ne yapabilirim

bekgidici

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
434
161
23
38
hanımlar merhaba.sizlerden akıl almam lazım.kaynanam görümcem ve komple eşimin ailesiyle anlaşamıyorum.düğünümü mahvettiler ama hiçbirşey yok gibi devam edebiliyorlar.farklı şehirlerdeyiz.yakında yanlarına gitcez ziyarete ama ben artık bayramda bile gitmek istemiyorum.onlarla konuşmak istemiyorum.
ne yapabilirim

Gitmeyeceğim dersen sorun olur gibi, hemde seni suçlarlar
Git az öz konuş gel bence
Madem onlar bişey yok gibi davranıyo, çok sivrilme
Ama orda kötü bir tutumla karşılaşırsan da kendini savun, eşine de bunu bunu yapıyorlar bi daha da gelmem diyebilirsin o zaman
Hem belki sandığın gibi değil de gerçekten geçmişin üstüne sünger çekmişlerdir, iyi davranacaklardır size

Evet! Genelde eşinin ailesinden bir kişiyle zıtlaşınca diğer aile üyeleri de peşisıra tüm artniyetleriyle konuya dahil olurlar çünkü.

Eşinin ailesidir, gideceksin. Sana hakaret mi ettiler, dövmeye mi kalktılar, iftira mı attılar? Bazı şeyler için kestirir atarsın eşine de dersin "Senin ailendir, görüşme diyemem ama ben görüşmem" diye.
Ama düğün eviyle ölü evinde gönül koyulmaz diye bi laf var. Nezaketen bayramlarda iştirak edin aile buluşmalarına.
İçinize kadar sokmanıza zaten gerek yok.

Art niyetlerinden ne kadar eminsin? Nelerini gördün, aç biraz daha iyi anlayalım.

farklı şehirlerde olman büyük şans...arada gidip mesafeni koruman yeterli olacaktır...

düğünde ailemi resmen kovdular.sinsice yaptılar bunu.aşırı sinsiler ve eşimi kendilerine inandırabiliyorlar.eşimin yanında iyiler ama eşim ortadan kayboldumu yılan gibiler.okudum ve okuyorum hala okumak benim hayat felsefem arkamdan dalga geçmişler entel salak bu kız buna tüm borçlarımızı ödetip kendimize çekicez demişler.bunu kendi akrabaları dedi bana.takıda kaynanam müsveddesi habire yakamızdan alıp çantasına atmış ve hırsız gibi.biz hiçbir beklentiye girmedik maddi anlamda onlardan.kızına 67 bin liraya düğün yaptırmış çöp bile almadılar diye yalanlar söylüyor.kızına kayınpederinin aldığı ev eşyalarını almış kendi evine getirmiş kullanıyor.onur gurur yok.benide sadece paramatik olarak görüyorlar

Eşinizle konuşup gitmeyin..
Yok olmazsa gidin mesafeli olun..
Tavır falan yapmayın ama.

Eşinizle konuşup gitmeyin..
Yok olmazsa gidin mesafeli olun..
Tavır falan yapmayın ama.
hatalarını anlamalarını ve salak olmadığımı bilmelerini istiyorum.arkamdan konuşmalarını bildiğimi bilmiyorlar mesela.bunu onlara söylemek istiyorum ayaklarını denk almalılar

Konusahibi son mesajında anlatmış nelerini gördüğünü aç oku. Ben kendi fikrimi söyledim yorumumu yaptım ne saldırıypsun hemen

Ne biliyosun o akrabanın ara bozucu olmadığını
Belki sevmiyor kayınvalidenleri, laf taşıyan tiplerden kork
Her duyduğuna inanma
Takıda sen yokmuydun 'çantasına atmış ' diyorsun. Görsen attı derdin sanırım
Kızının düğününü boşver sen kendine bak
Eşinle aranız iyi mi ? İyi. Ailesine bayramlarda giderken bari eşlik et. Ha duyduklarını da kendin gözlemle sana kişisel bişey yapılırsa da o zaman tavrını koy. Kimin hangi eşyayı kullandığına değil kendi hayatına bak

düğünde o kalabalıkta nasıl göreyim.videoyu izledim ve orda gördüm.ayrıca kadın ikiyüzlü evet.kaynanam damadının ailesiyle de küs onlarda aynı şeyleri söylüyor.3 kişiden fazla ve farklı yer ve yapılardan insanlar hep aynı şeyleri söylüyorsa gerçekliği vardır bence.
bana bir bilezik alıp şu kadar borcumuz var diyip oğlunun takılarını alıyorsa, hacca yazılıp oraya gitme planı yapıyorsa ki hac ucuz değil...güvenmem.kayınpeder ne zaman para çekecek olsa beni uzaklaştırıyor her alışverişte ki sadece 1 kez çıkıldı rezil edip kavga çıkarıyor
nerelerine güveneyim neden ısınayım
ama tüm bunlar soyut gerekçeler bana somut gerekçeler lazım

hatalarını anlamalarını ve salak olmadığımı bilmelerini istiyorum.arkamdan konuşmalarını bildiğimi bilmiyorlar mesela.bunu onlara söylemek istiyorum ayaklarını denk almalılar

O zaman açıkça benim hakkımda şunları şunları söylemişsiniz diyeceksiniz..
Tehdit etmeyin..
Muhtemelen inkar edecekler ve iş yine kavgaya dönecek..

Konusahibi son mesajında anlatmış nelerini gördüğünü aç oku. Ben kendi fikrimi söyledim yorumumu yaptım ne saldırıypsun hemen

Ne saldırması, konu sahibinin mesajı diye almışım, ondan "aç biraz daha ne art niyetlerini gördün" fikriyle yazıyorum. K. bakma, ilave açıklama sandım nick gözümden kaçmış. + Yazı dili soğuktur, o saldırı yazısı değil

sen eşin için yine güleryüzlü davran ama samimi olma. zaten ayda yılda bir görüyosun boşver

Herkesin düğünü olaylı geçiyor, herkes bir düğünle kestirip atsaydı ohooooo kim kime dum dumaydık
Evlilik biraz sabır ve idare işi, yapmazsan olan sana olur.

sen eşin için yine güleryüzlü davran ama samimi olma. zaten ayda yılda bir görüyosun boşver
bir selam versem bunu kankaymışız gibi etrafa yayıp aileme bak kızın bizle iyi diyorlar sinsice ben daha çok sinirleniyorum.arkamdan böyle böyle konuşulmuş karşınızda salak yok oğlunun hatrına suratına bakıyorum ayağını denk al diycem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…