Ne takmalıyım ?

laviienrose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
794
822
53
29
Kızlar merhaba,

Önceki konularımdan belki biliyorsunuzdur. 2 senelik bir erkek arkadaşım var, evlenmeyi düşünüyoruz. Erkek arkadaşımın bir kuzeni var. Ama kuzen değil ablası gibi büyümüşler. Annesi doğumda öldüğü için, erkek arkadaşımın ailesiyle büyümüş.

Şimdi bu ablanın yakında nikahı olacak. Ben ne takmam gerektiğini hiç ama hiç bilmiyorum. Erkek arkadaşım diyor ki, birleşip bir tane bilezik alırız. Annem diyor ki daha ortada adı konulmuş bir şey yok bilezik niye takasın çeyrek tak. Bende diyorum ki çeyrek 250 lira, erkek arkadaşımla birleşip bilezik alırsam 500 tl veririm. O yüzden aklım çok karıştı.

Siz erkek arkadaşınızın ablasına ne takardınız ? Ne takmalıyım ?

Edit: Öncelikle şuna açıklık getireyim, sevgilim benden para istemedi. Ben ne takmam gerekir diye onunla konuştum. O da bir şey almana gerek yok ama illa alacaksan beraber alırız ne kadar verebilirsen verirsin dedi. Öyle her konuda olduğu gibi hemen aman nerden buluyorsunuz bu erkekleri, erkek arkadaşın uyanıkmış falan diye girmenize gerek yoktu. Suç benim, tam olarak anlatmadım kısa geçeyim diye.

Kısacası erkek arkadaşımın benden para isteme gibi bir durumu yok.

Son düzenleme:
aranızda nişan bile yok.. bence içinizden geldiği gibi davranın, yani çeyrek de olabilir neden olmasın

Erkek arkadasinla birlesmektense kendi adina ceyrek takman daha mantikli..Evli olmadiktan sonra sonucta keseniz ayri

Anneniz hakli siz resmi olarak o aileye katilmis biri degilsiniz henuz veya nisan soz olsa neyse. 500 tl ye bilezikte yok. Bence siz bir kucuk altin takin takacaksaniz kendi adiniza.

yani ben olsan anneni dinlerdim soz yok nisan yok o abladan baska sizi ailede bilen de yok sanirim

daha nişanlı bile değilsiniz
abartmayın
karşı tarafa taksanızda olur da ayrılırsanız size birşey gelmez
ama siz birşey takmasanız da eşinizden doğru gelen gelir

abartmayın

çeyrek yeterli

Daha ortada söz yok nişan yok erkek arkadaşınızın birleşip bilezik alalım demesi ne kadar saçma olmuş.Siz annenizi dinleyip bir çeyrek takın.Aslına bakarsanız sizin bir şey takmanıza hiç gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…