- 9 Haziran 2019
- 8
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi disiikurrt
-
Bende burda bi dumur oldum adamın eşinin altınları var ve görümcenin eşinden borç alıyor tuhafKendi altınlarınız varken başkasından altın olarak borçmu aldınız .
Yenimi evlendiler acaba , eşi düğün için almış olabilir .Bende burda bi dumur oldum adamın eşinin altınları var ve görümcenin eşinden borç alıyor tuhaf
İyi günde kötü günde dedik bizde ama benim kocam benim altınları mi benim rızam olmadan babasına vermişNikah kıyilirken iyi günde ve kötü günde diye basliyordu degilmi ? En azindan ben hala öyle biliyorum. Bir saniye bile düşünmezdim keza dusunmedim de, Düğününümuzden 3 gun sonra bütün takilarimizi borçlarımızı ödemek icin bozdurduk. Hic pisman oldum mu? hayir..! Bu sizin vicdanınız ile vereceginiz bir karar olmali bence.!
Kendi ailemde vermemem konusunda ısrarcı
Bu adam eşiniz olarak kalıyorsa o altınlar ortak degil midir?
Evlilikte senin benim olayı mi var ya ?
Aramız daha 1 haftadır iyi çok büyük sıkıntılar atlattık tekrar aynı durumlara düşersek diye korkumdan tereddütteyimBeynim yine yandı çok zor durum ama eşine yardımcı ol aranız nasıl bilmiyorum ama yardimci ol çaresiz bırakma adamı hasta olur vallahi
Daha yeni evliyim ve evliliğim daha yeni yeni oturmaya başladı, zamanla o da oturur heraldekendi ailesi annesi babasıymış.
evlenince kocasıyla aile olduğunu fark edememiş hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?