Ne yapacağım hakkında kararsızım, yardımcı olur musunuz?

İyi günde kötü günde dedik bizde ama benim kocam benim altınları mi benim rızam olmadan babasına vermiş

O sizin kocanizin düsüncesizliginden olamuş. Mutlaka sizin rizanizi da almaliydi. Her evlilik, her eş farkli oluyor malesef. Ben hic pisman olmadim diyorum. çünkü benim eşim beni hic pisman etmedi.

O sizin kocanizin düsüncesizliginden olamuş. Mutlaka sizin rizanizi da almaliydi. Her evlilik, her eş farkli oluyor malesef. Ben hic pisman olmadim diyorum. çünkü benim eşim beni hic pisman etmedi.
Ne güzel huzurlu olmadıktan sonra onlarında hiç anamı kalmıyor zaten

Altınlarıda takmıyorum aslında kasada duruyo, ileriye yatırım olarak dursun diye düşünmüştüm ben

Daha yeni evliyim ve evliliğim daha yeni yeni oturmaya başladı, zamanla o da oturur heralde

o halde evliliğin ilk kuralı kalbin ne diyorsa onu yap. ananın babanın lafıyla hareket etme.
eşin sana güvenebileceğini görsün.
senin borcun olsa eşinin de parası olsa ama vermese gidip kredi çeksen?

E o altınlar ikiniz için degil mi? Evlik için degil mi? Bana sacma geldi vermemeniz

Esine altin verip vermeme konusunu dusunmek bile bana yanlis geliyor. Ben evlendigim hafta tum Altinlarimi bozdurdm borclarimizi odedik. Evlilikte senin benim konusu olmasi yanlis bence.

Kesinlikle evinde huzur olsun soğan ekmek bile insana harika gelir

Bizim burda bi yaşlı teyze vardi.birgun bizlere nasihat ederken,
"Altindan leğenin olsa ne fayda sen icine hergun kan kustuktan sonra" demişti. Hic unutmam o sözünü.
Allah herkesi evinde mutlu etsin Insallah. Ve yine eskilerin dedigi gibi
Herkesi yerine yakistirsin. Cok üzülüyorum son gunlerde acilan konularin çoğunluğu boşanmalar üzere malesef.

Belki de eniştenin ihtiyacı var. Kendi parası sizdeyken o başkasından borç mu alsın yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…