Haklisiniz sanirimÇünkü soyunup pijamalarını yeniden giymek dışarı dolanıp geri gelmekten daha kısa zaman alır. Kuzum daha 8 aylık evlisin. İnanki bu tamamen tecrübe.
Bende 8aylık evliyim canım. Anlasın yaptığını büyük bi sorun deil ama olsun geek yoktu yaniKıskanç bi yapısı var eve geldiğimden beri hiç yanına girmedim bilmiyorum ama sanırım gözünde daha çok büyüdü. Aman iyi oldu
Aynen öyle vala.Aaa manyak bu yorgunluk falan değil manyaklık giyilen kıyafet bir daha giyilir mi ya hem pis hem öküz konuşma bacım hiç bir şekilde özür dileyene kadar olay nereye giderse gitsin yoksa önünü alamazsın daha 8 ayda böyle yaparsa
Cok saygisiz seviyesiz bi adam.asla izin vermeyin yoksa bu boyle devam eder gider8 aylık evliyim. Eşim normalde cabuk sinirlenen biri değildir bu hafta baya yoğun çalıştı sabah 7den gece 2 3 e kadar tekrar 3 saatlik uykuyla işe gitti felan sanırım bundan. Bugün tee sabahtan dedimki evlendik evleneli hiç gezmeye gitmedik cok canim sıkılıyor ikimiz bi çıkıp dolaşalım olmaz mı dedim neyse zar zor ikna ettim akşama kadar dil dökünce . Yemegi yedik dedi bulaşıkları hemen hallet de hazırlan hemen çıkalım neyse hazırlandım falan. Kırmızı tisortum nerde dedi seleye attım dedim niye herseye karisiyon daha yeni giymistim adamı kanser edersin sen danglak mısın bilmem ne dedi gitti banyodaki seleyi devirdi bende aldım dedim bak pis görüyor musun bende ondan attım yoksa slak değilim temiz şeyi atacak dedim bence braz slaksin falan dedi cik git kendin nereye gidiyosan istemiyorum biyere gitmek falan dedim hemen namaza durdum söylendi baya niye kaldırdın nie giydim o zaman üstümü falan filan die hiiiç oralı olmadım bitirdikten sonra geçtim koltuğa uzandım kahve yapmış kendine geldi çekil ordan hadi hadi geç başka yere ver banada kumandayı dedi . Düzgün davran düzgün konuş benimle terbiyeni takın dedim he he hadi bi git dedi aldım cekedimi yanıma geldi nooluyo nereye diye çıkıcam biraz hava alcam dedim baya bi sinirlendi çıktım evde bağırdı duvara yumruk attı falan duydum yarim saat sonra geldim şimdi odamdayım. Çok saçma bi sebep yani sinir oldum
Aaaa gercekten de cok sacma bi sebep.. bence sen haklisin sonuna kadar.. bu erkekler de bi garip iyilik yaramiyor yahu.. kirlenmis tisortu kirliye koydun diye salak olmassin aksine titiz duyarli olursun.. kimi erkek kirlilerimi kontrol etmez diye kizar kimide kirliye bana sormadan niye koydun diye..8 aylık evliyim. Eşim normalde cabuk sinirlenen biri değildir bu hafta baya yoğun çalıştı sabah 7den gece 2 3 e kadar tekrar 3 saatlik uykuyla işe gitti felan sanırım bundan. Bugün tee sabahtan dedimki evlendik evleneli hiç gezmeye gitmedik cok canim sıkılıyor ikimiz bi çıkıp dolaşalım olmaz mı dedim neyse zar zor ikna ettim akşama kadar dil dökünce . Yemegi yedik dedi bulaşıkları hemen hallet de hazırlan hemen çıkalım neyse hazırlandım falan. Kırmızı tisortum nerde dedi seleye attım dedim niye herseye karisiyon daha yeni giymistim adamı kanser edersin sen danglak mısın bilmem ne dedi gitti banyodaki seleyi devirdi bende aldım dedim bak pis görüyor musun bende ondan attım yoksa slak değilim temiz şeyi atacak dedim bence braz slaksin falan dedi cik git kendin nereye gidiyosan istemiyorum biyere gitmek falan dedim hemen namaza durdum söylendi baya niye kaldırdın nie giydim o zaman üstümü falan filan die hiiiç oralı olmadım bitirdikten sonra geçtim koltuğa uzandım kahve yapmış kendine geldi çekil ordan hadi hadi geç başka yere ver banada kumandayı dedi . Düzgün davran düzgün konuş benimle terbiyeni takın dedim he he hadi bi git dedi aldım cekedimi yanıma geldi nooluyo nereye diye çıkıcam biraz hava alcam dedim baya bi sinirlendi çıktım evde bağırdı duvara yumruk attı falan duydum yarim saat sonra geldim şimdi odamdayım. Çok saçma bi sebep yani sinir oldum
Kusura bakmayın ama eşiniz çok kaba, tişörtünü kirli sepetine attınız diye böyle hakaret edip ukalaca davranamaz, duvara yumruk atacak kadar öfkesini kontrol edemiyorsa işiniz zor.8 aylık evliyim. Eşim normalde cabuk sinirlenen biri değildir bu hafta baya yoğun çalıştı sabah 7den gece 2 3 e kadar tekrar 3 saatlik uykuyla işe gitti felan sanırım bundan. Bugün tee sabahtan dedimki evlendik evleneli hiç gezmeye gitmedik cok canim sıkılıyor ikimiz bi çıkıp dolaşalım olmaz mı dedim neyse zar zor ikna ettim akşama kadar dil dökünce . Yemegi yedik dedi bulaşıkları hemen hallet de hazırlan hemen çıkalım neyse hazırlandım falan. Kırmızı tisortum nerde dedi seleye attım dedim niye herseye karisiyon daha yeni giymistim adamı kanser edersin sen danglak mısın bilmem ne dedi gitti banyodaki seleyi devirdi bende aldım dedim bak pis görüyor musun bende ondan attım yoksa slak değilim temiz şeyi atacak dedim bence braz slaksin falan dedi cik git kendin nereye gidiyosan istemiyorum biyere gitmek falan dedim hemen namaza durdum söylendi baya niye kaldırdın nie giydim o zaman üstümü falan filan die hiiiç oralı olmadım bitirdikten sonra geçtim koltuğa uzandım kahve yapmış kendine geldi çekil ordan hadi hadi geç başka yere ver banada kumandayı dedi . Düzgün davran düzgün konuş benimle terbiyeni takın dedim he he hadi bi git dedi aldım cekedimi yanıma geldi nooluyo nereye diye çıkıcam biraz hava alcam dedim baya bi sinirlendi çıktım evde bağırdı duvara yumruk attı falan duydum yarim saat sonra geldim şimdi odamdayım. Çok saçma bi sebep yani sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?