Çok mutsuzum
artık ailem bile anlıyo mutsuzluğumu çünkü hep suratım asık,gülmeyi unuttum
sevgilimle yapamıyorum
ama onsuzda yapamıyorum
ayrılırsam bunu atlatamayacağımı düşünüyorum,çünkü yeterince güçlü değilim
kendimi güçlü hissetmiyorum
dün o kadar ağladım ki gözlerim hala şiş
dün kavga ettik
buluştuk,yüzük takıyoruz biz
ben yüzüğümü takmadım yanına giderken tartışma devam etti işte ben ağladım oda sarılmaya çalıştı ittim yapamıyorum ben dedim napıcaksın ayrılcakmısın dedi,bende karar vermem lazım dedim,demek düşünüyosun dedi çıkardı yüzüğünü bana verdi kararını verene kadar sende kalsın dedi,bende ne meraklıymışsın ayrılmaya dedim hemen çıkardın yüzüğünü. gittim.
hayatımdaki insann mesleğiyle yapamıyorum,evett en başından biliyodum ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim
kimseyle samimi değil ama onun bayanlarla sohbet etmesine katlanamıyorum kısada olsa katlanamıyorum
ben bu kadar kıskanç biriyim ama oda öyle
bi örnek vereyim
geçen gün doktora gittim midem ağrıyodu çünkü
sevgilime söyledim hangi hastaneye gittinz filan dedi
söyledim gitmiş doktorun erkek olduğunu öğrenmiş
kavga ettik,bende gidip bayanlara epilasyon yaptırcam dedi..işte bazen böyle saçma bi insan oluyo
anlaşamıyoruz ama ayrılamıyorumda ne yapacağımı şaşırdım
şu an çok mutsuzum ayrıldığımda daha mutsuz olucam biliyorum kendimi çok kötü hissediyorum,çıkmazdayım sanki
artık ailem bile anlıyo mutsuzluğumu çünkü hep suratım asık,gülmeyi unuttum
sevgilimle yapamıyorum
ama onsuzda yapamıyorum
ayrılırsam bunu atlatamayacağımı düşünüyorum,çünkü yeterince güçlü değilim
kendimi güçlü hissetmiyorum
dün o kadar ağladım ki gözlerim hala şiş
dün kavga ettik
buluştuk,yüzük takıyoruz biz
ben yüzüğümü takmadım yanına giderken tartışma devam etti işte ben ağladım oda sarılmaya çalıştı ittim yapamıyorum ben dedim napıcaksın ayrılcakmısın dedi,bende karar vermem lazım dedim,demek düşünüyosun dedi çıkardı yüzüğünü bana verdi kararını verene kadar sende kalsın dedi,bende ne meraklıymışsın ayrılmaya dedim hemen çıkardın yüzüğünü. gittim.
hayatımdaki insann mesleğiyle yapamıyorum,evett en başından biliyodum ama böyle olacağını hiç düşünmemiştim
kimseyle samimi değil ama onun bayanlarla sohbet etmesine katlanamıyorum kısada olsa katlanamıyorum
ben bu kadar kıskanç biriyim ama oda öyle
bi örnek vereyim
geçen gün doktora gittim midem ağrıyodu çünkü
sevgilime söyledim hangi hastaneye gittinz filan dedi
söyledim gitmiş doktorun erkek olduğunu öğrenmiş
kavga ettik,bende gidip bayanlara epilasyon yaptırcam dedi..işte bazen böyle saçma bi insan oluyo
anlaşamıyoruz ama ayrılamıyorumda ne yapacağımı şaşırdım
şu an çok mutsuzum ayrıldığımda daha mutsuz olucam biliyorum kendimi çok kötü hissediyorum,çıkmazdayım sanki