- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
2 secenek var ya trıp atıyor vermedıgınız ıcınfacebooktan yazıştık numarası var ama ben vermedim numaramı
aynen öyle oldu yok stajyer avukat olan mı yok hakim olan kız mı hatta ve hatta saç ektirme merkezindeki kızmısın bile dedi :) u arada yaş 29 ama önler dökülmüş saç ektirmiş :)adam yalnız ama kalbi fingirdek kusura bakmayında size o musun bu musun diye saymışta saymış
ama sonuçta istemedi ki bende meraklı gibi hemen numara versem hoş olurmuydu sizce.2 secenek var ya trıp atıyor vermedıgınız ıcın
dıgerı ıse suanda sızınle ılgılenmıyor ama bos kaldıgında numaranı vermedın bende buradakı mesajlara yanıt vermedım dıye uste cıkabılır
ne kadar içten ve ne kadar doğru şeyler yazmışsınız öncelikle çok teşekkür ederim. bu şahsiyet dışarıdan bakıldığında gayet kibar duruyor efendi mert falan zaten o yüzden etkilendim ama dediğiniz gibi yanlış bir adımla yaklaştım sanırım keşke farklı şekillerde öğrenebilseydim özel durumunu biraz pişman oldum sanki.. dedikleriniz en güzel şeyler geri kafalılık değil en doğrusu aslında....
Siz olsanız ne yapardınız demişsin bu nedenle cevaplıyorum :
Ben olsam böyle Face den filan yazmazdım, onu tanıyan güvenilir bir arkadaşa sorar hakkında istihbarat edinirdim. Nasıl olsa kulağına giderdi kendi arardı. Görüşmeye de tek gitmezdim bir arkadaşımla giderdim. Bu onun kafasında zaten direk ona güvenme diğini sadece beğendiğini düşündürürdü. Yalnız kalma maya dikkat ederdim. Tanımıyorsun etmiyorsan , başına bişey gelse ispat edemezsin adam avukat. Yalnız kalma, evine gitme, başkalarının evinde de buluşma. Sakin köşelerde, araba içlerinde de buluşma. Eski Türk filmlerini aklına getir. Hepsi gerçek hayattan. Ben olsam böyle yapardım. Ben eski kafalıyım ama kendini en garantiye alan yine benimdir. Bak başımıza bişey gelmeden alnımızın akıyla evlendik. Gereksiz flörtler pişmanlık oluşturur. Yüz güzelliği değil huy güzelliği önemli. Erkekler evlenince şişmanlıyor yaşlanınca çirkinleşiyor herkes gibi. Ama huy güzelliği ömür boyu. ALLAH korkusu olan biri olsun hayatında. Merhametli ailene saygılı. En ufak yanlış kelimesinde açıkça söyle = Etimden kemiğimden faydalanmak istiyorsan doğru git nataşalara ortamlarda birçok böyleleri var, benden uzak de. Söyle hiç çekinme. Açık sözlü, mert düz bir kız ol. Kimseye kendini kullandıt tır ma sakın sakın ....Ne paranı ne etini ne kemiğini....3 günlük bir aşk olacaksa hiç olmasın ...ne gereği var. Vaktini daha güzel şeylerle geçer, kitap oku , film seyret, yeşilliklere git ailenle ve samimi arkadaşlarınla. Zaman öyle bir zamanki ......Kimseye güven yok bacım bu sözlerimi hiç unutma...okuyan genç kızlarda unutmasın ....aman ha... Erkek milleti güven olmaz. Etinden kemiğinden faydalanmak isteyebilir, sana tatlı konuşur aldanırsın , seni kullanır hiç anlamazsın. Alacağını alır çeker gider. Kaç tane ağlayan kız arkadaşımı teselli ettiğimi hatırlamıyorum bile...Zaafiyet yok unutma ... daha iyi birisi karşına çıksın , eğer o iyi kişi bu avukatsa tamam bu olsun ama değilse ALLAH uzak etsin. Hakkında hayırlısı olsun. iyi biriyle evlen iNŞALLAH, Telinle duvağınla gelin ol. Amin.
evet bu ihtimalide göz önünde bulundurarak sizlerden destek istedim başta söylemeyecektim ama ısrar ve tehdit karşısında açıklamak zorunda kaldımBilmiyorum karsi taraftan cok Isterik Bayan mis gibi duruyor olabilirsiniz b,uda sizin icin eksi bir durum göstertiyor düsünün ben bir erkek olsam bana biri yazilsa hicte hos seyler düsünecegimi sanmiyorum bana mesaj atan bayan hakkinda bu benim düsüncem lütfen cok dikkatli olun
çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olursize tavsiyem olurda size dönersede hemen yelkenleri indirmeyin derim hakkinizda en hayirlisi olsun insallah
hiç mesajlarına bakmaması ne anlama geliyor peki sizceBence bekleyin artık. Numaranız yoksa mesaj atabilir kendisi. Sabah aramanızı istemesi aslında bir nevi bir kez daha aramanızdan emin olmak için. Şu anda sizi araştırıyor hatta görmek için gelebilir bile. Size ulaşmaya çalışmazsa siz adım atmayın derim ben.
Kendinizi bildikten ve yanlış adımlar atmadıktan sonra sorun yok bence.
şu anda işi vardır. Herkes sürekli mesaj takip etmek zorunda değil. Mesaj attınızsa okuyacaktır. Yada ulaşmak isterse nereden yazıştıysanız oradan yazacaktır. Tabi isterse. İstemezse yapacak birşey yok. Zorlarsanız olayı ters teper.hiç mesajlarına bakmaması ne anlama geliyor peki sizce
haklısınız. sizce kendi numaramdan mesaj atmam uygun olur mu dün beni ara dediğinde tekrar özelden aramama bozulmuş olabilir mi acabaşu anda işi vardır. Herkes sürekli mesaj takip etmek zorunda değil. Mesaj attınızsa okuyacaktır. Yada ulaşmak isterse nereden yazıştıysanız oradan yazacaktır. Tabi isterse. İstemezse yapacak birşey yok. Zorlarsanız olayı ters teper.
Ben yazışmalarınızın onun da hoşuna gittiği sonucunu çıkardım. Merak etmiş sizi. Ama ilk adımı attınız gerisini o devam ettirsin.
Boşver neye bozulduysa bozulmuş olsun. Bu iletişim kurmamaya sebep olmaz. Belki de sizi ürkütmek istemiyordur. Siz çekingen davranıyorsunuz. Bekleyin ve kafanızda kurgulamayın olayı. oyun falan oynayın bilgisayarda, kitap okuyun vakit geçirin. Çok kurcalarsanız yanlış adımlar atarsınız, tecrübeyle sabittirhaklısınız. sizce kendi numaramdan mesaj atmam uygun olur mu dün beni ara dediğinde tekrar özelden aramama bozulmuş olabilir mi acaba
Hayır bence bunu yapma seninle konuşmak isterse ha bire yazar sana bu şekîlde bekletmez iletişimi kesmek istemeyen erkek kadının üstüne ciddi anlamda çok düşerhaklısınız. sizce kendi numaramdan mesaj atmam uygun olur mu dün beni ara dediğinde tekrar özelden aramama bozulmuş olabilir mi acaba
....
Siz olsanız ne yapardınız demişsin bu nedenle cevaplıyorum :
Ben olsam böyle Face den filan yazmazdım, onu tanıyan güvenilir bir arkadaşa sorar hakkında istihbarat edinirdim. Nasıl olsa kulağına giderdi kendi arardı. Görüşmeye de tek gitmezdim bir arkadaşımla giderdim. Bu onun kafasında zaten direk ona güvenme diğini sadece beğendiğini düşündürürdü. Yalnız kalma maya dikkat ederdim. Tanımıyorsun etmiyorsan , başına bişey gelse ispat edemezsin adam avukat. Yalnız kalma, evine gitme, başkalarının evinde de buluşma. Sakin köşelerde, araba içlerinde de buluşma. Eski Türk filmlerini aklına getir. Hepsi gerçek hayattan. Ben olsam böyle yapardım. Ben eski kafalıyım ama kendini en garantiye alan yine benimdir. Bak başımıza bişey gelmeden alnımızın akıyla evlendik. Gereksiz flörtler pişmanlık oluşturur. Yüz güzelliği değil huy güzelliği önemli. Erkekler evlenince şişmanlıyor yaşlanınca çirkinleşiyor herkes gibi. Ama huy güzelliği ömür boyu. ALLAH korkusu olan biri olsun hayatında. Merhametli ailene saygılı. En ufak yanlış kelimesinde açıkça söyle = Etimden kemiğimden faydalanmak istiyorsan doğru git nataşalara ortamlarda birçok böyleleri var, benden uzak de. Söyle hiç çekinme. Açık sözlü, mert düz bir kız ol. Kimseye kendini kullandıt tır ma sakın sakın ....Ne paranı ne etini ne kemiğini....3 günlük bir aşk olacaksa hiç olmasın ...ne gereği var. Vaktini daha güzel şeylerle geçer, kitap oku , film seyret, yeşilliklere git ailenle ve samimi arkadaşlarınla. Zaman öyle bir zamanki ......Kimseye güven yok bacım bu sözlerimi hiç unutma...okuyan genç kızlarda unutmasın ....aman ha... Erkek milleti güven olmaz. Etinden kemiğinden faydalanmak isteyebilir, sana tatlı konuşur aldanırsın , seni kullanır hiç anlamazsın. Alacağını alır çeker gider. Kaç tane ağlayan kız arkadaşımı teselli ettiğimi hatırlamıyorum bile...Zaafiyet yok unutma ... daha iyi birisi karşına çıksın , eğer o iyi kişi bu avukatsa tamam bu olsun ama değilse ALLAH uzak etsin. Hakkında hayırlısı olsun. iyi biriyle evlen iNŞALLAH, Telinle duvağınla gelin ol. Amin.
niçin böyle yapıyor istemiyor mu acaba onun mesajnı veriyor olabilir mi çünkü insan hiç mi merak etmez ya hiç mi bakmaz mesajlarınaBoşver neye bozulduysa bozulmuş olsun. Bu iletişim kurmamaya sebep olmaz. Belki de sizi ürkütmek istemiyordur. Siz çekingen davranıyorsunuz. Bekleyin ve kafanızda kurgulamayın olayı. oyun falan oynayın bilgisayarda, kitap okuyun vakit geçirin. Çok kurcalarsanız yanlış adımlar atarsınız, tecrübeyle sabittir
haklısın devamını getirmemi bekliyor yada istemediğini belli etmeye calısıyor bişey yapmam artık zatenBiraz kendini beğenmiş ve mavi boncuk dağıtan bir tipmiş gibi geldi bana. O musun? Bu musun? Baya saymış dökmüş ,bu kendini fazlaca beğendigine, herkesin ona aşık olduğunu sandığına ve gözünün, algılarının her daim karşı cinse açık olduğuna işaret olabilir. İlk adımı atan siz oldugunuz için, devamınıda sizden bekliyor muhtemelen. Böylece egosu daha bir tavan yapacak gibi.
Sizin yerinizde olsam, bir adım daha atmam. İstiyorsa kim olduğunuzu biliyor size ulaşsın.
haklısın beklemek en iyisi üstelik bu hesabı kapatacağım dememe rağmen bunu yapıyor demek ki umursamıyorHayır bence bunu yapma seninle konuşmak isterse ha bire yazar sana bu şekîlde bekletmez iletişimi kesmek istemeyen erkek kadının üstüne ciddi anlamda çok düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?