canım hayırlı olsun hamileliğin
bak ne güzel eşin uğraşmış senin için düzelmeye de çalıışmış
her gün kavga ederken şimdi 4 ay hiç kavga etmemişsiniz
o sana bir adım gelmiş şimdi sıra sende diye düşünüyorum pozitif
bak olaylara bence gitmelisin
İstanbul _ İzmir , uçakla gitmeyecekseniz özel araçla gidecekseniz mutlaka her 1/2 saatte durup yürümeniz lazım. Otobüsle ve bu sıcakta dr. ne dersin ben olsam asla gitmezdim. Kendi anam babam bile olsa.
yaşadığın şeyler hoş değil ama bence gitmelisin... gitmezsen eğer eşinin ailesi işte o zaman doldurur eşini, eşin zaten gitmemenden hoşnut değil, onların dolduruşuna gelirse aranız daha çok açılır... sen gidersen her şeye rağmen eşin sana laf söyletmez.. diye düşünüyorum ama karar senin tabi sıkma canını hamileymişsin bir hafta çabuk geçer
Madem gitseniz + tartışma çıksa bile eşiniz sizi ezdirmez, arkanızda olur, bence gidin derim...
eşin iznini ertelesin biraz eylül ekim gibi havalar biraz serinler, olmadı kurban bayramında gidin, bu bayram gitmeniz şart mı?
git; ama kendini illa kavga çıkacak diye şartlandırarak gitme
Allah rızası, eşimin hatrı için, mübarek gün gidip ellerini öpüp geleceğim gibi güzel duygularla git
eşin çok anlayışlı ama sen çok orta yolcu gelmedin bana
canım Allah şimdiden analı babalı büyütsün . Eşinin ailesiyle sorunlar olmuş çok haklısın seni istemediklerini açık açık dile getirirlerse bu çok büyük sorun olu tabi. ama artık bazı şeyleri eşinle aşmış olduğuna inanıyorum.eşimin ailesiyle altılı üstlü oturuyorduk demişsin ama şimdi izmirdesin ki yoluun uzunluğundan bahsediyosun öyle anladım ben.Eşin anlamış hatasını senin yanına gelmiş ve 4 ay olmuş olaylar düzelmiş.Şimdi bence sana yapmak düşen.eşinin yanından bir saniye ayrılmaman madem onlar sizin ayrılmanızı istiyor,sen gitmessen ellerine bir fırsat vermiş olursun.önceden olsa neyse şimdi hamilesin çocuğunuz olacak.Bence sadece bayramda gitmek bile yeterde artar bile.sen eşinle git,sen eşinle iyi anlaştıkça,bir de üstüne çocuğunuzun mutluluğu onları çatlatmaya yeterde artar bile.azıcık sık dişini söylenenleri duyma.eşin için gittiğini unutma.eşinle gitmeden öncede konuş bence orda bir şey olursa seni üzerlerse seni yalnız bırakmasın sakın. üzerine titresin iyice.şartını koş öyle git derim ben canım.
Hayırlı olsun hamileliğim :) Ben olsam giderdim, eşin adım atmış , sen de bir adım atmalısın. Eşin senin yanında zaten
İnsanın sevmediklerini görmesi, aynı eve girmesi çok zor bilirim((
Ama birde şöyle düşün eşin peşinden gelmiş, fedakarlık yapmış, arkamda durur diyorsun.
O zaman bi git gör bakalım dediğin gibimi.
Torunları olacak elbet görmek isteyecekler belki onlarda daha ılımlı davranırlar.
Davranmazlarsa bir daha gitmezsin eşinde bişey diyemez
ben olsam gitmezdim sanırım, bu sıcakta hamile hamile yolculuk yapmak, istenmedinizi sevilmediğinizi bildiğiniz bir evde bir hafta geçirmek hem de hamileyken büyük knouşmak istemiyorum ama ben gitmezdim evet.
kendinizi ölçüp tartın ben mesela çok etkilenirim en ufak bi şeyden, eğer siz ben dayanıklıyım etkilenmem sabrederim vs diyorsanız gidin ama en ufak bir imayla bile demoralize oluyorsanız gitmeyin hem size hem bebeğinize yazık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?