Ne yapacağım? :(

Babam ve kardeşime üzülüyorum ben yoksa annem çok sabit ve düz fikirli ananem dedem var onlar içğn gitmem lazım vavam en sonunda gelme dedi hep annenle böyle oluyosa gelme etrafta görürdük anası babası ayırmış diye de inanmazdık diye anneme çıkıştı ama bakalım

Anneniz çok haksız. Eşinide sırf dış görünüşünü size yakıştırmadığı için istememişler. Birde zaten evlenmiş düğün yapmışsınız 8 ay sonra tekrar düğün istediğide çok saçma olmuş. Eşiniz yine gidip gelmenizi problem yapmıyormuş daha ne istiyo anneniz anlamadım. Ben sizin yerinizde olsam tabiki bayram günü eşimi yalnız bırakmaz önce onunla bayramlaşıp öyle giderdim. Vicdanınız rahat olsun çünkü annenizin istekleri gerçekten çok bencilce.

Sizde fazla katisinız bence eş bulunur da ana baba bulunmaz umarım çocuklarınız bigun sizin gibi bi düşünceye sahip olmaz zira insan yaşlanınca huy degistirebilio bakarsınız başınıza gelir kapı dışarı edilirsiniz

Eşim benim hayat arkadaşım ve onu haksız yere kimse ezemez..
Burada aile haksız.. Anam babam diye de haksızlığa göz yumamam kimse kusura bakmasın..
Ve inşallah da çocuklarım benim gibi bir düşünceye sahip "OLUR"

Nasip bu işler kapı dışarı edilmek ne demek, kapı dışarı et diye bir şey söylemedim.. Kısmetimizde edilmek varsa ediliriz, ha bu arada bana böyle konuştuğunuza göre siz kendinizin kapı dışarı edilmeyeceğinize eminsiniz sanırım.. :))))

Asla büyük konuşmam

Yarısını okudum bayram sabahi eşinle kal derim

Annenin niyeti seni gormek degil, bildigin esinle ve ailesi ile vakit gecirmeni, bayramlasmani engellemek. Benim esim de ailemle gorusmez, ben de annemle bir yildir gorusuyorum. 3 yil hitti evleneli. Daha hic bayramda gitmedim annemin yanina, gider miyim onu da bilmiyorum acikcasi. Cok sacma sebeplerden esimi istemediler, daha da sacma bi nedenden oturu 2 sene benle konusmadilar (niye konusmadiklarini iki sene sonra ogrendim ben de) ama kendilerine yaptilar... Herkese bana verdigi kadar deger vermeye calisiyorum ben, siz de oyle yapin bence

Bence sakin esini bayram sabahi yalniz birakma siz de bi ailesiniz unutma
Hyr gecerli bi sebepleri de yok yaptiklari simariklik vicdanina bos yere oynuolar senin
Zaten seni dusunseler zor durumda kalma die esinle cagirirlar hyr onlara bisi de yapmamis ki adam durduk yere takmislar

Vee başladılar kardeşim msj attı azönce nezaman geliyosun pts sabah dedim yarın niye değil çünkü kocam var evliyim ama kşmin umrundaa

Pazartesi zaten bayramin ilk gunu. Neden ilk gunu esinizle birlikte gecirip oyle gitmiyorsunuz ki? Esinizi istememis olabilirler ama size evliliginize ve esinize saygi duymak ZORUNDALAR. Bence bunu onlara hissettirmeniz gerekiyor

Artık evlisiniz . .
Gel falan diye niye ısrar ediyor. .
Gidersin 2.gün . .
Damadı olmuş artık hala neyin istememesi. .

Tüm yorumlarınızı okudum. Okuduklarıma göre eşinizin görüşülmemeyi gerektiren bir kabahati yok.

O yüzden ben olsam anneme ve babama ve kardeşime derdim ki: Ya eşim ve ben ya da hiç birimiz.

Benim kendime eş diye seçtiğim kişiyi, kocamı kabul etmiyorsanız beni de unutun.

Bu kadar net.

esinle tatile ciksaydin

Tatili düşündük aslında ama arabamız yok kendimizi sıkıntıya sokmuş olurduk tatile çıkıp şimdi çünkü ben ücretli öğretmenlik yapıyorum onunda garantisi yok

Ailen geçimsiz malesef uzak durman daha hayırlı olur

Sonuç olarak bayram sabahı uyanktan sonra eşim terminale götürdü gittim 12de annemlerseydim hiç sorun yok o gün o akşam gülüş cümbüş ama ikinci gün döncektim eşimle beraber bişeyler yaparız belki biyerlere gideriz diyoduk sabah uyanınca ben akşama döncem dedim ama venim niyetim akşam hatta gece yani akşam yemeğinden sonra dönmekti ama annrmde ne kıyametler koptu gitmiceksin göndermiyorum... Diye diye babam aldı götürdğ otobüse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…