Ne tencereymiş!

eşim sırtında 10 kilo erzak
elinde boyum kadar elektrik sobası
bi elinde bavulla 4 vesait taşıdı bizi
babam beni kenara çekse kızım bu tencereyi getirmen ayıp oldu bana bunu geri götür dese ben tamam der olayı bitirirdim

eşim önce sustu sonra babam dozu arttırınca benim gözlerim doldu. eşim de keşke getirmeseydik karımı böyle şeylerden üzme baba dedi ama keşke susabilseydi
ama eşimi tanıyorum asla susamazdı
babam ona laf söylese susardı
ama bana söylediği için susamadı

Bence buyutme baban hatasini anlamis bosver ..

ben uzatmıyorum ama kırıldım çok gülüp konuşamıyorum yanında. ama şu an babam rahatladı eşimden kurtulduğu için sanırım :)

benim babam aramızdaki ilişkiye karışıyor :)
eşimden para saklamamı, onun her dediğini yapmamamı, ailesiyle görüşmememi, ona hiçbir sırrımı söylemememi, eşimi iş arkadaşlarımla tanıştırmamamı, iş yerime götürmememi öğütlüyor.
ben bunu da acayip buluyorum
eşimin boşver ya kızına ne derse desin bana ne diyebilecek biri olmadığını da biliyorum
ben yine bi konudan sürtüşme çıkar diyodum ama daha geldikten 3 saat sonra olmasını beklemiyordum :/

Konu Sahibi arkadaşım esin kimi kime müdafaa ediyor yahu biri baba biri kız. Bak sana navigate bir tavsiye ailenle olan mevzuları eşini mümkün mertebe uzak tut.yoksa tahmininde daha büyük olur sonuçları. Babana da fazla belli etme artık bişey olursa aklından hiç çıkmaz bu olay büyümeyi unutun gitsin

Babaniz esinize cok ayip etmis sanki o gitsin diye huzursuzluk cikarmis gibi olmus. Bence sizde babaniza mesafeli davranin esiniz gittigi icin tavirli oldugunuzu anlasin.

Hatali olan sen degilsin tabiiki,..kullanmiyormussun vermek istemissin..anne ve kiz arasinda boyle sacma seylerin lafi dahi edilmez..

Hata surdaki esinle geldin esinle gitmen gerekirdi tatlim…simdi olan esine olmus oldu..hani bir laf vardir..katirlar tepisir, arada kalan eseklere olur..yani bu sekilde olmus gibi..esin karismasaydi o da iyi olurdu..sen kendi cevabini verseydin..cunku baban seni her turlu ne dersen de affeder, keza esinde oyle ama birbirlerini affetmeleri daha zor olur.

Bence de uzatmayin. Babalarin kizlarini eslerinden kiskanmasi dogaldir :) Babaniz da eger yasliysa, iyice cocuklasmis, naz yapiyordur. Babanizla bayramin beraber vakit gecirmenin tadini cikarin. Evinize dondugunuzde esinizden babniz adina ozur dileyin, onunla da sicak olun. Arada boyle ikili oynamak gerekiyor ne yazik ki :)
Bir sonraki bayramda ders olmus size, babaniz ne derse desin sesinizi cikarmayin, siz de esiniz de. Bunu tabi esinizle de ayarlayin, babam yaslandi, idare edelim deyip gecistirin.
Zaten uzaktalarmis. Bayramdan bayrama gorusursunuz, buyutmeye gerek yok

eşim bana karşı malesef aşırı korumacı
babam beni çok incitiyor sözleriyle
ben babam kırılmasın diye hep susmaktan geçen sene psikolojimi bozdum (ozaman babamla beraber kalıyordum) psikiyatra gittim ilaç kullandım
o zaman eşim askerdeydi geldiğinde beni bıraktığı gibi bulamadı o günden beri beni bu savunma olayı arttı eşimde.

Babaniz esinize cok ayip etmis sanki o gitsin diye huzursuzluk cikarmis gibi olmus. Bence sizde babaniza mesafeli davranin esiniz gittigi icin tavirli oldugunuzu anlasin.

ya ben çok üzüldüm eşimin gittiğini söyleyince neredeyse sevindi diyebilirim :/

daha önceki her bayramda da böyle olaylar yaşadım
eşim o yüzden geçen bayram gelmedi
bu defa gelsin istedi hem babam istedi hem eşim
ama bi daha eşim ne yapsam gelmez bayramda falan

eşimle sıkıntımız yok çok şükür
bu olayın daha beterlerini de yaşadık 10 senedir beraberiz birbirimize böyle şeylerden kırılacak değiliz
ama işte ben de istiyorum eşimle ailemle bir bayram geçirmek
özenip ne sofralar kuruyorum ailece kutlayalım diye sohbet edelim diye
sadece eşim ve ben yiyoruz o da boğazımıza diziliyor
bu sahne sürekli yaşanıyor sürekli

şimdi eşim eve döndü
akşam yalnız bayramda yalnız yazık ona da

neyse ya şuralara yazdım da rahatladım :)
evde anneannem var
eşine sözünü geçiremedin seni bıraktı gitti diyor iyice sinirimi zıplatıyor zaten

Büyütmeyin bence bayram öncesi.babanız size söylenmiş eşinizde sizi koruyunca sinirlenmiş, babalar öyle hem söylenir hem gelemez bunlara güya onun kızısınız ya hem söylenir hem laf söyletmez baskası buna karısamaz mantığı.

Karisini seven hic bir erkek babasi da olsa esinin uzulmesine dayanamaz. Konu sahibinin esi gayet yerinde tepki vermis. Tepki vermeseydi sahipsiz gibi daha kotu hissedecekti cunku.

öyle bi adetti bizde duyduk gelin cıkarmaya gelirken görümce yada cocuk tarafından yengelerden biri mutfaktan bardak catal kasık alırlarmıs gelin yabancılık cekmesin annesinin esyasını mutfaga koyarlarmıs bizde kuzenime yaptılarda öyle gördük

Artık o senin eşin ..
Baban kabullenmeme sebebi ne ?

Çünkü çok uzun yıllar önce öğrendi ve ben daha 18 yaşındaydım ayrılmamızı istedi

Sebepler: eşimin ailesinin ayrı olması
Annesinin yeni eşinin kötü bir ünü olması
Babasının alkol bağımlısı olması
Eşimin birikiminin olmaması
Eşimin lise mezunu olması
Biz sevgiliykeb inşaat işçisi olması (artık değil)

Gibi sebeplerle; ) çoğaltılabilir

Artık eşin ..
Baban çocukluk ediyor. .
Ailesi yüzünden eşinin suçu ne?
Açıkçası ikisinin arasında kalmak kötü. .

Artık eşin ..
Baban çocukluk ediyor. .
Ailesi yüzünden eşinin suçu ne?
Açıkçası ikisinin arasında kalmak kötü. .

Ya bir de eşim evlendikten sonra askerliğini yaptı kpss ye girdi iyi bir puan aldı
Puanla başvurdu iş buldu
Şimdi devlet kurumunda daha iyi bir iş için mülakata girdi
Üniversite sınavına girdi kazandı
Tek kötü alışkanlığı olan sigarayı bile bıraktı
İşinde gücünde bi adama dönüştü 30 yaşında adam oldu
Ama hala beğenilmiyor :)

Napiyim kaderimiz böyleymiş es es kola reklamlarındaki mutlu ailelerle sofra başında oturmak istiyorum

Canım baban bencil davranıyor. .
Artık kabullenmeli. .
Kızı sevdikten sonra bu anne babalar ..
İnşallah düzelir canım, canını sıkma. .
Eşinle mutluysan gerisi tırı vırıı. .

caniim hiç takılma babana belli ki yaşı epey büyük huysuz ihtiyar bir adama dönüşmüş.

seni yerinde olsam esinin gitmesine izin vermezdim bir şekilde kalması için razi ederdim.gitmesi senin açından kötü olmuş hem babana hem ona uzulmussun.

eşim babamla konuşmak için bi kaç girişimde bulundu
ama babamdan hiç karşılık gelmeyince beni istemiyor evde herhalde dedi
ya sığıntı gibi hissetti sanırım kendini
ben de dur demedim
çok ısrar etsem kalırdı ama zorla tutmak istemedim ben de

babam da ben ona anlattım büyüklere saygıyı öğrettim (eşime öğretmiş) ama o böyle yapıyorsa kendi bilir diyor eşim için - başkasına söylerken duydum-

bu işin çözümü yok galiba

peki bizim planımız benim pazar sabahı dönmemdi.
ama eşim bugünden itibaren evde. cuma akşamı gelir misin sen de diyor.
gitmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…