Evet! Genelde eşinin ailesinden bir kişiyle zıtlaşınca diğer aile üyeleri de peşisıra tüm artniyetleriyle konuya dahil olurlar çünkü.Herkes hatalı siz mi haklısınız?
Evet! Genelde eşinin ailesinden bir kişiyle zıtlaşınca diğer aile üyeleri de peşisıra tüm artniyetleriyle konuya dahil olurlar çünkü.
hatalarını anlamalarını ve salak olmadığımı bilmelerini istiyorum.arkamdan konuşmalarını bildiğimi bilmiyorlar mesela.bunu onlara söylemek istiyorum ayaklarını denk almalılarEşinizle konuşup gitmeyin..
Yok olmazsa gidin mesafeli olun..
Tavır falan yapmayın ama.
Konusahibi son mesajında anlatmış nelerini gördüğünü aç oku. Ben kendi fikrimi söyledim yorumumu yaptım ne saldırıypsun hemenEşinin ailesidir, gideceksin. Sana hakaret mi ettiler, dövmeye mi kalktılar, iftira mı attılar? Bazı şeyler için kestirir atarsın eşine de dersin "Senin ailendir, görüşme diyemem ama ben görüşmem" diye.
Ama düğün eviyle ölü evinde gönül koyulmaz diye bi laf var. Nezaketen bayramlarda iştirak edin aile buluşmalarına.
İçinize kadar sokmanıza zaten gerek yok.
Art niyetlerinden ne kadar eminsin? Nelerini gördün, aç biraz daha iyi anlayalım.
Ne biliyosun o akrabanın ara bozucu olmadığınıdüğünde ailemi resmen kovdular.sinsice yaptılar bunu.aşırı sinsiler ve eşimi kendilerine inandırabiliyorlar.eşimin yanında iyiler ama eşim ortadan kayboldumu yılan gibiler.okudum ve okuyorum hala okumak benim hayat felsefem arkamdan dalga geçmişler entel salak bu kız buna tüm borçlarımızı ödetip kendimize çekicez demişler.bunu kendi akrabaları dedi bana.takıda kaynanam müsveddesi habire yakamızdan alıp çantasına atmış ve hırsız gibi.biz hiçbir beklentiye girmedik maddi anlamda onlardan.kızına 67 bin liraya düğün yaptırmış çöp bile almadılar diye yalanlar söylüyor.kızına kayınpederinin aldığı ev eşyalarını almış kendi evine getirmiş kullanıyor.onur gurur yok.benide sadece paramatik olarak görüyorlar
hatalarını anlamalarını ve salak olmadığımı bilmelerini istiyorum.arkamdan konuşmalarını bildiğimi bilmiyorlar mesela.bunu onlara söylemek istiyorum ayaklarını denk almalılar
Konusahibi son mesajında anlatmış nelerini gördüğünü aç oku. Ben kendi fikrimi söyledim yorumumu yaptım ne saldırıypsun hemen
eşim yokken söyleyeceğim çünkü eşim gereksiz buluyor bu ağız dalaşlarınıO zaman açıkça benim hakkımda şunları şunları söylemişsiniz diyeceksiniz..
Tehdit etmeyin..
Muhtemelen inkar edecekler ve iş yine kavgaya dönecek..
bir selam versem bunu kankaymışız gibi etrafa yayıp aileme bak kızın bizle iyi diyorlar sinsice ben daha çok sinirleniyorum.arkamdan böyle böyle konuşulmuş karşınızda salak yok oğlunun hatrına suratına bakıyorum ayağını denk al diycem vallasen eşin için yine güleryüzlü davran ama samimi olma. zaten ayda yılda bir görüyosun boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?