Ne tencereymiş!

ya bi tencere nasıl bu kadar ağız tadı kaçırabilir pis tencere :)
zeytinağacı üzme kendini :) benim de bu tarz bir babam var tencere bahane, içlerinde ne senaryolar yazıyorlarsa artık buluttan nem kapıyorlar. hatta bizim buralarda bir laf var "gömleği ile dövüşmek" babamın en güzel icra ettiği şeylerden biri :))
bir keresinde kardeşime ceketini vermiş assın diye, bizimki de çok düzen intizam insanı değildir eğri asmış. babam da titiz, görünce dünyanın lafını saymış kızcağıza "vay efendim, ceketimi doğru düzgün asmamışsın bana değer vermiyorsun, yaşlanığ elden ayaktan düşersem bana da bakmazsın sen"!!!
evet oldukça abartılı bir tepki, ceket meselesinin döndüğü akşam annemle çok yakın bir arkadaşlarının kızının düğününe gitmişlerdi babam çok duygulanmış gözleri dolmuş, "hepsi tek tek evlenip gidiyor iki kızı verdik küçüğü de giderse evimiz bomboş kalacak" diye dertlenmiş.
aslında çok duygusal, annemden daha duygusaldır ama bu duyguları böyle dışa vurmak da pek sağlıklı değil :)

idare edicez bu içi yumuşak dışı sert paranoyak babaları, ne yapalım

tencereyi sormuşsunuz
bu aralar kapı çalıp et isteyen, yardım isteyen çok olur. onlardan birine verin, etlerini bunda pişir diye :)

hahaha ay nasıl bişeyden ne çıkarmış ya hey allahım çok alemler
artık gülüyorum ya böyle okudukça düşündükçe :)
gömleği ile dövüşmek tabirini ilk kez duydum ama tam benim duruma uygun :)
benim babam da şimdi bu olayları parmağına dolar günlerce gecelerce uyuyamaz
ama geri adım da atmaz
napayım idare edicem işte haklısın :)

Aaaaa adamın ne suçu var. İlle de kocayı bi şekilde suçlu bulacak bu hanımlar
Adam bişi demiyo ki. Saygısızlık yok art niyet yok ortada. Eşini savunması güzel bile bence. (şimdi burdan da eşinin savunmaya ihtiyacı mi var gibi bişi çıkacak ama savunma derken daha çok dayanışmayı kastediyorum)

hehe konuya bak ya da babaya bak
ben de annemle kullanmadıklarımızı değiş tokuş yaparız nolacak ki..
yabancı değiliz sonuçta.. hatta kayınvalidemle görümceylede yaparız.. gayet normal..
babanızın eşinize gıcığı mı var acaba ??

Katılıyorum eşiniz karismasaydi olayın boyutu değişmez bu kadar buyumezdi

Ama siz gitmeden de konu açmıştınız, babam geç gideceğim diye trip yapıyor diye.
Yani suçlu kesinlikle tencere değil, babanız eşinize çatmaya yer arıyormuş zaten. Eşinizi suçlu bulan karışmasaydı diyen arkadaşlara hiç katılamadım bu sebeple. Çünkü tencere olmasa başka konu olurdu, ama o günü kavgasız bitiremezdiniz siz.
Bence bu kadarla atlattığınıza şükredin. Eşinizi de bundan sonra götürmek için uğraşmayın. Siz de kv nizle görüşmüyordunuz zaten, o da sizinkilerle görüşmesin.
Kendi çekirdek ailenizi çok germeyin bu sebeplerle.
Annenize çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…