Ne tarafa yıkılmalıyım?

Size birkere bile söz hakkı vermeyen bir insan icin üzülmeyin size deger verseydi sizi dinlerdi hayatınıza bakın mutlu olun ki catlasın

10 gunde birisini bulduysa görücü usulüdür
Daha vahim i ise seni aldatmış olma ihtimali

şerefsizliğin kaçıncı seviyesi valla bende bilemedim.

insan nasıl rahatça bunları yapabiliyo ben onu anlamıyorum. İnadına mutlu ol. sakın takılma o kişiye

Seni yanlış anladığı için değil, sevmediği ve aklında başka planlar olduğu için ayrılmış. O da bahanesi olmuş. Yaşadığın şey tam bir dram. Ama geçecek.

Ben ilk başta bana kızgın ondan böyle yapıyor diye üstemedim kızgınlığı geçsin dedim bi kez aradım bana bir sürü beddua etti diğer kez aradığımda da unutamıyorum dedi 10 gün sonra işte. Ben napıcamı hiç bilmiyorum

Bu adamın o kızla ilişkisi olmadığına emin mısınız? Bu kadar çabuk nasil birini bulmuş ki.. Bana diğer kızla iş kesinleşince size bir bahane ile yol vermiş gibi geldi.

Eminim ailesi hemen evlendirme taraftarıydı zaten. O kızgınlıkla ailesine söylemiştir büyük bir ihtimalle. Hiç zannetmiyorum ya 6 yılımız geçti

Onu öyle görmezden gel ki varlığından şüphe etsin .

Zaten bir kaç kez karşılaştık ama gidip konuşamadım sonra da olmuş işimi bozma diyince bende karşılaşmamak için özen gösterdim. Ameliyat olmuş ben 3 hafta sonra öğrendim içime battı ama bi şey diyemedim

şerefsizliğin kaçıncı seviyesi valla bende bilemedim.

insan nasıl rahatça bunları yapabiliyo ben onu anlamıyorum. İnadına mutlu ol. sakın takılma o kişiye

Keike ama gerçekten olamıyorum her gün görüyorum , herhangi bir şey aklıma gelmesine neden oluyor.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…