- 6 Haziran 2014
- 997
- 176
- 83
konuyu dine, helaka getirmeseydiniz şaşırıracaktım.
eferin.![]()
yalan mı sen onu söyle ? yalan değilse de boş konuşma bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuyu dine, helaka getirmeseydiniz şaşırıracaktım.
eferin.![]()
Office haklı beyler dağılın...
Bizd3 seni bekliyoduk ban hep birlikte yiyelim diye![]()
yalnız seneerdir bu sitedeyim,sevişenlere hakkımı helal etmiyorum yorumunu ilk defa okudum.
beni şoka soktu. bir kendime geleyim. dönerim konuya:)))
yalnız seneerdir bu sitedeyim,sevişenlere hakkımı helal eymiyorum yorumunu ilk defa okudum.
Ooo buda birşey mi,daha iyilerini gördük kk da..Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 12 ziyaretçi):))bdv nin fenomeni oldu bu konu![]()
ciddi olarak mı? ben örnek verdim, sizce bu gelenek güzel mi mesela nişanlıların bir araya gelmemesi?
halay çekerek ilerleyelim ışığa doğru![]()
yalnız seneerdir bu sitedeyim,sevişenlere hakkımı helal etmiyorum yorumunu ilk defa okudum.
işte farkımız bu. ben hakaret etmeden yazarım sizin gibiler hakaret edersiniz.anlamakta çok zorlandığınız belli bence de kafanızı bir toplayıp tekrar yazdığım şeyleri okumanızı tavsiye edeceğim siz lafı bile nerenizden anlayacağınızı şaşırmışsınız daha ne diyim bilmem![]()
böyle bir gelenek yok canım hatta görücü usulu denen o saçmalık ta yok sivaslılar da bu durumun içinde farklı olaylar vardır ama bunu baz alarak genelleme yapmak çok cahilce yani hamile kadını nişanlamak kadar diyebilirim![]()
işte farkımız bu. ben hakaret etmeden yazarım sizin gibiler hakaret edersiniz.![]()
Pardon da ne hakkınız var üzerimde helal etmiyorsunuz acaba? Çocuğum yok henüz, olursa öyle yetiştireceğim. Benim çocuğum, benim yetiştirme şeklim size ne? Merak etmeyin çocuklarımız muhtemelen arkadaş olmazlar. Ben sizin zihniyetinizdeki insanlarla arkadaş olamadığım gibi, çocuğum da sizin zihniyetinizin yetiştirdiği insanlarla arkadaş olamaz.
Cinsellik sizin için tabu olabilir ancak benim için değil. Ve bu size beni uçkur düşkünlüğüyle basiretsizlikle suçlamanız, hakaret etmeniz hakkını tanımaz. Eğer aynı Allaha inanaıyorsak eminim bunun hesabı da sizden günü gelince sorulur. Din kisvesi altında söyledikleriniz hiç hoş değil.