Ne tarafa yıkılmalıyım?

Bir anda nasıl evlenmeye karar vermiş ya seninle görüşürken acaba o kızla da mı görüşüyordu ki

Oturmuş olsa bile ben üzüldüğümle kalıcam hep
Sende böyle biri icin üzülme :) kendi kendini niye mahvediyorsun ki?
aslinda kolay degil biliyorum ama onun böyle yapmasi isini kolaylastirmasi gerekiyor.
Cünkü o hayatininin devamina bakiyor ve sen oldugun yerde kaliyorsun. Kalk hazirlan süsen pülen cik gez toz :) ona onsuz mutlu oldugunu göster

Valla bu hemen bi anda birisini bulupta bir ay sonra evlenilecek bı durum degil, bence su yanlıs anlama isini eski arkadasınız bilerek yalandan bahanelerle ortaya sundu. ZTen o kızda hayatında vardı yanlıs anlasılma da bahanesi oldu.

Bu tur karakteri yoksun insana sakın uzulme deymez.

O kendi kendine ne hali varsa görsün. Sen kendi yoluna bak. Mümkünse yaşadığın şehri , işini de değiştir görme bir daha.

Yanlışlıkla nasıl biter bir ilişki?
Hadi oldu diyelim, merak edip konuşmamış bile.
Kısa bir süre sonra kız istemeye gitmiş.
Belki de kafasında bitirmiş o çoook önceden.
Yıkılma, unut. Hayat çok güzel

adam basbaya arka planda olaylari sekillendirmis. görücü usulu bile olsa neticede seninleyken planlanmis bu olay. Olmuş işimi bozma demek ise küfürden beter.Ve sen bir şere.f..size üzülmek zorunda kaldin. Bu devirde adam kalmamiş bacim.en kisa zamanda unutman dilegiyle..

Brlki de , her türlü yanan ben oldum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum

Ben ilk dwfa bu kadar yani bir insanın üstünün çizildiğini görüyorum. Beni hiç tanımıyormuş gibi davrandı resmen .

Vakla basıl yıkıldım , o sözüne ben ne yapabilirim ki sanki sakın karşıma çıkıpta kendini bana hatırlatma demeler. Üzülen hep ben oldum nasıl toparlanacağımı da bilmiyorum

Çok seviyorsun belli ama adam seni çoktan gözden çıkartmışta
en ufak sorun bahanesi olmuş ayrılmak için.

size üzülmeyene siz neden üzülüyorsunuz.

biraz kendinize değer verin lütfen yaa.

şu ölüyorum bitiyorum laflarıyla bir halt olduklarını hissettirmeyin şu adamlara.

adam seni sevmiyormuş belli ki

Brlki de , her türlü yanan ben oldum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Gecerr merak etme suan boyle olman kolay degil karaktersiz sahis Bı anda bahanelerle ayrılıpta bir ay ıcınde evleniyor kolay degil Ama gececek kafanı dagıtmaya calıs arkadaslrın varsa cık gez dolas, tatile cık.

Oha diyorum izninizle.
Ayrıldıktan 10 gün sonra birini istemeye gitmek ve bir ay sonra evlenecek olmak kaçıncı seviye sahiden?

Siz aşk acısı çekiyorsunuz tamam amenna da,ben o kıza daha çok üzüldüm.
Ne yaşıyor farkında mı acaba?

Bence yanlış falan anlamadı gayet doğru anlamış size ayak yapıyor. O isteme olayı önceden planlıydı bence aldatılmış bile olabilirsiniz

Ya çok haklısınız ama ben ne biliyim kötüyüm aklıma gelmediği bir an bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…