Böyle hasta olursunuz
Bir anda nasıl evlenmeye karar vermiş ya seninle görüşürken acaba o kızla da mı görüşüyordu ki
Sende böyle biri icin üzülme :) kendi kendini niye mahvediyorsun ki?Oturmuş olsa bile ben üzüldüğümle kalıcam hep
Anladım neyse elbette senin için zordur ama bugünlerde geçecek yani kendini mutlu edecek şeylerle ilgilen stalklama sakınGörücü usulü büyük bir ihtimalle
O kendi kendine ne hali varsa görsün. Sen kendi yoluna bak. Mümkünse yaşadığın şehri , işini de değiştir görme bir daha.Ben ilk başta bana kızgın ondan böyle yapıyor diye üstemedim kızgınlığı geçsin dedim bi kez aradım bana bir sürü beddua etti diğer kez aradığımda da unutamıyorum dedi 10 gün sonra işte. Ben napıcamı hiç bilmiyorum
Valla bu hemen bi anda birisini bulupta bir ay sonra evlenilecek bı durum degil, bence su yanlıs anlama isini eski arkadasınız bilerek yalandan bahanelerle ortaya sundu. ZTen o kızda hayatında vardı yanlıs anlasılma da bahanesi oldu.
Bu tur karakteri yoksun insana sakın uzulme deymez.
O kendi kendine ne hali varsa görsün. Sen kendi yoluna bak. Mümkünse yaşadığın şehri , işini de değiştir görme bir daha.
Yanlışlıkla nasıl biter bir ilişki?
Hadi oldu diyelim, merak edip konuşmamış bile.
Kısa bir süre sonra kız istemeye gitmiş.
Belki de kafasında bitirmiş o çoook önceden.
Yıkılma, unut. Hayat çok güzel
adam basbaya arka planda olaylari sekillendirmis. görücü usulu bile olsa neticede seninleyken planlanmis bu olay. Olmuş işimi bozma demek ise küfürden beter.Ve sen bir şere.f..size üzülmek zorunda kaldin. Bu devirde adam kalmamiş bacim.en kisa zamanda unutman dilegiyle..
Yerinde olsam bir şekilde yapardım. Sürekli görerek zorlanırsin.Öyle hemen olmuyor o . Çok istiyorum ama ailem herkes burda nasıl yapıyım?
Gecerr merak etme suan boyle olman kolay degil karaktersiz sahis Bı anda bahanelerle ayrılıpta bir ay ıcınde evleniyor kolay degil Ama gececek kafanı dagıtmaya calıs arkadaslrın varsa cık gez dolas, tatile cık.Brlki de , her türlü yanan ben oldum. Nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Yerinde olsam bir şekilde yapardım. Sürekli görerek zorlanırsin.
Çok seviyorsun belli ama adam seni çoktan gözden çıkartmışta
en ufak sorun bahanesi olmuş ayrılmak için.
size üzülmeyene siz neden üzülüyorsunuz.
biraz kendinize değer verin lütfen yaa.
şu ölüyorum bitiyorum laflarıyla bir halt olduklarını hissettirmeyin şu adamlara.
adam seni sevmiyormuş belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?