Ne tarafa yıkılmalıyım?

Byzz1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
167
48
28
30
arkadaşlar eski sevgilimin beni yanlış anlaması üzerine ayrıldık ulaşmak istedim bir kez aradım beddua yedim diğer aramam da seni nasıl unutacağım ben filan dedi ve 10 gün sonra başka birisini istemeye gittiler aradım bana olmuş işimi bozma dedi bir daha ne aradım ne sordum iş dolayısıyla her gün karşılaşıyoruz bir ay sonra evleniyor evleneceği kızın ismi benim ismimle aynı bu şerefsizliğin kaçıncı seviyesi bu allah aşkına

Çok sinir bozucu ama gerçekten boşverin. Yanlış anlamadan dolayı bitiyor ilişki ve sizi dinlemiyor üstüne hemen birisi bulunuyor ve evleniyor. Sizi gerçekten sevseydi sizi dinlerdi bi söz hakkı verirdi. Ve arkasından koşan varmış gibide evlenmezdi. Siz kendi yolunuza bakın boşverin bence sizin için hayırlısı olmuş.

Hayatına birisini alması yada evlenmesi değil canımı acıtan en azından bir kez beni karşısına alıp konuşmaması, gerçekten mutlu olsun bir kere bile bir şey demem.

6 senedir tanıyorum yarım saat 1 saatte insanın nasıl üstünün çizilebileceğini gördüm gerçekten içim çok acoypt

Karsıdakı kıza da yazık neler yasandıgını bılmıyor
Durumunuzu bılseydı ve aynı ısımde oldugunuzu kabul etmezdı
Sende sukret halıne hayırlısı bıymuş
Senı sımdı dınkenıyorsa evlendıkten sınra hıc dınlemezdı

Hayatına birisini alması yada evlenmesi değil canımı acıtan en azından bir kez beni karşısına alıp konuşmaması, gerçekten mutlu olsun bir kere bile bir şey demem.

Onun mutlu olabileceğine inanmıyorum. Mantık ve duygu dışı yaptığı. Yaptığı hiç bişey canınızı yakmasın. Sizi dinlememiş olması falan artık boşverin. Siz önünüze bakın karşınıza çok iyi bi kısmette çıkar inşallah tez vakit. Siz mutlu olmaya bakın.

Kesinlikle yani ben hergün görüyorum aynı isimde olduğumuzu bugün öğrendim daha doğrusu davetiyelerini koymuş yengesi hikayeye nasıl yıkıldım

Bu olaydan sonra insanlara birilerine güvenim kalmadı ki beni en iyi tanıyan kişi oydu o bile bana bunu yaptıysa başka birisini düşünemiyorum gerçekten hani dibin dibini görmek böyle bişey

10 gün sonra başkasını istemeye gitmelerinin hiç bir mantığı yok. 10 günde insan başkasını sevemez. Evlendiği zaman yüksek ihtimalle ben seni unutamıyorum çok büyük hata yaptım diyerek size dönüş yapacak. Evlendiği kıza da çok büyük bir haksızlık yapmış olacak. Evlendigi kıza da üzüldüm. Siz böyle karaktersiz birinden kurtulmussunuz da kızın haberi bile yok durumdan. Verilen onca emeğin , yaşanan onca günün hatrina sizi dinlemeden on günde başkasını istemesi hem o kızı kandırmak hem de size saygisizliktir. Kurtulduğuna şükret ya adamın ne geçmişine ne yaşadıklarına saygısı bile yokmuş. Onun mutlu olabileceğini hiç sanmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…