Ne yapacağım hakkında kararsızım, yardımcı olur musunuz?

disiikurrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
8
1
1
27
Eşim borcum var diyerekten borç olarak görümcemin eşinden 133 gram altın almıştı. Evliliğimin başında eşimle çok sıkıntı yaşadık. Ailemde hepsine tanıklık etti. Eniştesi verdiği altını geri istiyo ya kredi çekip ödeyecek ya da bana takılan altınlarla ödeyecek. Ama ben altınları eşime versem mi vermesem mi çok kararsızım. Kendi ailemde vermemem konusunda ısrarcı. Eşimin çaresiz durumunu görmekte çok canımı sıkıyo. Ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
İki ucu pis değnek valla zor karar. Ama isteyen adama borcunu ödemek zorundasınız eşinizle ilişkiniz nasıl bilemem ama siz eşinize borç olarak verebilirsiniz altını

Beynim yine yandı çok zor durum ama eşine yardımcı ol aranız nasıl bilmiyorum ama yardimci ol çaresiz bırakma adamı hasta olur vallahi

Nikah kıyilirken iyi günde ve kötü günde diye basliyordu degilmi ? En azindan ben hala öyle biliyorum. Bir saniye bile düşünmezdim keza dusunmedim de, Düğününümuzden 3 gun sonra bütün takilarimizi borçlarımızı ödemek icin bozdurduk. Hic pisman oldum mu? hayir..! Bu sizin vicdanınız ile vereceginiz bir karar olmali bence.!

Eşinizle mutluysanız huzurluysaniz verin kredi belasına bulaşmayın odeyemediginiz de sonuçta gene evinizde huzursuzluk olucam. Yok şayet mutsuz iseniz zıkkımın kökünü ödesin. Çok hassasım bu konuda bende

Arkadaşım ailenin boş ver kapı kapanınca sen kocanla kalıyorsun Senin işin borçu varken sen altın larını rahat takabilir misin. Benim eşimin işi yoktu evi donatırken ben altınlarımı bozdurdum yüzüğmle kaldım ver altın 13 gr fazla değilki

İyi günde kötü günde dedik bizde ama benim kocam benim altınları mi benim rızam olmadan babasına vermiş

Beynim yine yandı çok zor durum ama eşine yardımcı ol aranız nasıl bilmiyorum ama yardimci ol çaresiz bırakma adamı hasta olur vallahi
Aramız daha 1 haftadır iyi çok büyük sıkıntılar atlattık tekrar aynı durumlara düşersek diye korkumdan tereddütteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…