- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
bu şekilde ilişkilerin pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum..boşuna hayal kurma bence..
teşekkürler düşünceleriniz içinSiz olsaydınız ne yapardınız dediğiniz için cevaplıyorum ; ben böyle şeyler yapmazdım..
Belki kendi facenizden ekleseniz (yoksada açsaydınız) kim olduğunuz için böyle seylere gerek kalmadan kendisinden etkilendiğinizi onun için eklediğinizi söyleseniz daha mantıklı olurdu.
Ama böyle ne bileyim karşı taraf içinde, burdan baktığımdada bana çok saçma sapan bir iletişim gibi geldi..
Umarım dilediğinizce olur herşey..
evet en mantıklısı bu sanırım teşekkür ederimÇok anlamlar yüklemeyin, üzerine de düşmeyin.
Bu kadar kafanızı meşgul ederek zamanınızı heba ediyorsunuz.
evet bende sizin gibi düşündüm eğer gerçekten aklında olsaydım telefonuna mutlaka bakardıKızlar bizim ortak derdimiz şu erkeklerin yaptıkları şeylerden anlam çıkarmaya çalışıyoruz.
Oysa erkekler beğenir severse zaten peşinizi bırakmaz, yok ilgisiz, uzak ya da soğuk davranıyorsa bilin ki bu gerçek hisleridir umursamıyordur sizi.
Bu yüzden hareketlerinizi buna göre düzenleyin. Yani canım kusura bakma ama hoşuna giden biri yazsaydı dün saat 13:00'dan beri mesajlarına bakmamazlık yapmazdı.
evet onu çok bariz bir şekilde ortaya koydu yani saydıkları dışındakileri meslekten saymıyormuş bu düşüncesi gerçekten beni şaşırttıBir görüşme ayarlayın bence, karşılıklı bir şeyler paylaştıktan sonra da fikirleri devam edecekse, hoşlanırsa neden güzel bir ilişki olmasın ki ? Yalnız avukatlarda biraz meslek takıntısı mı desem, ego mu desem oluyor yani...
ben şaşırmadım böyle tipleri çok gördüğümdenevet onu çok bariz bir şekilde ortaya koydu yani saydıkları dışındakileri meslekten saymıyormuş bu düşüncesi gerçekten beni şaşırttı
evet farkındayım çocuksu oldu ama bundan sonrası için nasıl adım atmalıyım sizcenapardım
ben en başta böyle bişi yapmazdım
illa onu istiyorsam ortamlarda tavlamaya calısırdım
cok cocuksu geldı bana yıne
evet aynen benide rahatsız eden tavırlar bu oldu hatta bir iki defa şakayla karışık şu egonu biraz indirgesen falan dedim güldü.. ne bileyim onun aradığı kriterler farklıymış demekki düşününcede buna karar verdi. dünden beri hiç mesajlarına bakmadığındanda bunu anlayabildim aslında rahatlıklaben şaşırmadım böyle tipleri çok gördüğümdenkendinizi sürekli ona kabul ettirmeye çalışacaksınız, kendi mesleğini üstün görecek, sizinkini aşağılayacak vs. bunlara da hazırlıklı olun.. tabi karakter meselesi biraz da, illa olacak diye bir şey yok. ama daha tanımadan ilk muhabbetler yapılırken açıkca bunu belirtmesi çok da olumlu bir izlenim yaratmıyor..
ben olsam adım atmamevet farkındayım çocuksu oldu ama bundan sonrası için nasıl adım atmalıyım sizce
mesajlarına bakmadı dünden beri bununla ilgi alanıma girmedin mesajını veriyor sanki yada benim kuruntlarım ama dediğinizi dikkate alacağımben olsam adım atmam
altan alırım
ama cocuk bana oynak geldi acıkcası
bosver yamesajlarına bakmadı dünden beri bununla ilgi alanıma girmedin mesajını veriyor sanki yada benim kuruntlarım ama dediğinizi dikkate alacağım
facebooktan yazıştık numarası var ama ben vermedim numaramıbosver ya
baskasını buulursun
zaten baslama seklıde ılıskınızın boyutunu etkıleyebılır malesef fazla ısrarcı olmussunuz
whatsaptanmı mesajlarınıza bakmıyor yoksa facetenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?