- 31 Mayıs 2016
- 794
- 822
- 53
- 29
- Konu Sahibi laviienrose
-
Nisan ve evlilik olmadan bilezik takilmaz genelde. Anneniz haklı
Çeyrek yeterli gibi geldi bana da zaten burada söylenenlerden sonra. Tek başıma bilezik zaten almam, 250 lira çeyreğe vereceğime erkek arkadaşıma verirdim beraber bilezik alıp takmış olurduk gibi düşünmüştüm zaten.
Ben teşekkür ederimKendim ayrıca bilezik alıp takmayacaktım tabi ki. 250 TL çeyrek altına vermek yerine, erkek arkadaşıma verecektim o bilezik alacaktı beraber takmış gibi olacaktık. Şu anda çeyrek altın takmaya karar verdim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Kuzen ama aynı evde büyümüşlerBence ortada bişey yok çeyrek bile fazla gibi geldi bana yanu suan 250 civarı .gerek yok bence nişanlı falan olsanız tamam da yani illaki takilacaksa 100 lira bile yeter .çok mu cimri gorunuyorum bilmiyorum ama 2 yıllık erkek arkadasin kuzeni yani .Aile ile büyüsü bile abla değil kuzen ve Gelinleri degilsiniz henüz
Kuzen ama aynı evde büyümüşlerYoksa sevgilisi de kuzene bilezik takmak istemezdi herhalde
Yorumların tamamını okumadım direkt size cevaben vermek istedim . Çünkü forumda her şekilde cevaplar dönebiliyor . Tabi herkes kendince yardımcı olmak istiyor da işte kimi zaman konu sahibeleri topa tutulabiliyor . Bence de en güzeli çeyrek altın olacaktır. Erkek arkadaşınız ile beraber takılarınızı takar , ftolarınızı çekersiniz. Çok samimiyetiniz varsa ki benim öyleydi o zaman kız ile , evine davet etmişti beni ve abisini aileden ayrı , o zaman minik bir ev hediyesi almıştım. Çok sonra biz ayrılsak da abisiyle kendisi beni arar sorar , anne oldu bebeğini görmeye gittim falan. Yani işin özü sizin de evlencek kişi ile yakınlığınıza bağlı biraz da . En mantıklısı çeyrek sen çeyreğini al kenara koy
Kuzen ama aynı evde büyümüşlerYoksa sevgilisi de kuzene bilezik takmak istemezdi herhalde
Bence annen hakli bu 1
Daha iyi bir sey takmak istiyorsan erkek arkadasinla birlesip alma onun yerine yarim al daha iyi.Erkek arkadasin da pek akilliymis.Kuzeni tek o takti diye dusunur bizden de bu hediye bile dese.Hic girme o toplara bence bu da 2
sevgilin ablasına yarım bilezik mi takacak ortak alırsanız, ilginç değil mi?
ortak bile taksanız sevgilinin taktığı düşünülür, bence hiçbir şey takma git ye iç oyna gel ..
Bence erkek arkadaşınızla uzun zamanlı bir ilişkiniz varsa beraber bilezik almakta mantıksız değil. Ama daha kısa süreli bir ilişkiniz varsa çeyrekte takabilirsiniz.
2 senedir beraberiz, seneye nişanlanmayı düşünüyoruz. Beraber bilezik denilince herhalde yarı yarıya falan alınacağı düşünüldü ama ben çeyrek altına 250 tl vermek yerine, erkek arkadaşıma vereyim o alsın gibi düşünmüştüm. Ama çeyrek takmam daha doğru olacak gibi geldi burada yazılanlardan sonra
Kendim ayrıca bilezik alıp takmayacaktım tabi ki. 250 TL çeyrek altına vermek yerine, erkek arkadaşıma verecektim o bilezik alacaktı beraber takmış gibi olacaktık. Şu anda çeyrek altın takmaya karar verdim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Mesala ben de doğacak yeğenim için çeyrek altın sordum 2017 si yokmuş kuyumcumda , 2016 sını 234 TL ye satarım dedi . Düşünün benim de ilk yeğenim olacak , ama çeyrek takıyorum . Çünkü altın aldı başını giidyor .Zamanında çeyrek konu komşuya takılan paradan bir tık değerli bişeydi ama şimdi yapabilecğimiz lükslerden biri oldu. En mantıklısı bence çeyrek , siz daha fazla bulandırmayın kafanızı. Şimdiden düğünde bol göbecik atmalar :)
Not : şimdi herkes beni topa tutacaktır ' cıkcıkcık ilk yeğen çeyrek mi takılırr ' diye , ama hediyesinden giyeceğine kadar bir çok şeyini temin ettim . Abim çeyreği bile istemiyor , ama ya çeyrek alacağım ya da ismini künyeye yazdırıp künye alacağım. O konuda kararsızım :)
Birleşip bilezik alsanız, o bilezikte sizinde katkınız olduğunu kimse bilmeyecek muhtemelen.Cok istiyorsanız sevgilinizden ayrı olarak takacaginiz ufak bir şey alin.Ceyrek bile fazla bana gore,gram altın olabilir.Ama bence en güzeli evi için bir hediye almak.Bulundugunuz pozisyona en uygun bu olur.
Ne takacağın senin bütcene ve insiyatifine bağlı ama ilişkiler ciddileşmeden sevgilinin ailesiyle mesafeli olmak lazım, sonradan ters tebebilitesi yüksek.
Canım iyide şöyle düsünsene, sen çeyrek taksan erkek arkadaşınla bir sorun olsa verin çeyreğimi demeyeceğine göre, bence erkek arkadaşının gönlü olsun derim.2 senedir beraberiz, seneye nişanlanmayı düşünüyoruz. Beraber bilezik denilince herhalde yarı yarıya falan alınacağı düşünüldü ama ben çeyrek altına 250 tl vermek yerine, erkek arkadaşıma vereyim o alsın gibi düşünmüştüm. Ama çeyrek takmam daha doğru olacak gibi geldi burada yazılanlardan sonra
Ay vallahi sizin yorumunuz olmasa diyecektim ki ben böyle ters tepki görecek ne söyledim, iyi ki siz yazdınız da kendime geldimteşekkür ederim
Benim, erkek arkadaşımın ve kuzeninin bilmesi benim için yeterli olacaktı ki bilirlerdi de. Ben çeyrek takmaya karar verdim. Ev hediyesini zaten ayrıca alırım. Aile ilişkileri o şekilde yakın, ben de yakınım bu yüzden.
Ben bu şekilde düşünmüyorum, mesafeli olmak yerine içimden geldiği gibi davranıyorum. İstediğimde gidiyorum, istemediğimde gitmiyorum. Beyaz eşya almaya gittiklerinde erkek arkadaşımın annesi ve kuzeni beni de çağırdı, bana da fikirlerimi sordular sen ne düşünüyorsun diye. Ben neden mesafeli davranayım ki bu insanlara ?
Canım iyide şöyle düsünsene, sen çeyrek taksan erkek arkadaşınla bir sorun olsa verin çeyreğimi demeyeceğine göre, bence erkek arkadaşının gönlü olsun derim.
Ben olsam erkek arkadaşıma katardım parayı, ne güzel beraber birşeyler yapmış olursunuz
Siz kendi mantık çevrenizde ölçün biçin, tabi burda size yapılan yorumlarda 'herkes kendince' fikir veriyor . Size uyanı alın uygulayın uymayana yine de teşekkür edin ama uymuyorsa uygulamayın . Bakın aile ne güzel sizi de bir kızı görmüş , fikirlerinizi sormuş. Dilerim darısı sizin başınıza olur , sizin düğününüzde düşünürler ne taksak diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?