Ne sıklıkla gidiyorsunuz ?

Eşinize söyleyeceksiniz bu konuyu bir daha açmayacaklar

Ben sürekli söylendi mi bir şey kibarca birkaç kere istemediğimi söylüyorum devam ederse eşime aramız ailenle düzgün olsun istiyorsan bu cümleyi artık kurmaktan vazgeçsinler bir kaç defa uyardım anlamadılar artık sert konuşacağım diyorum hemen önlem alınıyor

Eşinede söyle biraz pasif kalmasın canım Allah Allah
Bırak istedikleri kadar etsinler sonra susarlar sen dik dur
Bide gün vermişler yaa allahım

Bana haksızsın diyen kimse çıkmadığına göre sorun gerçekten onlarda artık bana kendi düşüncelerimi sorgulattılar
Kesinle haksız değilsiniz

Canınız ne zaman istiyorsa gidersiniz istemiyorsanız da yapacak bir şey yok
Hayır dediniz mi hayırdır neden anlamsız ısrar anlamıyorum

Essek başımı var burda gelemem sizde birdaha soylenmeyin yeter artık sus sus tepeme çıktınız... Bu cümleyi eşine ve ailesine aynı anda kur yüksek sesle hafif cinnet gecirir gibi

Bana haksızsın diyen kimse çıkmadığına göre sorun gerçekten onlarda artık bana kendi düşüncelerimi sorgulattılar
Onlar şuan seni düşünmeliler
Senin ve bebeğin konforu daha önemli
Emziriyorsun uyuyamıyorsun Bebeğine ve kendine bakmakta daha yenisin
Annelik duygusun da sorumluluğunda daha yenisin
Bide eş ailesinin kaprisli istekleri
Eşin anne babaya sınır koyamaması çekilir dert değil
Senin isteklerin ve konforun onların keyiflerinden önce gelir
bunu unutma

Bir tek onların torunu var sanki herkes seviyor özlüyor torununu ama kimse huzur kaçırmıyor
Aslında ısrar etmeseler ben severim anneanne babaanne etrafında olsun

İkisi de elinden gelenin en iyisini yapar
Şunu kabul etmek gerekir o çocuğun annesi ve o ne kadarına izin verirse o diye düşünüp saygı duyulsa her şey bambaşka olur

Ne yazık ki öyle değil dün iki aylık bebeğime böreğin sosundan tattırdı üç kere hayır dediğim halde

Onlara görede ben orada dinleniyorum onlar çocuğa bakıyor hazır yemeğe gidiyorum. Ama daha çok yoruluyorum git gel eşyası bilmemnesi

O yüzden gitmemek için direniyorum ama daha çok laf ediliyor dün bütün gün oradaydık arabaya binerken Salı çarşamba bekliyorum dedi kayınpeder iyice sinirlerim tepeme çıktı
Gitmeyin. Bırakın eşinize söylensinler siz duymayın.
Onlar torun sevicek diye bu sıcaklarda çocuğun düzenini bozucaksınız haftanın 3 günü ayaklarına gidiceksiz yok daha neler

Ona göre haftada bir gitsem yeterli ben seni işe giderken bir gün bırakayım sonra akşam eve dönelim sende rahat et bende dedi
Eşiniz olmadan gitmeyin ne diye bütün bir gününüzü kayınvalidede geçirecekmişsiniz, daha neler. 2-3 haftada 1, bir iki saatliğine gidin daha fazlasına da alıştırmayın. Ona da laf ederlerse hiç gitmeyin.

Onlara görede ben orada dinleniyorum onlar çocuğa bakıyor hazır yemeğe gidiyorum. Ama daha çok yoruluyorum git gel eşyası bilmemnesi
Bıraksınlar bu kararı sana bi zahmet
Onlara göresi onlara göredir sen nasıl rahat ediyorsan onu yap
Eşinizin ailesi birşeyler veriyor anladığım kadarıyla bu maddi ve manevi olabilir
Birşeyleri kabul ederken bu hesabı yapın
Evet iyi iyilik yapıyor bana ama bunun bana geri dönüşü nasıl olur
Eşinizin ailesi minetsiz hesap soruyor çünkü veriyor
Veren el bazen hesap sorma karşılık isteme hakkını kendinde bulur

Maddi destek sağlıyorlar büyük oranda bu yüzdende eşim onlarla aramı iyi tutmamı istiyor hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…