Ne yapacağım yardım edin:(

stayawayfromme

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
Ablam yeni evlendi. Kocasının ablasının oğluna aşığım. 7-8 kez görüştük aile ortamında. Aramızda 6-7 yaş var. Görüştüğü birisi yok bildiğim kadarıyla, düğünde bir kızla dans etti ama sevgili değiller sanırım. Aşırı yakışıklı, tatlı, sempatik. Huylarımız bile uyuşuyor, ben de çok güzel denilemem ama çirkin de değilim. Ama sanki bana çocuk muamelesi yapıyor ki yaşıma göre gayet olgunum, nerede ne konuşacağımı bilirim, gayet bilgiliyim, nerede ne giyeceğimi bilirim vs. yani çocuk değilim. Nikahta yanağımdan makas aldı ben de ona çok bakamıyorum arada kesiyorum ama o da bana hiç bakmıyor Ben daha yeni yeni tanışıldığı için ve benden yaşça büyük olduğu için abi diyorum Ne yapacağım?

Yaşadığın şey ilgi ve hoşlantı aşk böyle olmaz ki yada bi heves . Ya da bi hayranlık sadece dış görünüşe bakarak böyle düşünüyorsun sanırım belki de çıktığınızda bi sürü problem yaşıcaksın unutamam diye sakın düşünme unutursn bu bi sadece heves sakın düşünme unutamıcam diye unutulur elbet her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…