Gecerr merak etme suan boyle olman kolay degil karaktersiz sahis Bı anda bahanelerle ayrılıpta bir ay ıcınde evleniyor kolay degil Ama gececek kafanı dagıtmaya calıs arkadaslrın varsa cık gez dolas, tatile cık.
Hiç zannetmiyorum. Ailesi evlendirmeyi düşünüyordu zaten hep bi baskı altındaydı öfkeyle kalktı ama o koza da bana da çok ayıp etti bilmiyorum Rabbim en hayırlısını versin inşallah
Sizden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasiyla sözleniyorsa size inat yapıyor ya da kızı yara bandı olarak kullanıyor. Her iki durumda da kıza yazık evlilikleri hiç de hoş gitmeyecek gibime geliyor. Siz onu görmemezlikten gekin umursamayın hatta öyle bir umursamayın ki görünmez olduğunu sansın.
Bir süre en azından başka şehirde akrabaniz varsa ortam değişikliği iyi geliyor. Temelli gidemeseniz de şehir değiştirmek bir süre,insanın kafasını rahatlatıyor tavsiye ederim.
Evet bence ailesi buldu. Çünkü zaten evdirmeyi düşünüyorlardı yani baskı altındaydı. Benim okulum bitince de aileleri tanıştıracaktık normalde. Beni dinlemek istemedi gitti annesine dedi galiba onlar buldular emin de değilim ama böyle yani
Sizden ayrıldıktan 10 gün sonra başkasiyla sözleniyorsa size inat yapıyor ya da kızı yara bandı olarak kullanıyor. Her iki durumda da kıza yazık evlilikleri hiç de hoş gitmeyecek gibime geliyor. Siz onu görmemezlikten gekin umursamayın hatta öyle bir umursamayın ki görünmez olduğunu sansın.
Valla zaten olmuş işimi bozma dedikten sonra kariısına çıkmamaya özen gösterdim çalıştığı yelr evimin tam karşısı o yüzden ister istemez karşılaşıyoruz ama o tarafa gitmemeye özen gösteriyorum genelde
Bir süre en azından başka şehirde akrabaniz varsa ortam değişikliği iyi geliyor. Temelli gidemeseniz de şehir değiştirmek bir süre,insanın kafasını rahatlatıyor tavsiye ederim.