da kakmıyor ki hanzo desek..

söyleyin melek değil de ne dememiz uygun ???

Aslında cemiyet hayatından da insanlar tanıyorum, mimarı, mühendisi doktoru, fabrika işçisi..
Baskılanmış olarak hala önem veriliyor. Önem vermeyen az bir çoğunluk var.
İtalyan birini tanıyorum. Yıllar önce buraya ilk geldiğinde, iki ülke arasındaki farkları konuşuyorduk. Dedi ki “ benim eşim benimle ilk evlendiği zaman bakire değildi, böyle bir beklentim de yoktu zaten. Ancak olsaydı gerçekten de özel olurdu benim için”
benim ağabeyim bile buna önem vermediğinden ,arkadaşlarım beraber yaşadıkları erkeklerle yada onla olmsasadal başkasıyla evlenip ki bunu bilerek evlenen erkekle mutlu olduklarından bilemeyeceğim artık.

ben erkekleri çok seviyorum valla, tanıdıklarımın çoğu da melek gibiydi. erkeklerden bu kadar çok korkup kendinizi koruma ihtiyacı hissetmeniz cinsel kimliğiniz hakkında ipuçları veriyor. pipili birinden bu kadar çok korkmak, kendini korumaya almak vs..

Back
X