- 1 Ekim 2019
- 2
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi sernykara15
Bizim gerçekten çok güzel bir ilişkimiz vardı herkesin hayallerinde ki gibi bunu o da kabul ediyor fakat sorun şu ki aşırı derecede kavga ediyorduk neyden çıktığını bile bilmediğimiz çok kavgamiz oluyordu ben okuyorum o çalışıyor aynı yaştayız ben biraz bencillik yaptım asiri ilgi bekleyen birisiyim hatamı kabul ediyorum onun işi vardı yoruluyordu bana ilgi gösteremedi bunu daha erken anlamam lazımdı ama şimdi anladım malesef ama onun da kabul ettiği hatalar var işin dışında ilgi göstermediğini beni umursamadığını da kabul ediyor biz kaç kere ayrıldık tekrar birleştik ve şimdi benden tekrar ayrıldı ve bu seferde geri dönmemekte kararlıydı ama ben baya uğraştım çok güzel bir ilişkimiz vardı kavgaları unutursak evlilik hayallerimiz güzel olmaz miydi dedim olurdu dedi öyle tekrardan deneyelim aynı hataları yapmayalım dedik fakat sonradan benim sadece cabaladigimi onun cabalamadigini farkettim beni sevmediğini artık kavgalarımızdan dolayı sevgisinin azaldığını aynı duyguları hissetmediğini söyledigi icin icinden cabalamak felan gelmiyormus ve ben bu güzel ilişkiyi bitirmek istemiyorum o kadar umursamaz soğuk davranıyor ki bana karşı yardımcı olun lütfen kendime geri nasıl bağlarım