- 15 Mart 2023
- 179
- 64
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Ama bebeğim iki aylık meme emiyor benden ayrılmıyor biraz daha büyük olsa göndericemçocugu babasıyla gönderin 1-2 saat görsünler siz de o sırada kendinize vakit ayırırsınız. bi süre sonra eşinizde bu düzende yorulur zaten git gel
Neler dedim ama yok geçen hafta inat edip gitmedim bu seferde her gün eşime söylenmişlerZorunda değilsiniz çocuk da sizin kusura bakmasınlar iki aylık çocuk bu sanki emekliyorda hava alsın diyorlar. Biraz büyüsün öyle daha fazla kalırız şu an zor oluyor deyin .
Randevuda vereyim tam olsun. Kayınvalideme kalsa her gün gidecemZorundasın dediklerinde benim içimden gollom çıkıyor resmen
Bilmiyorum herkeste öylemi
Bi yaşa gelmiş düşünüp karar verebilen sorumluluklarını bilir heralde
Ya neyine zorundasın Değilsin işte
Torun görmek istiyorlarsa gelsinler onlarda
Daha başlardasınız işte böyle insan insanın imtihanı oluyor evlenince. Üzülmeyin dicem ama eşiniz sınır cizmezse üzülürsünüz gibi . Bu hafta gidin artık iki haftada bir geleceğim deyin en azından karşı tarafa siz söyleyin eşiniz değilNeler dedim ama yok geçen hafta inat edip gitmedim bu seferde her gün eşime söylenmişler
Bana baskı yapıyorlar deyince bizi değil onu istiyorlar dediTorun görmek isteyen gelsin görsün, oradan oraya bu havada bebek nereye sürüklenir, seni görmek istemiyorlarsa torunlarını da görmesinler, o nasıl bı açıklama eşin de tam s.çmış
Oldu başka isteği arzusu varmıymışRandevuda vereyim tam olsun. Kayınvalideme kalsa her gün gidecem
Lohusayken girmediğim depresyona gireceğim az kaldı kendimi artık evimde bile mutlu hissedemiyorumHiç bir zorunluluğun yok ki daha küçücük ayrıca
Lafınızı esirgemeyin
Eşinize istedikleri kadar söylensinler yani
Ayrıca hastalığı var şeyi var dikkat etmek gerekiyor yani biraz eşiniz de anlayış göstersin yani ayyy ben dellendim burda gerçekten
Gelemem dedim zaten benden bekleme böyle bir şey evin işini kim yapacak dedim kışa dönermişim evimeOldu başka isteği arzusu varmıymış
Sen şimdiden mesafeni koymaya başla yoksaaa tepene binerler inmezlerde
O zaman bı zahmet ailesine müsait oldukça geliriz bu çocuğun da bı düzeni var, bu evin işi var, yorgunluğu var, her istediğinizde gelemeyiz desin.Bana baskı yapıyorlar deyince bizi değil onu istiyorlar dedi
Eşine benim bebeğim daha küçük emzirmek zorundayımRandevuda vereyim tam olsun. Kayınvalideme kalsa her gün gidecem
Bırak onlar girsin o depresyona resmen insanda huzur bırakmıyorlar ya hiç çekinme söyle sen artık böyle böyle diye alınan gücenen de olursa da olsun yani bebeğin daha önemli hadi seni geçtimLohusayken girmediğim depresyona gireceğim az kaldı kendimi artık evimde bile mutlu hissedemiyorum
O yüzden gitmemek için direniyorum ama daha çok laf ediliyor dün bütün gün oradaydık arabaya binerken Salı çarşamba bekliyorum dedi kayınpeder iyice sinirlerim tepeme çıktıİstemediğinizi belli edin gitmeyin sonra hep isterler kocanızda azıcık arkanızda dursun !!!
Söylüyorum ama ne faydaBırak onlar girsin o depresyona resmen insanda huzur bırakmıyorlar ya hiç çekinme söyle sen artık böyle böyle diye alınan gücenen de olursa da olsun yani bebeğin daha önemli hadi seni geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?