Canım çok zor bir durum, Allah yardımcın olsun. Ben olsam napardım diye düşünüyorumda, kavga çıkacağının bile bile, sonu kötü olacağını bile bile eşimi yalnız göndermezdim. 1 yıllık evliyim, eşimin ailesi 1 saatlik mesefade oturuyor, nerdeyse her hafta sonu gidiyoruz, aile yapımdan çok farklı bir ailesi var, ama eşim için katlanmak zorundayım. Senin yaşadıklarını yaşamadım belki benim gerildiğimden kat kat daha fazla gerileceksin ama kaldığın zamanda gerileceksin bundan emin ol. Dolduruşa gelmez diyorsun ama gitmediğin için zaten kırgın sana, yani dolduruşa gelmese bile dönüşte sorun yaşayacağınız aşikar. Sıcakta yol çekilmez demişsiniz ama otobüsle gidiyorsunuz, gece binersiniz uyursunuz yol geçer. Zor bir durum anlıyorum ama erkekler genelde bencil bir yapıdalar, sorgulamayı bırakın bi kenara bence. Gidecekseniz eşiniz için, aileniz için gideceksiniz, onlar için değil.
Evet yaşananlardan sonra eşinizin bukadar kısa sürede bunu teklif etmemesi gerekirdi belki de ama. Ailesi sonuçta, atamazki nekadar kötü olursa olsunlar.
Farklı şeylere odaklanın, 1 hafta değişiklik olacak size. İstanbulda gezilecek çok yer var. İsteseniz hergün sabah çıkıp akşam girersiniz eve. Gittiğiniz zaman siz değerli olursunuz eşinizin gözünde, ama gitmezseniz onlar bişi demese bile kırgın ve kızgın olucak.
Eşinize sadece kendisi için gittiğinizi mutlaka belirtin. Aslında kesinlikle istemiyorum ama sana olan sevgimden gidiyorum diyin.