- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Ben de nickinizi gördükçe konuya odaklanamadım. Harflerin arasına "a" koydum evet.
Nasıl fark etmedim, ben de şaşırdımGerçekten saflık olmuş. Sevgilimle konuşmak en mantıklısı sanırım. Hoşuna gittiğini sanmıyorum yoksa neden bir ilişkimiz olsun ki? Ben homoseksüel olsam ve heteroseksüel bi ilişkim olsa, karşı tarafı kandırmamak ve zamanını harcamamak için konuşur, ayrılırdım. Onun da benim gibi düşündüğünü düşünmekteyim.
Aklına gelmeyenlerinde aklına getircez.hah konu sahibi yanlış hatirlancak kk'da.
Valla sizin mesajı da gördüm yalnız değilmişim dedimAklıma ozan güven'in malum küfürlü videosu bile geldi, nerelere gittim ohoo
Doiy erkek arkadaşınızın rahatsız olmaması hakikaten ilginç. Sormayı denediniz mi?
Bu ne böyle ne kadar saçma sevgilinin tepki göstermesi gerekir sizin yapacağınız birşey yok.o kişiyle sizin vasitanizla mi arkadasSevgilim erkek ve şakaları yapan da erkek, şakayı yapan kişi sevgilimi arzuladığını hissettirecek şakalar yapıyor. Aynı cinsiyetten oldukları için de homoerotik şaka oluyor? Yanlış kelimeyi seçmiş olabilirim, kusura bakmayın. Yanak sıkmadan bacak okşamaya, sarılırken genital bölgesini değdirmeye kadar fiziksel temaslar ve anlatsam siteden engelleneceğim pis laflar atıyor. Nasıl şakaysa, düşününce yine çok sinirlendim
evet hanfendi iki ay sonra sırf bir grup kadını trollemek için kk'dan hesap aldım ve bunu uydurdum. Lütfen biraz mantıklı olun. Sibirya kurtlarını sevmem beni nasıl erkek yapıyor onu da anlayamadım. Hepsini geçtim, böyle bir şey yapsam elime ne geçecek yani.
Simdiye kadar erkek arkadasinizla neden konusmadiniz? Ben direk öyle bi anda ohaa der sevgilimin yüzüne bakardim sonrada o kendini aciklamak zorunda kalirdi. Sizde sorun direk x abinin sana yaklasimindan rahatsiz olmuyomusun hic diye?Derdimi ciddiye alan arkadaşlar, erkek arkadaşım 2 gün daha şehir dışında dönünce konuşacağım kendisiyle. Sizce nasıl dile getirmem uygun olur?
Evet biz de merak ediyoruz elinize ne geciyor ama her gun birkac tane sizin gibi trol oluyor. Usenmeden birkac hafta onceden uyelik de aliyorlar. Mesele sibirya kurdu degil genel ambiyans.
Evet normalde bir bayan aninda tepki verir ya yapana, ya da sevgilisine. Uzun sure bu konuya kafa yormaz, tepki koyar. Erkek arkadasini yoklar vs. Bu konu fake ve bizim tepkimizi olcmek, eglenmek icin. Erkek uye.Simdiye kadar erkek arkadasinizla neden konusmadiniz? Ben direk öyle bi anda ohaa der sevgilimin yüzüne bakardim sonrada o kendini aciklamak zorunda kalirdi. Sizde sorun direk x abinin sana yaklasimindan rahatsiz olmuyomusun hic diye?
Ben istedigime inanmakta ozgurum ama erkekler uyelik alma konusunda ozgur degil.Yani ne diyim bilemiyorum, istediğinize inanmakta özgürsünüz.
Ben istedigime inanmakta ozgurum ama erkekler uyelik alma konusunda ozgur degil.
Seni K.I.B'ledim. Yoneticiler musait olunca geregini yapacaktir. Sevgilin donmeden islem yamis olurlar.Ben de erkek üye değilim! Yareppim bana sabır ver.
Neden sormadığıma gelirsek başlangıçta bu küçük şeylerdi, çok gözüme çok batmıyordu ama son görüştüğümüzde çok ayıptır söylemesi b.kunu çıkardı. O gün tepki vermediğim için ben de pişmanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?