Ne yapacağımı bilemez oldum

Hiç daha kötüye gitmeden çocuk da olmadan bitirip bir daha görüşememek en iyisi
Bazen bir işe başlarken ,bir yola çıkarken deriz ki "Allahim bana bir işaret ver ..benim için bu yol hayırlısı değilse hiç olmasın" Bazen gerçekten bu işin olmaması gerektiğinin işaretleri bize verilir ama biz gözümüzü kapatırız ve "bunca zamanlık emeğim var,nişanlısından ayrılmış demesinler,ailem üzülmesin,son bir şans daha" der o yola devam etmeye çalışırız.Siz bu zamana kadar "bu da benim kaderimmiş demek" diyerek size yapılan saygısızlığı,psikolojik şiddeti sineye çekmişsiniz.Ama 3 gün sonra çoluğa çocuğa karışırsınız size çocuğunuzla ilgili ithamlarda bulunur,ya da çocuğunuzu size karşı bekçi olarak kullanmak ister ..o zaman boşanmak da çare olmaz .. boşansanız bile çocuk için hep tepenizde ,hayatınızın içinde olur.

iyi de neden?
yani böyle bir hayatı sürdürmek istemenizdeki motive edici güç ne tam olarak?

Valla ne güzel anlatmışsınız. Aynen öyle düşüncelerle dayandım herşeye.

Bu saatten sonra hayırlısı olan belli inşallah

Valla ne güzel anlatmışsınız. Aynen öyle düşüncelerle dayandım herşeye.

Bu saatten sonra hayırlısı olan belli inşallah
Şu an yaşadıklarından ilerisi için yaşayacaklarını tahmin et güzelim...bu yaşadıkların da gittiğin yolun senin için hayırlısı olmadığının işaretleri ...bu işaretleri görmezden gelirsen "kendin etmiş ,kendin bulmuş" olursun. Şu an başkasının hayatını etkileyecek bir karar vermiş olmuyorsun ..ama ortak çocuğunuz dünyaya gelirse o çocuk da senin seçimlerinin sonuçlarını yaşamak zorunda kalacak.

2 yıldan fazladır görmezden geliyorum zaten Hiç bir faydası olmadı bana. Artık görmezden gelinecek bir durum kalmadı. Bitireceğim Allahin izniyle

Kişi kendinden bilir işi. Bu kadar kıskançsa bilinçaltında neler var gör ki...
Size de kızdım Aile evinde oturmak zor geldi demişsiniz. İşiniz varmış, ufak ufak para biriktirin kendi düzeninizi kurun, oturmazsınız aile evinde belli süre sonra kendi yeriniz olur belki. Üzgünüm ama kocanız normal değil, hatta tehlikeli.

neden bu kadar kıskanç vs bilemedim onlar makul değil

ama kız kardeşim varken arardı vs de ilginç geldi

adam nereden bilecek kız kardeşinin olduğunu

kapıdan girince suratındaki şaşkınlığı görmüş

sonra onunla kalınca bilgisayarı kapatmak için yerinden kalkmana takmış

yani bilgisayarda değilmişsin zaten neden kapattın uyumuştur zaten bilgisayar

o sorularına garip cevaplar vermesi de senin onu kapıda gördüğündeki şaşkın halin

eşin normal değil bu seni de etkilemiş

terapist çözer mi çok emin değilim ama denemeden tekrar asla barışmayın

Gün için konustuk tabiki kardeşimle oturuoz felan diye.

Açık bıraksam da niye açık ne yapıon sen o saate kadar takılır. Bu sebeple kapadım.

Evet yaşananlar normal olmadığı için benim tavirlarimda sorunlu hale gelmiştir.

Terapiste gitmez zaten.

Aile evinde o psikoloji ile oturmak zor geldi. Korktum belkide yani insan yaşamayınca anlamıyor. Inşallah kimse bu duruma düşmez. Çünkü ben evlenmeden önce böyle biri olacağım aklımın üçünden geçmezdi.

Belki düzelir. Böyle biri değildi evlilik yeni diye mi kaldıramıyor acaba givi düşünceler beni bu hale getirdi

hasta olduğunu kabul edip tedavi olsa haklısınız.. belki düzelir umudu sadece size ait. bu umudunuza dahil olan çabalayan değişmeye çalışan biri değil ki eşiniz. sihirli bir değnekle düzelmeyeceğine göre kendi kendinize beyhude bir bekleyiş içindesiniz.
insanın ömrünü ziyan etmesi için yeterli ve mantıklı değil motivasyonunuz. kendi benliğinizden hayatınızdan geleceğinizden çalıyorsunuz üstelik eşiniz buna değmez malesef.

Bu kıskançlık değil ki, hasta bu adam. Allah kolaylık versin sana, bir ömür böyle geçer mi, gitsin tedavi olsun. Sakın bu yaptıklarını kıskanç erkek davranışı olarak görme, değil çünkü

Böyle adamı bin kere boşamıştım. Geç bile kalmışsınız. Bu ne ya eşiniz sizin sahibiniz sanıyor herhalde kendini. Eşiniz düzelmez öyle bir beklentiniz varsa unutun. Hayatınızın en güzel yıllarını belki düzelir diyerek bir ihtimalin peşinde heba mı edeceksiniz?

Evet hayatı mahvetmeye kimse değmez

Zaten nisan evlilik derken 3 yıl gitti bundan sonrasına izin vermeyecegim

Allah kolaylık versin. Ama karsınızdaki insan olmayan seyler, senaryolar uyduruyor kafası da. Bu bir hastalık. Paranoya. Sonu kötü yerlere varabilir. Bu gözle değerlendirin.

Tam evimizi aldık taşıncaz derken başıma gelenler.
Tam evinizi almışken gelmemiş bu başınıza gelenler,evden önce de defalarca olmuş, böyle bir insan düzelmez.Boşanmak zor geliyorsa tam evi almışken ev hatrına katlanın tabi ömür boyu bu paranoyaklığa

Doğru diyorsunuz ev almdan önce de vardı. Hatta ev almak hiç istemiyordum.
Tabiki ev alındı diye barışacak değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…