- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.180
- 898
- Konu Sahibi Solangunes
-
Umarım kararlı olursunuz,kendinize bu eziyetin yapılmasına izin vermezsiniz.Gönül eşinizin normalleşmesinden yana ama pek mümkün değil bu maalesef.Doğru diyorsunuz ev almdan önce de vardı. Hatta ev almak hiç istemiyordum.
Tabiki ev alındı diye barışacak değilim
Kararlıyım çünkü bütün umutlarım tükendi. Ailemin yanında ne kadar değersiz olduğumu gösterdi. Ben düzelmesi için çok sabrettim ve emek verdim ama olmadı maalesefUmarım kararlı olursunuz,kendinize bu eziyetin yapılmasına izin vermezsiniz.Gönül eşinizin normalleşmesinden yana ama pek mümkün değil bu maalesef.
Karşıma alıp çok konuştum. Kavga ettim sakın kaldım küstüm trip attım tatlı dille uğraştım ailesine anlattım abisi ablası annesi herkes konuştu sonra benim ailem konuştu düzelmeyi tercih etmedi çünkü sorun yok diyip kestirip atıyor. Gelebilir valla devam edersemçok zor bir hayat bu şekilde nereye kadar gider ki bu kadar kıskanan erkek ya sana güvenmiyordur, ya da kişi kendinden bilir işi derler..
karşınıza alıp konuşacaksınız ya düzelecek ya da bitecek evlilik evet kolay bitmez ama esir gibi de yaşanmazki nereye kadar bu şekilde yaşayacaksınız. Yakında sizle wc ye falanda gelir orda napıyorsun gizli diye tövbe tövbe.. paranoyak kişilik
Bak hiçbişey senden daha kıymetli değil. Bu dünya çok kısa bir depremlik bir virüslük hayatımız var onu da bu adamın hareketleriyle mi heba ediceksin.Zaten durum boşanmaya doğru gidiyor. Olması gerekende bu farkındayım ama bu düşünce bana ağır geliyor nedense
Heba etmek istemiyorum. Bazen esimin hayatımda olmadığını düşündüğümde bile aldığım nefes bile farklı oluyorBak hiçbişey senden daha kıymetli değil. Bu dünya çok kısa bir depremlik bir virüslük hayatımız var onu da bu adamın hareketleriyle mi heba ediceksin.
Suan olayin icinde oldugun icin fark etmiyosun ama korkunc bi durumdasın sen duzelttikce kocan yikiyo bosanka fikri ağır gelmesin inan bana bosaninca bosanmadigin cektigin günlere pisman olacaksin
Benim annem babamda ayrı. Evet dusuncesi üzücü ama verdiği rahatlama da hiçbirşeyde yok bunu unutmaHeba etmek istemiyorum. Bazen esimin hayatımda olmadığını düşündüğümde bile aldığım nefes bile farklı oluyor
Uzuntum bir süre sonra geçer elbet.Benim annem babamda ayrı. Evet dusuncesi üzücü ama verdiği rahatlama da hiçbirşeyde yok bunu unutma
O kadar uzun yazının içinde tek dikkatimi çeken "eşim kız kardeşim varken arayıp öyle gelirdi. Aramadan pat diye geldi şenlenmedim" kısmı oldu.Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama 2 yıllık evliyim. Eşim ucan kuştan kıskanıp bana hesap soracak bir adam. Bu yüzden çok sorunlar çok büyük kavgalar oldu. 4 kere felan aile evime döndüm bu sebeplerden. En son döndüğümde 3 hafta kadar kaldım. Sonra eşim klasik ben pişmanım felan filan dedi bana da baba evine dönmek zor geldi ( ailemden hana sıkıntı yok çok anlayislilar). Böylelikle yine barıştık. Eşim biraz olsun toparlanmış gibiydi ama ara ara yine kavga çıkıyordu. Eşim işimi çok problem ediyor arayan soran herkesi bilmek istiyor kimse bana whatsapptan yazsın istemiyor yazarsa görüntü at felan diyor neyse böyle böyle idare ettim ama çok üzülüyordum çevrem kalmadı. Neyi yanlış anlayacağı belli olmadığından kimseyle konuşmaz görüşmez oldum. Yine de bitirmekten hep vazgeçtim işte bi umut. Yeni bir ev aldık onla uğraşıyorduk tadilat felan herşey yoluna girer gibiydi taaki düne kadar. Pandemi dolayısıyla evden çalışıyorum. Şuan kendi evimde internet olmadığından hergun annemlere geliyorum. Bazı akşamlar burda yemegi burda yiyoruz. Dün yine annemler de yiyecektik. EEşimhic haber vermeden pat diye annemlere geldi çıktı kız kardeşimle oturuyorduk. kız kardeşim varken haber veriyordu hep geliyorum diye vermedi. Böyle olunca kapıda görünce şaşırdım ama şenlenmedim herkese hoşgeldin felan babam biz bi namaz kılalım sen eşinle otur dedi bende gittim oturdum yanına ev noldu su tamamen geldi mi felan sordum bu beni tersledi bende ses etmedim kalktım bilgisayarimi kapadım oturdum. Sonra bizimkiler geldi muhabbet derken telefonuma mesaj geldi eşimden. Sen niye kosa kosa gidip bilgisayar kapation birşeyler saklar gibi hayırdır demiş. Beynimden vurulmuş döndüm bende yazdım mesai bitti yani napacaktim ne saklicam ben derken mesajda birbirimize girdik bizim suratlar düştü ailem fark etti yanlarında kavga çıktı. Eşim sürekli beni suçladı. Sonra düşünelim biz dedik çekti gitti. Kalakaldım baba evinde yine. Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler. Boşanmaktan başka çare kalmıyor ama nedense bu fikir çok ağır geliyor bana.
Çok uzun anlattım kusura bakmayın ama çok doluyum cok
Offf çok kotu bir olay.Bir arkadasımvardı nişanlısı boyleydı.Kızın goz bebeklerındekı ışık sonmuştu.En son kıza vurdu bile .Sonra kız nişanı attı .Ne guzel etti bence.Bılmıorum canım kımseye yuvanı yık demem.Nereden başlayacağımı bilemiyorum ama 2 yıllık evliyim. Eşim ucan kuştan kıskanıp bana hesap soracak bir adam. Bu yüzden çok sorunlar çok büyük kavgalar oldu. 4 kere felan aile evime döndüm bu sebeplerden. En son döndüğümde 3 hafta kadar kaldım. Sonra eşim klasik ben pişmanım felan filan dedi bana da baba evine dönmek zor geldi ( ailemden hana sıkıntı yok çok anlayislilar). Böylelikle yine barıştık. Eşim biraz olsun toparlanmış gibiydi ama ara ara yine kavga çıkıyordu. Eşim işimi çok problem ediyor arayan soran herkesi bilmek istiyor kimse bana whatsapptan yazsın istemiyor yazarsa görüntü at felan diyor neyse böyle böyle idare ettim ama çok üzülüyordum çevrem kalmadı. Neyi yanlış anlayacağı belli olmadığından kimseyle konuşmaz görüşmez oldum. Yine de bitirmekten hep vazgeçtim işte bi umut. Yeni bir ev aldık onla uğraşıyorduk tadilat felan herşey yoluna girer gibiydi taaki düne kadar. Pandemi dolayısıyla evden çalışıyorum. Şuan kendi evimde internet olmadığından hergun annemlere geliyorum. Bazı akşamlar burda yemegi burda yiyoruz. Dün yine annemler de yiyecektik. EEşimhic haber vermeden pat diye annemlere geldi çıktı kız kardeşimle oturuyorduk. kız kardeşim varken haber veriyordu hep geliyorum diye vermedi. Böyle olunca kapıda görünce şaşırdım ama şenlenmedim herkese hoşgeldin felan babam biz bi namaz kılalım sen eşinle otur dedi bende gittim oturdum yanına ev noldu su tamamen geldi mi felan sordum bu beni tersledi bende ses etmedim kalktım bilgisayarimi kapadım oturdum. Sonra bizimkiler geldi muhabbet derken telefonuma mesaj geldi eşimden. Sen niye kosa kosa gidip bilgisayar kapation birşeyler saklar gibi hayırdır demiş. Beynimden vurulmuş döndüm bende yazdım mesai bitti yani napacaktim ne saklicam ben derken mesajda birbirimize girdik bizim suratlar düştü ailem fark etti yanlarında kavga çıktı. Eşim sürekli beni suçladı. Sonra düşünelim biz dedik çekti gitti. Kalakaldım baba evinde yine. Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler. Boşanmaktan başka çare kalmıyor ama nedense bu fikir çok ağır geliyor bana.
Çok uzun anlattım kusura bakmayın ama çok doluyum cok
Konu sahibi kendi ailesinin evinde misafir..kız kardeşi de büyük olasılıkla tesettürlü ve eniştesi geldiğinde içeriye de gireceği için önden toparlanmak kıyafetini ona göre düzenlemek istiyordur. Evimize birisi geldiğinde kapıyı açarız ,ev halkı uygun değilse içeri buyur etmeme seçeneğimiz var ama konu sahibinin eşi evin içine de gireceği için hep önden arayıp geleceğini haber edermişO kadar uzun yazının içinde tek dikkatimi çeken "eşim kız kardeşim varken arayıp öyle gelirdi. Aramadan pat diye geldi şenlenmedim" kısmı oldu.
Eşinizi kız kardeşinizden mi kıskanıyorsunuz
Eğer öyleyse zaten ikinizin birbirinden pek farkı kalmıyor
Bağımlı kişilik olduğunuzu düşünüyorum. Psikolojik destek alarak boşanırsanız çok kolay atlatabilirsiniz. Sizin de psikolojinizi bozmuş, normal bir psikolojiye sahip olsanız bir saniye bile beklemeden boşanırdınız.Bazen esimin hayatımda olmadığını düşündüğümde bile aldığım nefes bile farklı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?