• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Yapacağım Bilmiyorum :(

persephone81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
20
0
36
Hatay
4 aylık hamileyim son bir aydır eşimle çok sık kavga etmeye başladık. Eşim annesine inanılmaz düşkün ve annesi Özlem beni niye aramıyor bu aralar dediğinde bile bizim evde kavga çıkıyor. Ben çalışıyorum ve zaten çok stresli bir işim var birde annesinin laf sokmalarına katlanmamak için özellikle hamileliğimden sonra sık sık aramaz oldum annesini. Eşim her istediği olsun,dediğim dedik,sen karışamazsın tavırlarına büründü. Biz en son ev taşınma meselesinden çok ciddi kavga ettik zaten her kavgamızda bana hakaret edip evden kovmaya başladı. Ben 10 gün önceki son kavgamızda çıktım aradaşıma gittim 2 gün onda kaldım. Geldi rica minnet beni eve geri götürdü ben pişman olmş sanıp eve geri dönmeme rağmen bu seferde evde kavga ettik ve boşanalım dedi. Hatta çocuğu bile aldırmaktan bahsetti, bende boşanacaksak boşanalım dedim. Hafta sonu ailenle konuş diye beni ailemin yanına gönderdi ben ailemin yanına gidip herşeyi anlattımbu seferde ben öyle bişey yapmadım Özlem yalan söylüyor diye herşeyi inkar etti. Babam bebek için yuvanı kurtarmak zorundasın dedi (babam çok iyi niyetlidir ne yazıkki) ben dün akşam eve geri döndüm ve hiç konuşmadık. Aynı evde iki yabancı gibiyiz. Ben artık bıktım ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. Gururum hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı,kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

4 aylık hamileyim son bir aydır eşimle çok sık kavga etmeye başladık. Eşim annesine inanılmaz düşkün ve annesi Özlem beni niye aramıyor bu aralar dediğinde bile bizim evde kavga çıkıyor. Ben çalışıyorum ve zaten çok stresli bir işim var birde annesinin laf sokmalarına katlanmamak için özellikle hamileliğimden sonra sık sık aramaz oldum annesini. Eşim her istediği olsun,dediğim dedik,sen karışamazsın tavırlarına büründü. Biz en son ev taşınma meselesinden çok ciddi kavga ettik zaten her kavgamızda bana hakaret edip evden kovmaya başladı. Ben 10 gün önceki son kavgamızda çıktım aradaşıma gittim 2 gün onda kaldım. Geldi rica minnet beni eve geri götürdü ben pişman olmş sanıp eve geri dönmeme rağmen bu seferde evde kavga ettik ve boşanalım dedi. Hatta çocuğu bile aldırmaktan bahsetti, bende boşanacaksak boşanalım dedim. Hafta sonu ailenle konuş diye beni ailemin yanına gönderdi ben ailemin yanına gidip herşeyi anlattımbu seferde ben öyle bişey yapmadım Özlem yalan söylüyor diye herşeyi inkar etti. Babam bebek için yuvanı kurtarmak zorundasın dedi (babam çok iyi niyetlidir ne yazıkki) ben dün akşam eve geri döndüm ve hiç konuşmadık. Aynı evde iki yabancı gibiyiz. Ben artık bıktım ve ne yapacağımı bilmez durumdayım. Gururum hiç bu kadar ayaklar altına alınmamıştı,kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

4 ylık hamile iken boşanalımmı diyoerrr :47::47::47:
çocuk olmadan önce aklı neredeymiş :47::47:
ayy nasıl sinirlendimm yaaa..
canım inan üzüldüm ama biraz sabret baanın dediği gibi çocuk var artık..onun için sabretki gönlün rahat olsun..duruma bak..en azından bebek doğsun haaa düzelmez ise o zaman ayrıl derim..o zaman bebeğine ben senin için dayandım diyebilirsin :31::31:

hayır zorunda değilsiniz...nıye zorunda olasınız kı.... sadece guçlu olmak zorundasınız. haytaa herşey başımıza gelebılır.siizn oturup duşunmenız gerek. bu adamla geleceğinizi görebiliyor musunuz.. eeğer göremıyorsanız çoçuk doğacak dıye ona katlanmak zorunda değilsiiniz. oyle yaparsanız sızı ezık görup dahada ustunuze bıner. ne demek yahu evden kovmak...guçlu dur arkadaşım senı evden kovmasına ızın verme. kovarsada bır daha dönme derim.
bu ana kuzuları nıye evlenır kı.....

hayır zorunda değilsiniz...nıye zorunda olasınız kı.... sadece guçlu olmak zorundasınız. haytaa herşey başımıza gelebılır.siizn oturup duşunmenız gerek. bu adamla geleceğinizi görebiliyor musunuz.. eeğer göremıyorsanız çoçuk doğacak dıye ona katlanmak zorunda değilsiiniz. oyle yaparsanız sızı ezık görup dahada ustunuze bıner. ne demek yahu evden kovmak...guçlu dur arkadaşım senı evden kovmasına ızın verme. kovarsada bır daha dönme derim.

Benimde düşüncem aynen böyle.Ezdirme kendini.Karnında bebeğinizle seni kapıya koyan bir adam için.

offf ne kadar çoğaldı bu evden git demeler:50:

bir de kadınları anlamak zor derler.asıl anlaşılmaz olan erkekler,ne istediklerini bilmiyorlar:47:

Ailesinden hiç kimse beni arayıpta boşver kızım geçer bile demedi. İş o kadar seviyesizleşti ki bizim oğlumuz yalan söylemez sizin kız yalan söylüyordura bile geldi olay. Ben anlamıyorum adam hem bunları yapıyor hemde inkar ediyor. Delikanlı gibi evet böyle yaptım bile demiyor. Ben artık tahammül edemiyorum...

kv ile annen konuşsa senin beklentilern yüzünden kavga ediyolar zaten zor geçiyor hayatları iş güç vs, ne olur dünürüm söyleme oğluna beklentilerini, ben söylüyor muyum kızıma hiç , damat şöyle damat böyle falan die. ne olur bak yıkılacak yuvaları, torunun babasız mı büyüsün dese?
ben anneme dedrttim, iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiicem zaman göstericek. ama en azından saf salak olmadığımızı bilsin. annemn de arkamda olduunu bilsin istedim artık.,ama kadın ilk anda baya tepkiler gösterdi. ağlamış anneme. yemnler etmiş falan ben oğluma bişi demiyorum die ama diyor belli ki. hem de besbelli. bi erkek o kdar ince düşünemez şunu yapmadın anneme bunu yapmadın dedklerini ağzım açık dinledm eşimn. mecbur değilim sen neler diyorsun dedim. annem de kadını aradı benm kzıızm çalışıyor sen bi hizmetçi tut dedi.
kadın bana küstü bilmem ne bana dedi ben senin annenin kapısına bi daha gtmem dedi. çok da tın. bana yaptıı her ufak iyiliği her aldıı şeyi anneme söylemiş. ne ayıp işte böyle zmanlarda çıkıyo insanların gerçk yüzleri. dışardan baksan ne anlayışlı ne olgun kadın dersn hiç öyle değil. kudurmuş köpek gibi durmuyor yernde oğluna bana karışamadıkça da çıldırıyor. ama eşim için annesi bi melek...takmııcam artık o kadını dedklerini, eşime de şikayet etmiicem.

Bu yoruma katılıyorum.
Anasının eteğinden ayrılamayan adamlara da sinir oluyorum!

Annedir elbette değerlidir, fakat göremediği artık senin de bir anne olduğun!

Şu anda yaşamakta olan sorunları sen yaşıyorsun, sana ne boşan ne de boşanma diyebilirim.
Bu tamamen senin kararın, çünkü hayatı yaşayacak ve karşına çıkacaklara göğüs gerecek olan sensin.

Nacizane fikrim, senin yerinde olsaydım eğer beni karnımda çocuğuyla kovan erkeğe saygım, sevgim, güvenim kalmazdı.
Aynı zamanda yapmış olduklarına "hayır ben öyle demedim - yapmadım O yalan söylüyor" diyen adamın ardından gitmezdim.
Bu davranışları ve tavırları çok yanlış.
Hatalarından insanlar dönebilir, değişebilirler, fakat eşin değişmediği sürece senin sorunların bu şekilde katlanarak devam edecek.
Çocuğunu sorunlu bir evliliğin içinde büyütmektense, huzurlu bir hayat sunabilirsin ona.
Fakat çok güçlü olman, bütün sorunlara, sıkıntılara tek başına göğüs germen gerekecek...
Allah yardımcın olsun, her ne karar alırsan al, inşallah en hayırlısı olur senin için... :34:

Son düzenleme:

Benimde düşüncem aynen böyle.Ezdirme kendini.Karnında bebeğinizle seni kapıya koyan bir adam için.

arkadaşlara katılıyorum, hiç zorunda değilsiniz bebeğinizi düşünmeyen sizi düşünmeden hamile halinizle bu kdar üzen bir insana katlanmak zorunda değilsiniz siz alttan alıp sürdürmek istedikçe bu tavırları artarak devam edecektir, bırakın biraz da erkekler yuvasını düşünsün annesinin eteklerinin altından çıkıp o yuva iki kişiyle kuruluyorsa iki kişinin de sorumluluğu var senin mecburiyetin değil o yuvayı korumak onun da görevi, gücünüzü toplayın va tavrınızı koyun burnu sürtülsün belki akıllanır hakkınızda hayırlısı

Ailesinden hiç kimse beni arayıpta boşver kızım geçer bile demedi. İş o kadar seviyesizleşti ki bizim oğlumuz yalan söylemez sizin kız yalan söylüyordura bile geldi olay. Ben anlamıyorum adam hem bunları yapıyor hemde inkar ediyor. Delikanlı gibi evet böyle yaptım bile demiyor. Ben artık tahammül edemiyorum...

son noktaya geldiysen eğer ve eşinin düzeleceğine ihtimal vermiyorsan git babanın evine canım..bebeğinin babası var zaten sadece her zaman yanında olmayacak..olsun yanii huzursuz bir ailede büyüyeceğine huzur içinde büyüsün daha iyi

4 aylık hamileyken size bunu diyen adama bir şans daha vermek demek mutsuzluk için 1 adım daha atmışsın demektir.
çocuğum için sabredeyim derken bir bakmışsın ki yıllar geçmiş 1 çocuk daha olmuş,sen mutlu huzurlu olmadıkça çocuğuna da faydalı olamazsın,
evet çok zor bir durum ama düzeleceğinden emin değilsen barışma sakın,
hiç birşey için geç değil,ailen destek oluyorsa kendi ayakların üzerinde durabilirsin,geçmiş olsun canım.

kv ile annen konuşsa senin beklentilern yüzünden kavga ediyolar zaten zor geçiyor hayatları iş güç vs, ne olur dünürüm söyleme oğluna beklentilerini, ben söylüyor muyum kızıma hiç , damat şöyle damat böyle falan die. ne olur bak yıkılacak yuvaları, torunun babasız mı büyüsün dese?
ben anneme dedrttim, iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiicem zaman göstericek. ama en azından saf salak olmadığımızı bilsin. annemn de arkamda olduunu bilsin istedim artık.,ama kadın ilk anda baya tepkiler gösterdi. ağlamış anneme. yemnler etmiş falan ben oğluma bişi demiyorum die ama diyor belli ki. hem de besbelli. bi erkek o kdar ince düşünemez şunu yapmadın anneme bunu yapmadın dedklerini ağzım açık dinledm eşimn. mecbur değilim sen neler diyorsun dedim. annem de kadını aradı benm kzıızm çalışıyor sen bi hizmetçi tut dedi.
kadın bana küstü bilmem ne bana dedi ben senin annenin kapısına bi daha gtmem dedi. çok da tın. bana yaptıı her ufak iyiliği her aldıı şeyi anneme söylemiş. ne ayıp işte böyle zmanlarda çıkıyo insanların gerçk yüzleri. dışardan baksan ne anlayışlı ne olgun kadın dersn hiç öyle değil. kudurmuş köpek gibi durmuyor yernde oğluna bana karışamadıkça da çıldırıyor. ama eşim için annesi bi melek...takmııcam artık o kadını dedklerini, eşime de şikayet etmiicem.

babam babasıyla konuştu neler oluyor falan dedi ama oğullarını savunmakla o kadar meşgullerki... birde oğulları herşeyi inkar ettiği için ve benimde elimde bir ispat olmadığı için beni suçlu çıkartmaya çalıştılar. Ben evi terketmişim v.s. v.s. Babam 'kızım git düzeltmeye çalış sen artık kendin için değil o bebek için yaşayacaksın,' falan dedi artık nefret ettim herşeyden. Ben bütün bunları nasıl ispatlayacam onu bile bilmiyorum... Yüzünü bile görmeye tahammülüm yok. Sevgiymiş sevgisi batsın adam hiç sevmemiş meğerse. Ya beni çok güzel kandırmış yada içine bir canavar girdi bilmiyorum...

babam babasıyla konuştu neler oluyor falan dedi ama oğullarını savunmakla o kadar meşgullerki... birde oğulları herşeyi inkar ettiği için ve benimde elimde bir ispat olmadığı için beni suçlu çıkartmaya çalıştılar. Ben evi terketmişim v.s. v.s. Babam 'kızım git düzeltmeye çalış sen artık kendin için değil o bebek için yaşayacaksın,' falan dedi artık nefret ettim herşeyden. Ben bütün bunları nasıl ispatlayacam onu bile bilmiyorum... Yüzünü bile görmeye tahammülüm yok. Sevgiymiş sevgisi batsın adam hiç sevmemiş meğerse. Ya beni çok güzel kandırmış yada içine bir canavar girdi bilmiyorum...

ses kaydı alsan :26:

okuyunca kocanın degişecegine hiç imkan vermedim
yaptıgını yapmadım diyen adamdan hayır gelmez
hakkında hayırlısı olsun söyleyecek çok bişey yok

ses kaydı alsan :26:

Tam anlamıyla onu yapmayı düşünüyordum bende :) Doğacak çocuğumdan endişe ediyorum bunca sıkıntıyla nasıl bir bebek dünyaya gelecek bilmem. Ben onun için her türlü fedakarlığı yaptım. düşünün sırf bedellisi için bütün altınları sattım üstüne kredi çektik be anası olacak cadı bende o altınları oğlunun bedellisi için sattığımı bile bile parayla satın aldı. Bunu söylediğimde bile sen kötü niyetlisin sen fesatsın kaynana görmemişsin sen diyor birde utanmadan. Ben ömrümde böyle görgüsüz böyle densiz bir aile görmedim. Kocamdan yana hiçbeklentim kalmadı ama ben haklarımı ve doğacakolan çocuğumun haklarını koruyabilmek adına geri döndüm.

gayet net kişiliği oturmamıŞ anasının beyniyle hareket eden bir adam. bu adamdan ne baba ne eş olur. yol yakınken kurtul tabiki biraz daha sabret kendinide eşinide sorgula çık git demiyorum ama uzakdıkça yıpranan sen olursun o gamsıza hiç birşey olmaz

bence uzun uzun düşün öyle karar ver deli midir nedir yapıyor bir de utanmadan inkar ediyor. iki gün içinde aynı şeyi tekrarladığına göre pişman da olmuyor. bence bir müddet ayrı kalın en azından

Allah yardımcın olsun canım senn eşin ne kadar benmkine benziyor.benimde geldigim nokta kızım 1 haftalıkken evi terkettim babamgildeyim nerdeyse 2 ay olck ne arayan var ne soran sende iyi düşün taşın senin için ne en dogruysa senden baska kimse iyi bilemez senden önce hareket ederken bebeğinide düşün çünkü artık tek değilsin

bı daha sana bu evden gıt derse, "sen defol git, burası benım evım, ben yuva yaptım bu evı. madem bu kadar ana kuzusuydun ne dıye benle evlenıp gunahıma gırdın" de.
amma çoğaldı bu dengesızlerden yaaaa. ne sanıyorlar evlılıgı. kime bu havaları, analarına erkek olduklarını mı ıspatlamaya calışıyorlar boyle yaparak. gitsin anasının koynunda yatsın, uyusn, büyüsün madem.
çileden cıkıyorum boyle konusları görünce yaaa...

yaptıgının söyledıgının arkasında duramayan korkak adam müsvettesi...

onu doguran kadın anneymiş de sen o karnındakı cocugun nesi oluyorsun acaba?

ya varya alcan bunların hepsini ibreti alem için yatırcan falakaya 500 sopayı bascan

ilk kavgamızı küçük bir nedenden hamile oldugumu söylemeden bir kaç gün sonra yaptık ve beni evden kovdu hamileligim boyunca boşanalım annemi neden aramıyorsun saga baktın sola baktın kavgaları verdı ve bunlar nefes aldırmıyordu hormonlar zaten alt üzt zor bir hamilelik bana yaşattıklarını anladıgını söyledigi zaman çocugum 10 aylık olmustu ve nohusalık sendromu beni delirtmişti yanıma yaklaştıramıyordum. anladıgını söyylediginde ise ilk boynuzu yemiş ve affetmiştim ne degişiyor hiçbirşey çocuk seninde cocugun ama hayat senin hayatın iyi düşün derim ben hemde çok iyi düşün akıllarını başlarına almıyorlarda almasını saglarsan susmasını bilsin SONDA SÖYLENECEK LAFI BAŞTA SÖYLEDİKLERİ İÇİN BİZİ YAVAŞ YAVAŞ KAYBEDİYORLAR ama o kadar eminler ki çocuk var zaten gidemez düşüncesine agızlarında alışkanlık oluyor BOŞANALIM cumlesi

Back
X