ne yapacağım bilmiyorum :(

Bir höst demek lazim o adama, nasil şakalar onlar öyle!
Sevgilin ses cikarmiyorsa onu da bir durup düşünmek lazim.
Zamaninda iyilik etti diye susulacak bir konu degil, hosuna gidiyor olmasin sakin??

Nasıl fark etmedim, ben de şaşırdım Gerçekten saflık olmuş. Sevgilimle konuşmak en mantıklısı sanırım. Hoşuna gittiğini sanmıyorum yoksa neden bir ilişkimiz olsun ki? Ben homoseksüel olsam ve heteroseksüel bi ilişkim olsa, karşı tarafı kandırmamak ve zamanını harcamamak için konuşur, ayrılırdım. Onun da benim gibi düşündüğünü düşünmekteyim.

Homoseksüel olup hetero evliliği yapanlar var. Paravan evlilik diyorlar. Ama iyi gözlemle bence.

Aklına gelmeyenlerinde aklına getircez. hah konu sahibi yanlış hatirlancak kk'da.

Valla sizin mesajı da gördüm yalnız değilmişim dedim Aklıma ozan güven'in malum küfürlü videosu bile geldi, nerelere gittim ohoo

Doiy erkek arkadaşınızın rahatsız olmaması hakikaten ilginç. Sormayı denediniz mi?

Ben yazmak istemedimdee... Neyse yazmasamda bircok kiside aynı seyi cagristirirmis zaten.

Bu ne böyle ne kadar saçma sevgilinin tepki göstermesi gerekir sizin yapacağınız birşey yok.o kişiyle sizin vasitanizla mi arkadas

24 yasindasin . Deliyurek 1999'da yayinlandi. 7 yasinda deliyurek izleyip hayran mi oldun? Fotograf tercihin ve fotograftaki kopek ile fotografin genel ambiyansi bir bayanin tercihini yansitmiyor. Actigin ilk konu homoerotizm. Deliyurek de tamamen dlyrk icin paravan. Erkeksin. Erkek uye yasak.

evet hanfendi iki ay sonra sırf bir grup kadını trollemek için kk'dan hesap aldım ve bunu uydurdum. Lütfen biraz mantıklı olun. Sibirya kurtlarını sevmem beni nasıl erkek yapıyor onu da anlayamadım. Hepsini geçtim, böyle bir şey yapsam elime ne geçecek yani.

Derdimi ciddiye alan arkadaşlar, erkek arkadaşım 2 gün daha şehir dışında dönünce konuşacağım kendisiyle. Sizce nasıl dile getirmem uygun olur?

Evet biz de merak ediyoruz elinize ne geciyor ama her gun birkac tane sizin gibi trol oluyor. Usenmeden birkac hafta onceden uyelik de aliyorlar. Mesele sibirya kurdu degil genel ambiyans.

Derdimi ciddiye alan arkadaşlar, erkek arkadaşım 2 gün daha şehir dışında dönünce konuşacağım kendisiyle. Sizce nasıl dile getirmem uygun olur?
Simdiye kadar erkek arkadasinizla neden konusmadiniz? Ben direk öyle bi anda ohaa der sevgilimin yüzüne bakardim sonrada o kendini aciklamak zorunda kalirdi. Sizde sorun direk x abinin sana yaklasimindan rahatsiz olmuyomusun hic diye?

Evet biz de merak ediyoruz elinize ne geciyor ama her gun birkac tane sizin gibi trol oluyor. Usenmeden birkac hafta onceden uyelik de aliyorlar. Mesele sibirya kurdu degil genel ambiyans.

Yani ne diyim bilemiyorum, istediğinize inanmakta özgürsünüz.

Simdiye kadar erkek arkadasinizla neden konusmadiniz? Ben direk öyle bi anda ohaa der sevgilimin yüzüne bakardim sonrada o kendini aciklamak zorunda kalirdi. Sizde sorun direk x abinin sana yaklasimindan rahatsiz olmuyomusun hic diye?
Evet normalde bir bayan aninda tepki verir ya yapana, ya da sevgilisine. Uzun sure bu konuya kafa yormaz, tepki koyar. Erkek arkadasini yoklar vs. Bu konu fake ve bizim tepkimizi olcmek, eglenmek icin. Erkek uye.

Ben istedigime inanmakta ozgurum ama erkekler uyelik alma konusunda ozgur degil.

Ben de erkek üye değilim! Yareppim bana sabır ver.

Neden sormadığıma gelirsek başlangıçta bu küçük şeylerdi, çok gözüme çok batmıyordu ama son görüştüğümüzde çok ayıptır söylemesi b.kunu çıkardı. O gün tepki vermediğim için ben de pişmanım.

Seni K.I.B'ledim. Yoneticiler musait olunca geregini yapacaktir. Sevgilin donmeden islem yamis olurlar.

Erkek arkadaşın yeterince rahatsız olsa tepki verirdi. Sizi dertlendirecek bir şey yok.

Oooo çok sert.. Bence erkek arkadaşınıza rahatsız olduğunuzu belirtin. Böyle şakaların her türlüsüne karşıyım ben ya. Kadınlar arasında olanında. Çok vıcık vıcık kötü bi ilişki tarzı olarak gelir hep aklıma öyle şakaların yapıldığı ortamlar. Bide sizin yanınızda yapılması ekstra çirkin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…