Ne Yapabilirim kızlar??

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.592
408
Kızlar işten 17:00 da çıkıyorum ve evde saat 17:35'te oluyorum. Akşama misafirlerim var ve şehir dışından geliyorlar. Ben şimdi eve gidip önce temizlik yapacağım ve sonra yemek işine girişeceğim. Yemekten kastım da böyle aparatif şeyler yapmalıyım çünkü saat 21:00 gibi gelirler. Ne yapabilirim o saatte çayın yanına yemek olarak? Offff:KK43:(((

Kızlar işten 17:00 da çıkıyorum ve evde saat 17:35'te oluyorum. Akşama misafirlerim var ve şehir dışından geliyorlar. Ben şimdi eve gidip önce temizlik yapacağım ve sonra yemek işine girişeceğim. Yemekten kastım da böyle aparatif şeyler yapmalıyım çünkü saat 21:00 gibi gelirler. Ne yapabilirim o saatte çayın yanına yemek olarak? Offff:KK43:(((
kısır çikolatalı kek patates salatası

Son gün mü haber verilir yahu. Yufka alıp börek yap bence,bir de kurabiye al ya da kek yaptın mı tamamdır.Börek ve patates salatası bile yeterli olur

kolay şeyleri tercih et.. zamanını almasın.. bence güzel ev yapımı börek al dışarıdan.. yanına kısır yada mercimek köftesi gibi bişey yap.. birde salata yaptın mı tamamdır..

Sote, manti agir olur. Yoldan gelecek olsam o saatte bende hafif birsey isterim dogrusu. Borek iyi fikir. Yanina da kek yaptin mi tamamdir. Sanirim yatili misafirlerin. Ertesi gun diledigin gibi agirlarsin misafirlerini. "Yol yorgunusunuzdur diye hafif seyler yapayim dedim bugun" dersin. Olur biter.

Börek, mantı, mantar sote falan çok mu ağır. Düşündüklerim bunlar ama başka neler olabilir ki?
Uyumsuzlar birbirleriyle, boşuna zahmet.. Yufkadan basit bir börek, ve tatlı bir şey kek. Ya da al 1 kilo hazır tatlı, yap evde bir börek bir makarna salatası önce tuzlular yenir sonra tatlılar. :)

nefis yemek tarifleri diye bir youtube kanalı var. evdeki malzemelerle yapabileceğin çok çeşit mevcut. allah yardımcın olsun. :KK48:

Borek
Kısır ya da mercimekli köfte
Tatlı olarak da pastaneden hazır alabilirsiniz zaten çalışıyorsunuz Onlar gelene kadar ancak yetişir hem de o saatte ağır yemekler olmaz bence

dondurulmus borek al derım
bırde yaapbılırsen kek ve
makarna salatası
evıde temızleme yetısemezsın
supur
tuvalet banyoyu yıka
camsılle soyle bı al etrafı tamam

Kızlar çok sağolun ya aklımda oturdu bişiyler. Dediklerinizin hepsiciğini tek tek kağıda yazdım. Akşam netleştiririm:):KK15:

Back
X