Ne tencereymiş!

annenin durumu öyle olmasa sana o gün esinle dön derdim ancak sadece annen için pazar gününe kadar kal bence. Üzme onu.

annenin durumu öyle olmasa sana o gün esinle dön derdim ancak sadece annen için pazar gününe kadar kal bence. Üzme onu.

anneme biraz erken gitsem üzülür müsün dedim
üzülmem dedi
zaten 15 gün sonra yine gelicem
ama biraz daha durayım bakalım cumartesi giderim belki

Eşin karışmasa daha iyi olurmuş bence. Senle babanın arasındaki sorun çözülür gidermiş ki sana normal davranmaya başlamış bile baban zaten. Eşinin seni korumak savunmak istemesi çok güzel tabi ama baban sıkıntılı sanırım. Bence eşin bundan sonra biraz daha geride dursun baba kız küser barışır ama damatla bu kadar kolay olmaz.

Annem ya da babam aslinda kizilacak birsey olmadigi halde esime o sekilde davranip o gittikten sonra bana normal dav r aniyorlarsa ben de esimin pesinden giderdim.
Yoktan yere Esiniz anne ve babanizi saymazsa esinizi, anne babaniz esinizi saymazsa anne babanizi yola getirmeniz lazim. Unutmayin iki tarafta aileniz

Babanın da eşinin yanında sana bağırması hoş bir davranış değil. Koskoca bir kadınsın sen çocuk değilsin ki. Ayrıca eşin kavga etmemiş ki güzel bir dille sormuş ne var bunda, senin yapamadığını yapmış. Baban sanki özellikle kavga çıkarmış gibi. Keşke annene daha yakın yerde olabilsen ona da çok üzüldüm.

Bizde de buna yüzsüzlük diyorlar..
Su yorum yapan arkadaşların çoğu benle aynı fikirde yani biz yüzsuzuz bi sen yüzlusun olemi.zaten sizin zihniyetiniz yüzünden evlilikler bu kadar kısa. Sen kendi evliliğin kimseye laf söyleme hoc lafın altında kalma hiç büyüğü sabır ve saygı gösterme emi.

Farzedelimki babası kasıtlı yaptı bunu.napcaz babamızın babalıktan men mi edecez.baba yahu bu baba senin varoluş sebebin.eşi orda yapıcı olsa arabuluculuk yapsa belki babanın saygısını kazanacak.şimdi noldu lafi yapıştırdi düzeldimi hersey.noldu yani hersey sutlimanmi oldu ki.kime ne faydası oldu lafı yapistirmanin

Esınız cok yerınde tepkı vermiş. Bn olsam yaptıgının yanlş oldugunu soyler esımle gıderdm

evlilikler bu kadar kısa he... nitelik değil nicelik yani.
o çok uzun süren evliliklerde, kadının 200 liracık maaşı olsaydı kaçı devam ettirirdi o muhteşem evlilikleri acaba...

eşim bi daha bu eve gelmez zaten.
ben babamın yüzüne bakamıyorum sinirden
öyle yalandan öptüm elini içten çok kırgın hissediyorum

bence de yapılması gereken oydu ama annemin hastalığı benim elimi kolumu bağlıyor işte
babam beni saymıyor ki eşimi saysın :)

kardeş
benim eşim her zaman öyle alttan alan bi insan değil
babam daha önce eşim yokken arkasından b.ktan bi herif demişti. eşim bu dediğini duysa cenazesine bile gelmez hatta.
babamın saygısını ben 25 yıldır kazanamadım
eşim de 10 senedir kazanamadı
yani senin dediğin durum başka aileler için geçerli olabilir ama bizim durumda işlemiyor. yani eşim öyle kapıdan kovulsa bacadan girmez. babam da şimdi söylediğin bişeyi 10 sene unutmaz, zor bi karakter. yani bu saatten sonra onların araları düzelmez malesef

bayram sabahı kahvaltısında 2 lokma yedim o da boğazıma dizildi
eşimle hiç böyle planlamamıştık
eşimin keyfi yerinde onla aramızda bi sıkıntı yok boşver üzülme diyip duruyor
ama ben kırgınım işte canım sıkılıyor yüzüm gülmüyor.

burda babandır,yaşlıdır,üzme sesini çıkarma,büyüğe laf söylenmez diyenleri not aldım,bunları kaynana kayınpeder konularında takip edeceğim.bakalım nasıl yazacaklar.

:) haklısın valla
anne yapınca annendir
kv yapınca cadı kaynana oluyo mesela çoğu konuda

ŞİMDİ ASIL SORUYU SORUYORUM

Babam tencereyi al götür diyo
Eşim sakın geri getirme diyo

BU TENCERE NOLCAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…