Ne temizlikmis arkadaş?

Sizin gözünüzü severim bizim öyle değildi hala değil eve bir çocuk geliyor onda bile diken üstünde. İşte bende çok ciddi rahatsız oluyorum

Aynısıda benim ablam üç cocuk ev okul alışveriş hic oturdugunu gormedim boyle mutluyum diyor bisey diyemiyoruz makina gibi calışıyor çalışmazsa huzursuz oluyor

Acaba senin ablan olma ihtimalim varmı?
Keşke olsam ben tek kızım maalesef.
Ablanı anlatışından kendimi okudum sandım.

Mutfak, banyo önemli. Gerisi canım isterse yaptığım işler. Çalışan kadın olmak ta zor. Ev hanimi olmak ta zor. Calışan biri olarak evde haftada 1 gün supur ve sil ancak yapıyorum. Ev hanimi olmak zor dedim çünkü aksama kadar yatıyor diyorlar üzülüyorum. İkisinin de zorlukların bilen biri olarak çalışmak en güzeli :)

Titizlik hastasi galiba ailen.
Valla esim vardiyali calisiyor. Gece vardiyasinda oldumu hemen hemen mutfak toplayip yemekten baska bir is yapmiyorum. Evde cunku butun gun. Gece iste.
Ama sabahci ve ogle vardiyasindaki iken yapıyorum ama hergun degil. Bazen 2 bazen 3 gunde bir.
Cok dagilmiyor zaten.

Bence sende anormallik yok. Her ev gibi. Birde cocuk varsa tahmin edebiliyorum tabiikide.

Çocuk küçükken aynı sizin gibi yapmaya çalıştım ama psikolojim bozuldu hepsini bir arada beceremiyorum ben. Çocuğa kendime kızmaya başladım kii kırk tane derdim var. Benim için evin toplu olması tozlu ve pis olmaması yeterli. Ona harcayacağim vakti kızıma harcarım bir kitap okurum diye düşünüyorum

Küllü su olayını biliyorum biz küçükken köye gittiğimizde görmüştüm hem çamaşır yıkamak için kullanıyordu.Hemde saçlar için. Saçlar pırıl pırıl ve yumuşaktı .Doğal bir yöntem.

Sizin gözünüzü severim bizim öyle değildi hala değil eve bir çocuk geliyor onda bile diken üstünde. İşte bende çok ciddi rahatsız oluyorum
Demek ki annenizin bazı psikolojik rahatsızlıkları var zaten sizin dedikodunuzu yapmasından belli.
Benim ki psikolojik değil beynimle alakalı bir durum.
Eşim kızım arkadaşlarım huyumu bildikleri için bana çok yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
Örneğin masa örtüsünü yaydığımda desenleri eşit düşmeli eşim ilk zamanları metre getireyim mi aşkım diye dalga geçerdi şimdi alıştı o da desenelerini ölçerek yayıyor
Halılarım tüllerim perdelerim yatak örtüm vs herşey düzgün olmalı

Valla temizlik hastasi asla olmadim, bence falasi zarar, omrunu temizlik yaparak geciren kadinlarada aciyorum sahsen (temizlik hastasi olanlara). Yazik yani bir evde hergun camasi yikanirmi yaa ?
Siz haklisiniz cocugunuzla oyun oynamak evin daginik olmasindan daha onemli, kocanizla basbasa gecirdiginiz vakit de sepetteki camasirlardan daha kiymetli. Anneniz ve kardesiniz biraz temizlige kafayi takmislar ayrica sizin dedikodunuzu yapiyor olmalarida cok zavalli bir durum. Biz turk insani neden boyleyiz kendi kanimizdan canimizdan olani bile bu derce kirip incitebiliyoruz , kendi canimizdan olani bile oldugu gibi kabul edemiyoruz anlamiyorum....

Ben sizin yerinizden olsam ikisinide cok saglam terslerim ve asla evimde temizlik yapmalarina izin vermem, resmen hakaret ediyorlar, sen pasaklisin sen yapmiyorsun senin yaptigin olmuyor gibi birsey diyorlar.
Insan rahatsiz olmaz mi tabiki olur, kendilerindeki takintinin farkinda degiller sizi anormal ilan etmisler, temizlik obsesyonu diye bir rahatsizlik var ruh sagliginda gerekirse dile getirirsiniz... Bazende kadinlar hayatlarindaki kendilerine stres yapan seylerden kacmak icin asiri temilige verirler kendilerini...

Oturup kendi dertlerine baksinlar kisaca....

Gittikleri evden çıkar çıkmaz ; temizlik dedikodusu yapan insanlardan nefret ediyorum .

Çok yakınım , ilk gittiği eve bilhassa beyaz çorap giyip gittiğini ve çıkarken çorabının ne kadar kirlendiğine baktığını söylediğinde girdiğim şoktan uzunca bir süre çıkamamıştım .

Ben müze gibi ev sevmem mesela .

Yaşanmışlık olacak evde .

Çocuk varsa bi iki oyuncağı , okunan kitap , bir iki dergi meydanda olmalı .

Pislik başka bi şey . Temizimdir . Ama kimsenin temizliğini pisliğini konuşacak kadar vaktim ve fıtratım yok

Siz adeta robot gibisiniz

Bende sizin enerjinize imrendim. Bende öyle olsam keşke.Az birşey yapsam yoruluyorum.Hem kendi evim var hemde annemin eviyle ilgilenmem lazım yetişemiyorum.

Herkes nasil mutluysa oyle kalmali bence.

Bende daginik olmayi seviyorum. Rahatsız degilim bundan.

Pis olmakla dağınık olmak arasindaki farkı bilmeyen insanlara ayrica sinir oluyorum bu da kayda gecsin :)

Öyle güzel anlatmışsınız ki temizlik yapasım geldi:)bi kaç tüyo da aldim anlattiklarinizdan :)

Aynen bence de herşey de süper temiz olmasın yani bıktım ben kafamı duvarlara vuracağım ömrüm çamaşır yıka ad topla katla yerleştir olarak geçiyor psikolojim bozuldu

Surekli ev temizlemem ama daginikkik canimi sikar.

Mesela kayinvalidemler daginiktir.

Bir seyi aldiklari yere birakmazlar hep baska yerlere birakirlar ev birbirine girer.

Onlara gidince icim sikiliyor daginikliklarindan.

Ama tabi kimseye dedikodularini yapmadim ve yuzlerine onlari kiracak birsey soylemedim.

Kayinvalidemde bana kizar cok temizligi duzeni kafana takiyorsun diye.

Ama tabi hergun supurge acmam ama hergun evi toplarim ve evi kirletmemeye calisirim.

Tabi rahatsiz edecek kadar kirlenmesinede izin vermem.

Hergün hatta bazen günde iki kere çamaşır yıkayan temizlik hastası bir kadın olarak yorumunuz çok hoşuma gitti.
Ama ben bunca temizliğin için de çok sosyal yaşantısı olan gezmeye kitap okumaya yüzmeye vakit ayıran bir kadınım.
Lütfen bana acıma
Tedavi bile olmak için doktora gittim ama düzelmedim.En iyi tarafım dedikodu yapmam Kimseyi değil sadece kendimi yıpratırım.

Senin dedikodunu yapmaları çok üzücü

Siz adeta robot gibisiniz

Bende sizin enerjinize imrendim. Bende öyle olsam keşke.Az birşey yapsam yoruluyorum.Hem kendi evim var hemde annemin eviyle ilgilenmem lazım yetişemiyorum.
Robot gibi değilim bana Atom karınca derler genelde Hergün öğlen ve akşam dışarı gezmeye çıkarım bana sokakta doğuracaksın diyor herkes
Benim ki hastalık canım psikolojik değil beyinle alakalı bir durum. Vücudum yorulsa dahi beynim bunun için bana sinyal vermiyor. Yaşım 40 ve hiçbirşeye üşenmem gece vakti kızım kek istese kalkar yaparım bazen eşim akşam saat 11 de gözleme ister üşenmem yaparım.
Tezcanlılık Simetri Hiperaktivite El çabukluğu vs hepsi var bende.
Ne yapam bende böyleyim keşke bende normal olsaydım diyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…