- 9 Haziran 2019
- 8
- 1
- 1
- 27
- Konu Sahibi disiikurrt
-
Benimde nişanda takılan altınların yarısını benden habersiz annesine verdi bu da içimde yaraİyi günde kötü günde dedik bizde ama benim kocam benim altınları mi benim rızam olmadan babasına vermiş
İyi günde kötü günde dedik bizde ama benim kocam benim altınları mi benim rızam olmadan babasına vermiş
Huzur bozulacak bi durumum yok şükür sadece tereddütteyim ve bu yüzden sizlere sorup fikir almak istedim13 gram için huzur bozmaya değer mi ya
Ne güzel huzurlu olmadıktan sonra onlarında hiç anamı kalmıyor zatenO sizin kocanizin düsüncesizliginden olamuş. Mutlaka sizin rizanizi da almaliydi. Her evlilik, her eş farkli oluyor malesef.Ben hic pisman olmadim diyorum. çünkü benim eşim beni hic pisman etmedi.
Altınlarıda takmıyorum aslında kasada duruyo, ileriye yatırım olarak dursun diye düşünmüştüm benArkadaşım ailenin boş ver kapı kapanınca sen kocanla kalıyorsun Senin işin borçu varken sen altın larını rahat takabilir misin. Benim eşimin işi yoktu evi donatırken ben altınlarımı bozdurdum yüzüğmle kaldım ver altın 13 gr fazla değilki
Benimde en ufak tartışmada istiyorum. Sizde istiyormusunuz ?Benimde nişanda takılan altınların yarısını benden habersiz annesine verdi bu da içimde yara
Ne güzel huzurlu olmadıktan sonra onlarında hiç anamı kalmıyor zaten
Kesinlikle evinde huzur olsun soğan ekmek bile insana harika gelirAynen dünya kadar malin olsa neye yarar, icinde mutluluk olmayinca?
Ver gitsinHuzur bozulacak bi durumum yok şükür sadece tereddütteyim ve bu yüzden sizlere sorup fikir almak istedim
Yardımcı ol eşine bu seni küçültmez yüceltir seni kalbin temiz olsun gerisi gelirAramız daha 1 haftadır iyi çok büyük sıkıntılar atlattık tekrar aynı durumlara düşersek diye korkumdan tereddütteyim
İstiyorum, süreklide söylüyorum ama gelmiyo malesefBenimde en ufak tartışmada istiyorum. Sizde istiyormusunuz ?
Daha yeni evliyim ve evliliğim daha yeni yeni oturmaya başladı, zamanla o da oturur heralde
Çok haklısıno halde evliliğin ilk kuralı kalbin ne diyorsa onu yap. ananın babanın lafıyla hareket etme.
eşin sana güvenebileceğini görsün.
senin borcun olsa eşinin de parası olsa ama vermese gidip kredi çeksen?
Kesinlikle evinde huzur olsun soğan ekmek bile insana harika gelir
Belki de eniştenin ihtiyacı var. Kendi parası sizdeyken o başkasından borç mu alsın yani?Eşim borcum var diyerekten borç olarak görümcemin eşinden 13 gram altın almıştı. Evliliğimin başında eşimle çok sıkıntı yaşadık. Ailemde hepsine tanıklık etti. Eniştesi verdiği altını geri istiyo ya kredi çekip ödeyecek ya da bana takılan altınlarla ödeyecek. Ama ben altınları eşime versem mi vermesem mi çok kararsızım. Kendi ailemde vermemem konusunda ısrarcı. Eşimin çaresiz durumunu görmekte çok canımı sıkıyo. Ne yapmam gerekiyo bana yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?