ne yapacağım bilmiyorum :(

Doiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
189
267
103
Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır kk'yı takip ediyorum bir süredir de üyeyim. Uzun süredir yazmak istiyordum ama yargılanırım diye de çekiniyordum. Neyse uzatmadan konuya geçiyorum, 24 yaşındayım 3 yıllık bir birlikteliğim var. Ara sıra çok gıcık olsam da, seviyorum sevgilimi güzel anlaşıyoruz. Sorunum şu ki erkek arkadaşımla arkadaş grubumuz ortak ve hepimiz birbirimizle samimiyiz. Benden yaşça büyük bir arkadaşımız, ki abim gibi görürüm, sevgilime uygunsuz şakalar yapıyor. Homofobik değilim, ama homoerotik şakalardan gerçekten sıkıldım. Acaba kalbini kırmadan ya da manyak gibi gözükmeden nasıl uyarabilirim kendisini? Arkadaşlığımızı bitirmek taraftarı değilim çünkü bunun dışında gerçekten çok iyi anlaşıyoruz ve abim gibi önceden de dediğim gibi. Erkek arkadaşım çoğu zaman gülüyor ama rahatsız olduğu da belli, belki de hiç karışmayıp onun bir şeyler yapmasını beklemeliyim? Ya da ben mi abartıyorum, lütfen yardım edin

Homoerotizm; aynı cinsiyete sahip insanlar arasındaki cinsel cekiciliktir.
Homoerotik saka nasil oluyor?!

Şakalar size yapılmıyor, erkek arkadaşınızın da annesi değilsiniz. Bırakın rahatsızsa o düzeltsin durumu.

E sevgilin gülerse adamda eglenceli oldugunu düsünüp devam eder saçma şakalarina. Bi iki gülmeyin bakin nasil duruyor o şakalar.

erkek arkadaşının velisi gibi davranmış olursun bişey dersen çok garip olur, rahatsızsa erkek arkadaşın belli etmeli doğal olarak, hatta bence direk dümdüz söylesin, abi bu tarz şakalardan hoşlanmıyorum diye, insanların kendini net ifade etmesinde fayda var

Sevgilim erkek ve şakaları yapan da erkek, şakayı yapan kişi sevgilimi arzuladığını hissettirecek şakalar yapıyor. Aynı cinsiyetten oldukları için de homoerotik şaka oluyor? Yanlış kelimeyi seçmiş olabilirim, kusura bakmayın. Yanak sıkmadan bacak okşamaya, sarılırken genital bölgesini değdirmeye kadar fiziksel temaslar ve anlatsam siteden engelleneceğim pis laflar atıyor. Nasıl şakaysa, düşününce yine çok sinirlendim

Şaka değil onlar yahu. Bildiğin taciz ediyor sevgilini.

Normal şartlarda bir erkek böyle hareketlere asla gülüp geçmez. Sizden önce tepkisini koyardı. Demekki hoşuna gidiyor.

Senden once erkek arkadasinin rahatsiz olmasi gerekiyor . Olmamasi soru isareti.

Bence de normal koşullarda koyması gerekirdi. Acaba çekiniyor mu diye düşünüyorum, çünkü sevgilime zamanında çok büyük bir yardımı dokunmuştu. Ama bu yaptığını yine de haklı duruma çıkarmaz!? Kafam çok karışık, bir yandan 8 ay sonra Belçika'ya taşınacağız ve kendisini çok daha az göreceğiz.

Erkek arkadasinla konusmayi denedin mi?
Yani sen bilirsin ama ben rahatsiz oluyorum de mesela.

2-3 haftadır süren bi durum, kendisi bir şey yapar belki diye susayım dedim ama konuşmayı düşünüyorum. Belki de geç bile kaldım, konuşmam lazım evet.

Ortada oyle bir rahatsizlik durumu iceriyorsa ki buna sende dahil yani tanik oluyorsan kendinin de rahatsiz oldugunu hos karsilamadigini bu durumu iza edebilirsin sende sahit isen elbette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…