- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
O tencerenin hic suçu yok, gunah kecisi ilan edilmesin bence.
Cope atmayin hak ettigi yer orasi degil, ihtiyac sahibi birine verebilirsiniz.
işte eve götürsem eşim taşıdın getirdin diye kızar
bıraksam babam kızar
yolda bi yerde elden çıkarmam lazım :)
İşte o tencere :)
Guzelmis ya...
ya bi tencere nasıl bu kadar ağız tadı kaçırabilir pis tencere :)
zeytinağacı üzme kendini :) benim de bu tarz bir babam var tencere bahane, içlerinde ne senaryolar yazıyorlarsa artık buluttan nem kapıyorlar. hatta bizim buralarda bir laf var "gömleği ile dövüşmek" babamın en güzel icra ettiği şeylerden biri :))
bir keresinde kardeşime ceketini vermiş assın diye, bizimki de çok düzen intizam insanı değildir eğri asmış. babam da titiz, görünce dünyanın lafını saymış kızcağıza "vay efendim, ceketimi doğru düzgün asmamışsın bana değer vermiyorsun, yaşlanığ elden ayaktan düşersem bana da bakmazsın sen"!!!
evet oldukça abartılı bir tepki, ceket meselesinin döndüğü akşam annemle çok yakın bir arkadaşlarının kızının düğününe gitmişlerdi babam çok duygulanmış gözleri dolmuş, "hepsi tek tek evlenip gidiyor iki kızı verdik küçüğü de giderse evimiz bomboş kalacak" diye dertlenmiş.
aslında çok duygusal, annemden daha duygusaldır ama bu duyguları böyle dışa vurmak da pek sağlıklı değil :)
idare edicez bu içi yumuşak dışı sert paranoyak babaları, ne yapalım
tencereyi sormuşsunuz
bu aralar kapı çalıp et isteyen, yardım isteyen çok olur. onlardan birine verin, etlerini bunda pişir diye :)
Susulacak şey var üslubuyla cevap verilecek şey var arkadaşım. Biz kadının duygusaliz bazen cenemizi tutmayabiliriz amabu damat kayinpedere her halta cevap vermesi hoş değil .erkek ağır olmalı arabulucu olmalı karı gibi hemen lafı yapistirmamali.kaldık mevzu baba kız arasında .orda arabuluculuk yapiptarafları yatıştıraşit lazım. Üstüne bide laf söyleyip çekip gidiyor.
Hatalı siz değilsiniz aile arasında baba kız anne kız arasında yaşanabilen durumlar bunlar eşiniz sizi korumuş normal ama bence yanlış sonuçta o sizin babanız kimi neden koruyor onun susup konuya dahil olmaması gerekiyordu çünkü o sizin aileniz...
öldüm gülmekten yaa ne biçim bir konu olmuş bu böyleizmir otogarda beyaz bir şüpheli poşet görürseniz korkmayın o benim düdüklü tencere
çözümü kendisini otogara terk ederek buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?