- 4 Kasım 2020
- 45
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Solangunes
-
Asla tedavi görmez. Kabuk etmiyor sorun olduğunuBu işin sonu nereye varacak kestiremedim
Eşiniz aklını kaybetmiş bence bu kıskançlık değil psikopatlik
Düzelmesini hiç Bekleme
Tedavi görürse belki
Çok konuşuldu aile psikolojine gidelim diye ama bizim sorunumuz yok sen büyütüp rezil ediyorsun bizi diyorBu denlisi kıskanmak değil bu bir hastalık .
Tedavi olması lazım eşinin.
Sana da kendisine de çok büyük zarar verebilir, çok tehlikeli .
Sevgiliyken bu denli değildi ve konular uzamıyordu. Şimdi hiç bitmiyor kendi dediğinden başka gözü birşey görmüyor. Evlendikten sonra çok başka boyut aldı.Esinizin psikolojik sorunlari var. Duzelmez boyle insanlar. Benim anlamadigim siz sevgiliyken kiskanc oldugunu hic mi gormediniz? Sevgiliyken kiskanmasini sevgi mi sandiniz? Burada bazi yorumlarda goruyorum benimki de oyle diye gayet normallestirmisler ama cekilecek dert degil.
Sonra size sorun olacak.. bunun ilerisi sizi eve hapsetmek olur..belkide şiddet..Asla tedavi görmez. Kabuk etmiyor sorun olduğunu
Daha öncesi ile ilgili hiç konuşmuyor.Daha önce aldatılmış mi?
Ne bu saçmalık?
Gerçekten tedavilik gitsin tedavi olsun.
Yoksa da defolsun.
Böyle hayat geçer mi iyi düşünün.
Eğer imkanı olsa eve hapseder belki ama tek maaşla gecinemeyegini çok iyi biliyor.Sonra size sorun olacak.. bunun ilerisi sizi eve hapsetmek olur..belkide şiddet..
Çözüm odaklı düşünerek ikna etmeye çalışın
Zaten durum boşanmaya doğru gidiyor. Olması gerekende bu farkındayım ama bu düşünce bana ağır geliyor nedenseEşiniz piskopat bosanin yoksa en sonunda olmayan şeyi yine uydurur sizi öldürür.Gercekten tehlikeli biri bosanin
Eğer imkanı olsa eve hapseder belki ama tek maaşla gecinemeyegini çok iyi biliyor.
Nasıl ikna edilir bilemiyorum. Ailem konuştu kendi ailesi konuştu ben kaç kere karşıma aldım ama ben kıskanmıyorum sorun yok bizde sen abartıyorsun diyip geçiyor.
Söylediği laflar kafaasinda kurduğu hayaller daha ağır.siz onun gözünde çok kötü bir yerdesiniz asıl bunlar cok ağırZaten durum boşanmaya doğru gidiyor. Olması gerekende bu farkındayım ama bu düşünce bana ağır geliyor nedense
Bende bilmiyorum ne kadar katlanabilirim.Onunki kıskançlık seviyesinde değil maleseff.
bilmiyorum daha ne kadar katlanacaksınız ama bunun dozu artarsa size birşey yapmasin inşallah..
Allah yardımcınız olsun
Sevgiliyken bu denli değildi ve konular uzamıyordu. Şimdi hiç bitmiyor kendi dediğinden başka gözü birşey görmüyor. Evlendikten sonra çok başka boyut aldı.
Ben onun gözünde hep suçluyum. Ben kendime değer vermeyi unuttumSöylediği laflar kafaasinda kurduğu hayaller daha ağır.siz onun gözünde çok kötü bir yerdesiniz asıl bunlar cok ağır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?