Ne var ki bunda?

Kıskanç bi yapısı var eve geldiğimden beri hiç yanına girmedim bilmiyorum ama sanırım gözünde daha çok büyüdü. Aman iyi oldu
Bende 8aylık evliyim canım. Anlasın yaptığını büyük bi sorun deil ama olsun geek yoktu yani

Aynen öyle vala.

Cok saygisiz seviyesiz bi adam.asla izin vermeyin yoksa bu boyle devam eder gider

Aaaa gercekten de cok sacma bi sebep.. bence sen haklisin sonuna kadar.. bu erkekler de bi garip iyilik yaramiyor yahu.. kirlenmis tisortu kirliye koydun diye salak olmassin aksine titiz duyarli olursun.. kimi erkek kirlilerimi kontrol etmez diye kizar kimide kirliye bana sormadan niye koydun diye.. tobe tobeee

Ne demek yorgunmus da bilmem ne. Ne uykusuzluklar ne yorgunluklar çektik. Hiç de eşlerimiz kalkıp öyle sacmalamadi. Ne demek dangalak... O sinirle tişörtü ateşe verirdim sanırım. Sizden özür dileyene kadar pas vermeyin. Aylar da sürse gidip konuşmayın. Devam eder yoksa. Saygi açısından çok ince bir çizgi vardır. Eğer özür dileyip burnu surtmezse ana avrat düz gider bu. Çok sinir bozucu. Kirli donlarini yikayacak birini bulmuşsun da laf mı ediyorsun nankör herif, deseydiniz keske.

Kusura bakmayın ama eşiniz çok kaba, tişörtünü kirli sepetine attınız diye böyle hakaret edip ukalaca davranamaz, duvara yumruk atacak kadar öfkesini kontrol edemiyorsa işiniz zor.

efuulimm Uykusuzluk olunca sinirli agresif oluyor İnsan. bide üstüne yorgunluk eklenmiş. Böyle durumlarda doğru yanlış empati yapılamıyor. Bi tahammülsüzlük var oluyor bünyede. Mesela uykusu gelmiş ama uyumamaya direnen çocuklar nasıl mızmız ne istediğini bilmez halde oluyorsa bu bizim yaradılışımızda var malesef. O yüzden eşinize tü kaka diyemiycem. Sizde de sorun yok. Yani o an frekanslar uyuşmamış

İş stresini kadınlardan çıkardan erkeklere sinir oluyorum öküzlük yapmanın ne anlamı var

Eşinin hareketleri çok kötü ama uykusuzluk olunca işin içinde bi durdum. Uykusuzluk ne demek iyi bilirim benim de gözüm döner kimseyi takmam kendime hakim olamam. Nefret ediyorum bu huyumdan. Eşim bana çok sabretmiştir bu konuda.
Uykusuz adamın üzerine gitme ondan birşey de taleb etme. İşleri hafiflediği zaman hatırlatırsın, bi güzel mahcub olur

Tavra bak ne kadar saygisizca karsinda esinin oldugunun farkinda mi degil herkese boylemi..ne kadsr yorgun olursa olsun boyle davranilir mi hic ya sacma sapan hareketlerine bahane arasa herkes bulur

Benim iki minik yaramazım var uyku konusunda çoook çektirdiler bana. Biri uyusa diğeri uyanıyodu 10 dk kesintisiz uyudugum olmuyordu. Bir gün yine kendimi kaybetmişim gece ikide eşime bağırmıştım "Cocuklarını da al giiiitt cıkın hayatımdaann" demem o ki sen o adamı bir güzel uyut.

Bu adam 1 günde böyle olmaz. Nasıl çirkin bir üslüp. Hem ağzı bozuk hem saygısız.

Sizin de tuhaflığınız 8 aydır hiç gezmemişsiniz, yoğun olduğu hafta mı illa gezeceğiniz tuttu? Niye çıktınız yarım saate döndünüz, kendi başınıza biraz stres atsaydınız keşke.

Son düzenleme:
Çok yanlış ama bende çok yoğun çalışıyordum bütün sabrımı enerjimi insanlara harcıyordum eve hiçbişey kalmıyordu. Yanlış evet ama uykusuzluk yorgunluk stres baskı insanı insanlıktan çıkarıyor. Mecburen işimi Değiştirdim eşimin desteğiyle. O sinirlendiğinde alttan alıp sakın kalın daha sonra tepkisinin normal olmadığı şikayetinizi söyleyin. Karşılıklı bağrışma hakaret saygıyı yitirir.

Ne kadar yorgun olursa olsun karakterinde yoksa salak dangalak gibi laflar etmez. Kabalığı içerde bi yerde hazır bekliyormuş gün yüzüne çıkmak için yorgunluğu bahane olmuş.
Tişörtü neden kirliye attın deyince leş gibi ter kokuyordu deseydin. Birde ben olsam yarım saat sonra dönmez akşama kadar bir güzel gezerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…