- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
Ne diyo annem biliyomusunuz onlar bi düğün yaptırmadılar bize diyo aradan neredeyse bir yıl geçince düğün yapmayı kabul etmedş eşim bende diretemedim çünkü annemi tanıyorum ne olursa olsun davranışı değişmicekti ev aldık mesela ona bile tepkiliydi ev almak neyinize sanki çok para mı kazanıyosunuz diye ama işte görüşmediğimde de içim rahatetmiyo ailem ne olursa olsun
Bayram seyran onlara daha da fırsat veriyor temmuz 23te kardrşim istanbulda okul kaydı vardı ben bursadayım ailem Balıkesir'de kayıt için gitcekler kardeşim benimdr yanında gitmemi istedi tamam dedim geçerken alırsınız beni mantıklı olan bu değil mi ama bizim evimize zaten gelmiyorlar ya ozaman boşver abla annem şimdi sizin oraya gelince huzursuzluk yaratır arabada dedi eşimde bende kardrşine kıyamıyoruz eşim srn balıkesite bugünden git bu gece kal yatın onlarla çıkarsın yola dedi gittim sabah istanbula gittik hallettik dönerken bursada kalıcam ya eve bırakın demedim bak ben kalıcam yakın bi yerde indşrşn dedim eyvaah annem neler söyledi neler yok senin annen bana annr deme ağlaya ağlaya bıtaktı gitti gel işte bizimle ayrıl diyo hala babam dedi hadi kızım in sen burda o günden beri telefonla bile konuşmafık annemle
Sizin geçen defa anlattığınıza bakılırsa şımarık bir aileniz ve olgun bir eşiniz var.. arada bıraktırmayın kendinizi..Yine bayram geldi yine geldşn gelmedin 1.gğn 2.gün muhabbeti oof of varmı yine iki arada kalanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?