Galiba:/Kimse yok mu evlenipte alışamayan bi tek benmiyim(
Eşimden ne yardımı alabilirim ki bu konu da?? Yemek temizlik yapmaktan nefret ediyorum...Ben 18 saatlik uzaktayim. Evin tek kiziyim. Hic sehir disina çıkmamış ailemden ayrilmamis biri olarak sunu söyleyeyim. Yemek yaparak temizlik yaparak zaman geçiriyorum. Börek corek katmer vs. Ilk zamanlar esimle cok tartisirdik yemekten anlamazdim. Cunku hep ders calisiodum okula kursa gidiyodum. Simdi ise balkona dahi çıkamıyorum. Kotu yerde oldugumuz icin yalnizligi bol bol tadiyorum. Esinden bu konuda destek al. O seni surekli elestirdiginde daha cok bocalarsin.
Eşimden ne yardımı alabilirim ki bu konu da?? Yemek temizlik yapmaktan nefret ediyorum...
Evimi seviyordum şimdi ondan da bıkmaya başladım bilmiyorum.. çok yalnız hissediyorum kendimi..Ve yalniz oldugunu dusunmemeye çalış. Surekli gitmen en buyuk hata. Cunku git gel yaptiginda alisamiyosun dogal olarak. Evini sev. Evinle ilgilenmeyi sev. Esini seviyosan bunlarida seviyosundur zaten. Surekli memlekete gidip esini yalniz bırakma. Bu durumu memleketine sık sık giderek atlatamazsin. Tam tersine evinde kaldikca atlatirsin.
Temizlik yemek yapıyorum.. evi o dediğiniz şeyden götürmüyor.. ama beni mutlu etmiyor.. çok sıkıcı geliyorEvliliği hafife almışsınız sanırım. Evin temizliğini ve yemeğini kime yaptırıyorsunuz? Evlilik bunlardan ibaret olmasada önemli şeyler. Bir süre sonra o evi b*k götürür
Ne kadar güzel yazmıssın.. bende bayram sonunda bi kursa yazılmayı düşünüyorum.. en azından çevre edinirim.. eşimle yemek yapmamız zor gibi işten çok yorgun geliyor.. ama ben her bunaldığımda eşim memleketime gönderdi..sanırım burada yanlış yaptık.. 10 aylık evliliğim de 5 ayı ailem in evinde geçti 5 ayı eşimin yanında..evlilik fedakarlik istiyor. Esin icin yapacaksin. Sevdigin erkek icin. Kendini motive etmeli pofpoflamalisin.hemde Beraber etkinlikler duzenleyin. Haftada bir gun yemege çıkin. Beraber yemek yapmayi teklif et ona. Sonra kurs varsa kursa git. Uzaktan egitim kurslari var katilabiliyorsan onlara katil. Kitap oku. Cok altarnatif var bu konuda. Benim en buyuk destekcim esimdi bu konuda. Memlekete gondermeyi cok teklif etti. Bu beni evimden ve esimden uzaklastiracsgi icin reddettim. Ondan beni motive etmesini bunun agir geldigi icim bu konuda yarfimci olmasini istedim
Nasıl alıştın peki bu duruma ?? Ne kadar sürdü alışman ?Bende ailemden 4 saat uzağa gelin gittim. Eşim bana kredi kartı para otobüs kartı birde evin anahtarını verdi. Git gez etrafı öğren. Ne istiyorsan al ye iç dedi. 8 ay oldu. Annemin tabiriyle sokak süpürgesi gibi geziyorum. Eşimin ailesinden kimse gelip gitmiyor çok uzak diye. Her ay annem geliyor bir gece kalıp gidiyor. Kuzenlerim abim geliyor ayda bir. Arada ben kudurup kocama cemkiriyorum ailemi özlediğim için. Sonra seni deli mi öptü diyorum kendi kendime. Hizaya geliyorum.Yalnızlığı sevdiğim için hiç problem olmadı. Sadece köpeklerimi çok özledim. Hergün babama soruyorum bebişlerim nasıl diye?
Yemek yapmayı biliyorum..ev işlerini eşimle yapmak sıkıcı olsa gerek.. böyle mi alışırım evliliğe?Ev islerini esinizle beraber yapabilirsiniz. Yemek yapmayi bilmiyorsaniz internetten tarifler bulabilirsiniz
Bekarken ben hic ev isi yapmadim,evlenince esim beraber yapalim derdi hep. Oyle oyle alistim. Bekarliktan bir farki yok aslinda evliligin. Sadece sevgilinle ayni evde yasiyorsun. Dusunsene kimse saat kacta geleceksin,gec kaldin ,erken ciktin demiyor. Hesap soran yokYemek yapmayı biliyorum..ev işlerini eşimle yapmak sıkıcı olsa gerek.. böyle mi alışırım evliliğe?
Evlendikten 2.5 ay sonra hamile kaldım. Riskli bir gebelik yaşıyorum. Doktor doktor gezmekten adama saracak zaman bulamıyorum. Arada yine geliyorlar bana. Ama adam o kadar iyiki ailem için ölüyor. Benim annem babam da eşime aynı. Benim için senden bebegimden daha önemli hiç birşey yok diyor. Daha da kudurursam ailem sen git damat kalsın der. Alıştık birbirimize. İki görümcem var önceden ayda bir konuşuyorduk. Bebek heyecanıyla hergün görüşüyoruz. Bizim evliliğin çimentosu bebek oldu yani.Nasıl alıştın peki bu duruma ?? Ne kadar sürdü alışman ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?