Ne yani şuan eşim beni sevmiyor mu?

Sizde sevişirken

‘yeterince sert değilsin’ deyin olsun bitsin!

Ahahah yatak içinde kahkaha attım resmen o değil de aklıma ne geldi, ya adam da ciddiye alıp kızı bir dahaki raundda yerden yere vurursa sebep olmayın bence :halay::KK53:

Sayın konu Sahibi bana da eşim söylerdi sıklıkla , en sonunda kabul etti sıklıkla toplumda yaşıtlarımızla iken balık etli bayan lafını açtım konudan konuya erkekler fikir beyan edince kibar ve çizgisi olacak şekilde benimki pek bir sevdi bu halimi :rapci:

Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalır
Ne kadar egolu eşiniz varmış vallahi ben eşime deeim hiçte çekinmem.
Hatta sen işini gördün beni biraktin bile derim tatmin konusunda:oops:
Lütfen altta kalmayın mesela benim eşim göbeğine ve popoya takıktır kilo mu aldın dedim mi tamamdır işi :süslü:

Benımkı de kılo al demıstı :)) ıstekleri bıtmez kafaya takma diyemem bende takmıstım.. Kendıleri super ya bizde kusur arıyorlar

sende deseydin ya sportmen erkekler gibi kaslarin olaydi seni daha cook severdim hatta duvardan duvara vururdum seni mutluluktan aska gelirdim.

Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu
Öküz.

Tepkin ne oldu bunun üzerine peki merak ettim.
Sessiz sessiz alındın mı sadece?

Yeminle oracıkta b.kun içine sokup bırakmıştım.
Kendi kendine çıkmaya çalış der giderdim sonra da..

Ara ara yamuklarını söyleyin şu heriflere kendilerini kusursuz sanmasınlar..
Mikemmel aşkınızdan bir şey eksilmez korkmayın..

2 ay ayrılığa bu laf seviyordur ama okuzdur kendisine sorulan burda yazani taktigini anlar bida yapmaz

Back
X