- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Combativeenemy
Biraz kırıcı evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim sorunum yok begenecek mi diye 150 kiloyken aşık oldu o zaman da çok seviyordu şimdi 80 kilo oldum aşkım için ama her hakinle benim için güzelsin diyor okuzum
Sizde sevişirken
‘yeterince sert değilsin’ deyin olsun bitsin!
Ne kadar egolu eşiniz varmış vallahi ben eşime deeim hiçte çekinmem.Off onu desem ya benden boşanır ya da 1 yıl küs kalır
Degil mi?Umarım sevismeye devam etmemissinizdir. ..
Yoo gayet yerinde bi tepki olur , ne biliyim normal şartlar altında söylense bi nebze ama yatakta soylencek kelime değil.Degil mi?
Ben olsaydım direk iterdim o zaman yallah diye cok mu fenayim ne
Aynen normalde denilmiş olsa farklı olur ama yatakta olmaz yani.Yoo gayet yerinde bi tepki olur , ne biliyim normal şartlar altında söylense bi nebze ama yatakta soylencek kelime değil.
Öküz.Eşimle işi nedeniyle 2 aydır görüşemiyorduk onun isleri benim izni ayarlayamamıştık ve sonunda 1 hafta izne geldi ve ben bu aralar biraz kilo almıştım kendimde farkındaydım biliyorum sevişirken bana zayıf olsan seni daha çok severim dedi cok alındım yani şuan bu durumda beni sevmiyor beğenmiyor mu ne demek bu