Ne yapacağımı bilemez oldum

Solangunes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
45
16
3
35
Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama 2 yıllık evliyim. Eşim ucan kuştan kıskanıp bana hesap soracak bir adam. Bu yüzden çok sorunlar çok büyük kavgalar oldu. 4 kere felan aile evime döndüm bu sebeplerden. En son döndüğümde 3 hafta kadar kaldım. Sonra eşim klasik ben pişmanım felan filan dedi bana da baba evine dönmek zor geldi ( ailemden hana sıkıntı yok çok anlayislilar). Böylelikle yine barıştık. Eşim biraz olsun toparlanmış gibiydi ama ara ara yine kavga çıkıyordu. Eşim işimi çok problem ediyor arayan soran herkesi bilmek istiyor kimse bana whatsapptan yazsın istemiyor yazarsa görüntü at felan diyor neyse böyle böyle idare ettim ama çok üzülüyordum çevrem kalmadı. Neyi yanlış anlayacağı belli olmadığından kimseyle konuşmaz görüşmez oldum. Yine de bitirmekten hep vazgeçtim işte bi umut. Yeni bir ev aldık onla uğraşıyorduk tadilat felan herşey yoluna girer gibiydi taaki düne kadar. Pandemi dolayısıyla evden çalışıyorum. Şuan kendi evimde internet olmadığından hergun annemlere geliyorum. Bazı akşamlar burda yemegi burda yiyoruz. Dün yine annemler de yiyecektik. EEşimhic haber vermeden pat diye annemlere geldi çıktı kız kardeşimle oturuyorduk. kız kardeşim varken haber veriyordu hep geliyorum diye vermedi. Böyle olunca kapıda görünce şaşırdım ama şenlenmedim herkese hoşgeldin felan babam biz bi namaz kılalım sen eşinle otur dedi bende gittim oturdum yanına ev noldu su tamamen geldi mi felan sordum bu beni tersledi bende ses etmedim kalktım bilgisayarimi kapadım oturdum. Sonra bizimkiler geldi muhabbet derken telefonuma mesaj geldi eşimden. Sen niye kosa kosa gidip bilgisayar kapation birşeyler saklar gibi hayırdır demiş. Beynimden vurulmuş döndüm bende yazdım mesai bitti yani napacaktim ne saklicam ben derken mesajda birbirimize girdik bizim suratlar düştü ailem fark etti yanlarında kavga çıktı. Eşim sürekli beni suçladı. Sonra düşünelim biz dedik çekti gitti. Kalakaldım baba evinde yine. Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler. Boşanmaktan başka çare kalmıyor ama nedense bu fikir çok ağır geliyor bana.

Çok uzun anlattım kusura bakmayın ama çok doluyum cok

Esinizin psikolojik sorunlari var. Duzelmez boyle insanlar. Benim anlamadigim siz sevgiliyken kiskanc oldugunu hic mi gormediniz? Sevgiliyken kiskanmasini sevgi mi sandiniz? Burada bazi yorumlarda goruyorum benimki de oyle diye gayet normallestirmisler ama cekilecek dert degil.

Sevgiliyken bu denli değildi ve konular uzamıyordu. Şimdi hiç bitmiyor kendi dediğinden başka gözü birşey görmüyor. Evlendikten sonra çok başka boyut aldı.

Sonra size sorun olacak.. bunun ilerisi sizi eve hapsetmek olur..belkide şiddet..
Çözüm odaklı düşünerek ikna etmeye çalışın
Eğer imkanı olsa eve hapseder belki ama tek maaşla gecinemeyegini çok iyi biliyor.
Nasıl ikna edilir bilemiyorum. Ailem konuştu kendi ailesi konuştu ben kaç kere karşıma aldım ama ben kıskanmıyorum sorun yok bizde sen abartıyorsun diyip geçiyor.

Onunki kıskançlık seviyesinde değil maleseff.
bilmiyorum daha ne kadar katlanacaksınız ama bunun dozu artarsa size birşey yapmasin inşallah..

Allah yardımcınız olsun

Bu kadar saçmalığın içinde boşanmak neden ağır geliyor vallahi benim kafam almıyor. Adam kıskanıyorumun altında senin namusuna laf ediyor sana güvenmiyor. Bi silkelen bi kendine gel bacım. Kim sana neden böyle bir muamele yapabilsin, neden idare ediyorsun! Dönme o adama... sana saygı duyana kadar. Hoş çok değişeceğini sanmıyorum ama. Ben olsan çoktan şut

Onunki kıskançlık seviyesinde değil maleseff.
bilmiyorum daha ne kadar katlanacaksınız ama bunun dozu artarsa size birşey yapmasin inşallah..

Allah yardımcınız olsun
Bende bilmiyorum ne kadar katlanabilirim.

Amin inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…