Ne var ki bunda?

Eşiniz yorgun olabilir bu size hakaret edeceği anlaöına gelmez.Anneler yetiştirio bunları böyle.Bunların nesli tkenmicek.Bizim burada çocuklarımızı ıyı egıtmemız gerekıyor.Neden hakaret ediosunki.Ayrıca demekkı kirli görmüşünüz atmışsınız.Siz namazınızı kılın duanızı edin özür dilemedende affetmeyin.Yoksa alışkanlık haline geliyor.

Hadi sinirle yorgunlukla anlık kötü kelimeler söyledide sizi oturduğunuz koltuktan zorla kaldırması kumandayı ver demesi uslup çok kötü yani siz eşinizin normalde iyi olduğuna insancıl olduğuna eminmisiniz?

Edep yahu nasil bir üsluptur o , nasil bir kocadır o öyle dersin ki 10 yıllık evli gecmis karşına laf sayıyor hemde nedensizce çıkmak istemiyorsan al karını karşına tatli bir dille cok yorgunum hafta sonu veya kısa saatli çalıştığım bir an cikariz de yazık değil mi kadına bi de senin gibi düşüncesiz bos beyinli herifin kıyafetlerini yıkıyor . Sende gerektiği gibi davranmışsın .

Galiba ben evli olsam ve eşim böyle bişey yapsa o tavrına karşılık olarak o kumandayı alır televizyona fırlatır al şimdi izle der öyle çıkardım hava almaya.
Eve gelirken de alırdım cips meyve suyu nispet yapar gibi oturur kitap okurdum
Kudursun

Ne kadar terbiyesizce bir davranış sergilemiş bir kumaş parçası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…