Ne Yapacagım Simdi.?

Amin canım sagolasın Öyle düsünmeye calıstım canım tatil gezeriz egleniriz ama yok yani neresinden cekersem cekeyim sıkıntı oluyor içimde..Büyük ihtimal gitmeyecegim..Zaten esim kendine bilet almıs bu sabah bana aldı mı biliyorum sormadım ama istemedigimi biliyor ben istemedigim sürece razı edemeyecegini de biliyor yine de tam kararım yok 1 -2 gün icinde söyledim söyledim söylemedim gidecek tek basına

Son düzenleme:

Öyle tabi canım hiçbir zaman onlardan kopsun demedim belki bende esimi doldursaydım sebep coktu..Esim mutsuz olsun istemiyorum ama bazı seyleri idrak etmek zorunda istemiyorsam sebebi var..Anlayamayacak bir insan degil..Bak sen gelmelerine bile katlanamam diyorsun belki benden agır seyler yasamıssındır bilmiyorum ama ben yinede herseye ragmen sildim demedim görüsmem demedim aramam demedim gelmesinler demedim gerci geldigimden beri aramıyorum icimden gelmiyor onlarda aramıyor..Esim rahat olsun diye tek kötü söz etmedim ne olursa olsun ailesinden uzakta o da insan özlüyordur.Ama bir yerden sonrası nankörülük..Ben bu kadar bos veriyorken..Sonucta 4 gözle beni beklemiyorlar..Hayırlısı artık ne tamam diyebiliyorum ne hayır

İnsallah cok beklemeden saglıkla hamile kalır ve kavusursun bebegine canım isteyen bütün kardeslerimle beraber O zamanlar geldiginde bebeginin mutlulugundan kimseyi gözün görmez merak etme simdiden bosuna yorma kendini..

Haklısın canım biraz gec kaldım karar vermekte esim sadece kendine bilet almıs sanırım benden ümidi kesmis sert konusunca Eger gitmeye karar verirsem bir kac günüm var..Söylediklerin cok dogru ama mantıklı düsünemiyorum duygularım agır basıyor bu konuda..Oraya gidersem mutlu oldugumu gösterebilecegimi sanmıyorum cünkü ister istemez donup kalıyorum orda konusasın gülesim hic bir sey yapasım gelmiyor..Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…